Νέα:
Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Shoutbox!

Τελευταίο 15 Φωνές:

 

basketball

20 Αυγούστου 2019, 23:04
έλα πάμε για πτυχίο λέμεεεε
 

nabz0r

07 Αυγούστου 2019, 20:03
Εγώ είμαι αρκετά παλιός;
 

Sport_Billy

03 Αυγούστου 2019, 11:34
Yo!
 

synzeus

29 Ιουλίου 2019, 09:38
Όλοι ζούμε τελικά. Και γιατί να μην αναβαθμίσουμε την πτυχιάρα μας;
 

TabloMaxos

29 Ιουλίου 2019, 01:46
Τζα
 

spithash

28 Ιουλίου 2019, 19:45
Αγαπητοί πληροφορικάριοι και κυρίως Μηχανικοί Λογισμικού. Σας συστήνω να μην μπείτε στη διαδικασία πτυχίου πανεπιστημίου
 

synzeus

20 Ιουλίου 2019, 16:08
Ετοιμαζόμαστε να αναβαθμίσουμε το πτυχί μας! Χαχαχα
 

Sérmac

18 Ιουλίου 2019, 00:54
Ṗáşşẅôṝđ, riffmaster, synzeus?
Γύρισε το forum σε backup του 2009 και βλέπω τέτοια usernames;
 

synzeus

14 Ιουλίου 2019, 11:34
Καλημέρα τα παιδιά!
 

riffmaster

01 Ιουλίου 2019, 19:50
μια χαρά, τρώμε κρεμόπιτες και περνάμε τέλεια.
 

Ṗáşşẅôṝđ

01 Ιουλίου 2019, 17:57
τι λέει; πως πάει το ζεστό χρήμα στας Σέρρας; χαχαχαχαχαχχαχαχ
 

Ṗáşşẅôṝđ

01 Ιουλίου 2019, 17:22
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

blAck PR

01 Ιουλίου 2019, 16:13
πες
 

vRiskys

26 Ιουνίου 2019, 13:00
Yparxeis kapoios admin na kaneis kapoies allages please ? :D
 

vRiskys

26 Ιουνίου 2019, 10:25
Kserei kaneis pws kanw diagrafh ena comment;

Εμφάνιση 50 τελευταίων
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
25 Αυγούστου 2019, 14:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Μέλη
  • Σύνολο μελών: 5224
  • Τελευταία: stelioskpz

Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 86980
  • Σύνολο θεμάτων: 11591
  • Σε σύνδεση σήμερα: 100
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 635
  • (14 Νοεμβρίου 2013, 23:43)

Συνδεδεμένοι
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 91
Σύνολο: 91

Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.

Υπηρεσίες ΕΔΕΤ

Εύδοξος
Okeanos
Άτλας
Ακαδημαϊκή Ταυτότητα

Μέσα Μεταφοράς

Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών
ΚΤΕΛ Ν. Σερρών
Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πρόσφατα

Καιρός

Σελίδες: [1]   Κάτω
Εκτύπωση
Project
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα. Αναγνώστηκε 3741 φορές.
xoxous
*
Μηνύματα: 39
Θετικοί ψήφοι: +5

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

08 Μαΐου 2015, 18:39
0

Καλησπερα ! Εχει κανει κανενας το προτζεκτ που εβαλε ο ουτσιος για το μαθημα? Το εχει καταφερει κανενας?
Καταγράφηκε
TeiSerron.gr
Mathios
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 29
Θετικοί ψήφοι: +26

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Θα πάρω πτυχίο κάποτε

WWW
Απάντηση #1 - 09 Μαΐου 2015, 12:43
0

που κολλάς;  ???
Καταγράφηκε
maraki7
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 55
Θετικοί ψήφοι: +51

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Γυναίκα
Απάντηση #2 - 09 Μαΐου 2015, 16:58
0

ναι! ρώτα εδώ ότι απορία έχεις.. ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε :)
Τελευταία τροποποίηση: 10 Μαΐου 2015, 13:28 από maraki7 Καταγράφηκε

“The price of being a sheep is boredom. The price of being a wolf is loneliness. Choose one or the other with great care.”
― Hugh MacLeod
xoxous
*
Μηνύματα: 39
Θετικοί ψήφοι: +5

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Απάντηση #3 - 09 Μαΐου 2015, 17:27
+1

Η αληθεια ειναι οτι εχω παρα πολυ κακη σχεση με τον προγραμματισμο και τα εχω βρει μπαστουνια. Ολο το προτζεκτ μου φαινεται δυσκολο. Παρολαυτα μια ακρη με τις μεθοδους ταξινομησης ψιλοεβγαλα.
Για τις τυχαιες τιμες που λεει χρησιμοποιησα την randomize για να παιρνει τυχαιους αριθμους (και αυτο κατα τυχη το ακουσα σε ενα μαθημα του ουτσιου που το ειπε).
Εχω θεμα ομως με αυτο :

"Το πρόγραμμά σας θα εκτελεί την τετράδα των μεθόδων ταξινόμησης 20 φορές για 20 διαφορετικούς αρχικούς πίνακες (χρησιμοποιώντας επανάληψη) και θα καταγράφει τα αποτελέσματα  σε δύο διαφορετικά αρχεία κειμένου, όπως στο παρακάτω υπόδειγμα:
"

Δεν εχω ιδεα το πως γινεται και το τι θα κανω!  :oops:

υγ. thanks που προσφερθηκατε για βοηθεια!

