Νέα:
Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Shoutbox!

Τελευταίο 15 Φωνές:

 

TilAge

05 Μαρτίου 2019, 09:34
Άνοιξαν οι δηλώσεις για Μηχανικούς Πληροφορικής. Δεν έχει βγει ακόμα σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του τμήματος !!

foititria

27 Φεβρουαρίου 2019, 21:25
Γνωρίζει κάποιος στην πληροφορική ποιος κάνει την παρασκευή το εργαστήριο ασύρματες επικοινωνίες;

foititria

14 Φεβρουαρίου 2019, 19:32
Προγραμματισμός 1 θεωρία στο egram

Grizzly

05 Ιανουαρίου 2019, 22:58
Γνωριζει κανεις αν σ'αυτη την εξεταστικη θα εχει εμβολιμη στο τμημα πληροφορικης?

Alexis92

30 Δεκεμβρίου 2018, 22:17
"εδρευει στην πανεμορφη πολη των Σερρων ..." πανεμορφη??????????

ECHETLOS

28 Δεκεμβρίου 2018, 01:57
ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΦΟΘΜΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΩΑ? ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΟΞΩ!

ECHETLOS

28 Δεκεμβρίου 2018, 01:55
ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΤΕΙ ΚΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΎΣΙΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Η ΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ!!!????  ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ?

ECHETLOS

28 Δεκεμβρίου 2018, 01:53
δευτερων Παρατήρησαν αρκετοί Φοιτητές την αποφυγή αξιολόγησης καθηγητών, οι οποιοι υποχρεουντο να παραδοσουν τ εντυπα  

ECHETLOS

28 Δεκεμβρίου 2018, 01:50
Εχω να καταγγειλω τα κατωθει!!!! Α. Οι αιθουσες του κτηριου ΣΤΕΦ διπλα απο το κτηριο ΣΔΟΙ ειναι ηταν παγωμενες!!!ελεος

ECHETLOS

28 Δεκεμβρίου 2018, 01:48
Με μεγαλη απογοητευση και θλιψη για το Α.Τ.Ε.Ι Κεντρικης Μακεδονιας που εδρευει στην πανεμορφη πολη των Σερρων ...
 

nabz0r

10 Δεκεμβρίου 2018, 13:17
Έχει κάνει κανείς μετάφραση του πτυχίου του στα Αγγλικά;
 

d3vi4n

24 Οκτωβρίου 2018, 23:27
Kai den rwtise pote :D

liaaa123

12 Οκτωβρίου 2018, 17:08
Να κανω μια ερωτηση;

Εμφάνιση 50 τελευταίων
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
19 Μαρτίου 2019, 08:22

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Μέλη

Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 86955
  • Σύνολο θεμάτων: 11581
  • Σε σύνδεση σήμερα: 110
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 635
  • (14 Νοεμβρίου 2013, 23:43)

Συνδεδεμένοι
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 87
Σύνολο: 87

Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.

Υπηρεσίες ΕΔΕΤ

Εύδοξος
Okeanos
Άτλας
Ακαδημαϊκή Ταυτότητα

Μέσα Μεταφοράς

Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών
ΚΤΕΛ Ν. Σερρών
Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πρόσφατα

Καιρός

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10   Κάτω
Εκτύπωση
Ερωτήσεις για project
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα. Αναγνώστηκε 30039 φορές.
ALS
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 568
Θετικοί ψήφοι: +634

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

C'est la vie...

Απάντηση #30 - 23 Μαΐου 2014, 09:30
+1

Να ενημερώσω ότι ο Ούτσιος είπε πως την άλλη βδομάδα πρέπει να παραδώσουμε τα project και την μεθεπόμενη γράφουμε. Τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τις φωτογραφίες(ερ.8,ερ.9) και με τα report(ερ.11,ερ.12) είναι προαιρετικά και τα κάνει μόνο όποιος θέλει. Επίσης θέλει και το εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο pdf του project.
Καταγράφηκε

Think less..Live more...
TeiSerron.gr
maria_pol
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 50
Θετικοί ψήφοι: +29

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Γυναίκα
Απάντηση #31 - 23 Μαΐου 2014, 16:31
0

Δυναμικά Ερωτήματα
Επίσης στις καρτέλες όπου υπάρχουν δυναμικά ερωτήματα να υπάρχει και ο κώδικας του κάθε δυναμικού ερωτήματος με σχόλια.