Καταγράφηκε
Mathios
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 29
Θετικοί ψήφοι: +26

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Θα πάρω πτυχίο κάποτε

WWW
Απάντηση #4 - 09 Μαΐου 2015, 17:51
+2

"Το πρόγραμμά σας θα εκτελεί την τετράδα των μεθόδων ταξινόμησης 20 φορές για 20 διαφορετικούς αρχικούς πίνακες (χρησιμοποιώντας επανάληψη)" απλά θα βάλεις όλες τις κλήσεις συναρτήσεων σε μια for(i=0;i<20;i++)
" και θα καταγράφει τα αποτελέσματα  σε δύο διαφορετικά αρχεία κειμένου" για να γράψεις σε αρχείο πρέπει να δηλώσεις μια μεταβλητή στην αρχή του προγράμματος σου και να "ανοιξεις" ουσιαστικά το αρχείο και όταν τελειώσεις να το κλείσεις.
Χοντρικά χοντρικά το πρόγραμμά σου θα μοιάζει κάπως έτσι:

Κώδικας: [Επιλογή]
int i,p[N],tempP[N],repeat;
FILE *f1;                     //
f1 = fopen("text.txt","w");   // ανοιγει ενα αρχειο text.txt για να γραψεις,
                               αμα δεν υπάρχει δημιουργειτε αυτοματα.
for(repeat=0; repeat<20;repeat++)
{
randomize();
for(i=0;i<N;i++)
p[i]=getNumber(p,i);

        for(i=0;i<N;i++)
tempP[i]=p[i];
        bublesort(tempP);
        fprintf(f1,"αυτό που θέλεις να γραψεις στο αρχειο text.txt"); //λειτουργεί οπως ακριβως η
                                                                        printf
        for(i=0;i<N;i++)
tempP[i]=p[i];
        quicksort(first, last, tempP);
        fprintf(f1,"αυτό που θέλεις να γραψεις στο αρχειο text.txt");
        }
fclose(f1);             //
system("PAUSE");
} //τέλος της main.
Τελευταία τροποποίηση: 09 Μαΐου 2015, 17:52 από Mathios Καταγράφηκε
maraki7
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 55
Θετικοί ψήφοι: +51

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Γυναίκα
Απάντηση #5 - 09 Μαΐου 2015, 18:05
+1

btw υπάρχει έτοιμη η συνάρτηση int getUniqueNumber(int p[N], int i); από το pdf της θεωρίας
Τελευταία τροποποίηση: 10 Μαΐου 2015, 13:27 από maraki7 Καταγράφηκε

“The price of being a sheep is boredom. The price of being a wolf is loneliness. Choose one or the other with great care.”
― Hugh MacLeod
xoxous
*
Μηνύματα: 39
Θετικοί ψήφοι: +5

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Απάντηση #6 - 10 Μαΐου 2015, 10:23
0

Πωωω πραγματικα με σωνετε παιδια! Να ειστε καλα! Χιλια ευχαριστω! Αμα ειναι θα την επεξεργαστω με βαση αυτα που μου εστειλες και αμα ξανακολλησω καπου στελνω εδω!  :D
Τελευταία τροποποίηση: 10 Μαΐου 2015, 10:38 από xoxous Καταγράφηκε
teiser_pli
*
Μηνύματα: 5
Θετικοί ψήφοι: 0

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Απάντηση #7 - 12 Μαΐου 2015, 15:44
0

Καλησπερα,μηπως μπορει καποιος να βοηθησει σχετικα με το κωδικα μορφοποιησης τους αρχειου που αποθηκευουμε τα αποτελεσματα;
Καταγράφηκε
Mathios
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 29
Θετικοί ψήφοι: +26

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Θα πάρω πτυχίο κάποτε

WWW
Απάντηση #8 - 12 Μαΐου 2015, 16:44
0

\t για TAB
\n για αλλαγή γραμμής
%.2f για εκτύπωση float με 2 ψηφία μετά την υποδιαστολή
Καταγράφηκε
teiser_pli
*
Μηνύματα: 5
Θετικοί ψήφοι: 0

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Απάντηση #9 - 12 Μαΐου 2015, 18:14
0

ευχαριστω φιλε αλλα ηθελα κατι που να μορφοποιει οπως περιπου εχει το project στην ανακοινωση
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
Εκτύπωση