δημιουργια πινακων,εισαγωγη δεδομενων τα θελει με ερωτηματα??
γενικα ποια θελει με δυναμικα ερωτηματα??
ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα μην κανω καμια βλακεια και χασω μοναδες τσαμπα...
Καταγράφηκε
ALS
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 568
Θετικοί ψήφοι: +634

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

C'est la vie...

Απάντηση #32 - 23 Μαΐου 2014, 18:44
+1

Λογικά όπου υπάρχει sql ερώτημα..ουσιαστικά σε κάθε καρτέλα υπάρχει και ένα sql.. πχ ιστορικά, trigger, update κλπ.
Καταγράφηκε

Think less..Live more...
mariniko
*
Μηνύματα: 52
Θετικοί ψήφοι: +1

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Απάντηση #33 - 24 Μαΐου 2014, 10:21
0

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ 2 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ  DataAdapter2 = new SqlDataAdapter ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καταγράφηκε
ArnakiGiaxni
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 585
Θετικοί ψήφοι: +297

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

like a sir...

Απάντηση #34 - 24 Μαΐου 2014, 10:28
0

Δεν χρειαζεσαι 2η φορμα  :preoccupied:
Σε ποιο ερωτημα αναφερεσαι;
Καταγράφηκε
mariniko
*
Μηνύματα: 52
Θετικοί ψήφοι: +1

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Απάντηση #35 - 24 Μαΐου 2014, 10:32
0

Για το ιστορικό πελάτη αναφέρομαι.
Τελευταία τροποποίηση: 26 Μαΐου 2014, 13:18 από Sérmac Καταγράφηκε
LaZoS_T
*
Μηνύματα: 46
Θετικοί ψήφοι: +15

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Music spirit lives in my soul.....

Άντρας
Απάντηση #36 - 25 Μαΐου 2014, 11:26
0

Αντιμετωπίζω και εγώ ρε παιδιά ένα παρόμοιο πρόβλημα στο ιστορικό παραγγελιών πελάτη και στο ιστορικό κίνησης προϊόντων αποθήκης... Όταν πάω να επιλέξω από την λίστα του comboBox δεν μου βγάζει στο grid τίποτα ούτε υπολογίζει την τελική τιμή... Για πείτε ρε παιδιά καμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει  ??? ???
Τελευταία τροποποίηση: 25 Μαΐου 2014, 11:27 από LaZoS_T Καταγράφηκε

Melody is my inspiration, lyrics are my expression....
ALS
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 568
Θετικοί ψήφοι: +634

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

C'est la vie...

Απάντηση #37 - 25 Μαΐου 2014, 11:49
+1

Αρχικά είσαι σίγουρος ότι το sql που έχεις κάνει σου βγάζει αποτελέσματα; Δηλαδή το χεις τσεκάρει στο Sql Server Management Studio; Αν όντως σου βγάζει τότε ίσως να χεις κάνει λάθος σε καμιά μεταβλητή. Μήπως έχεις προχωρήσει και στο επόμενο ερώτημα με τις φωτογραφίες; Αν ναι, πολύ πιθανόν να βρίσκεται εκεί το πρόβλημα. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε εμείς..εσύ έχεις τον κώδικα μπροστά σου..πειραματίσου αλλά να κρατάς και κανένα αντίγραφο..:P
Καταγράφηκε

Think less..Live more...
LaZoS_T
*
Μηνύματα: 46
Θετικοί ψήφοι: +15

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Music spirit lives in my soul.....

Άντρας
Απάντηση #38 - 25 Μαΐου 2014, 13:28
0

Το query τι το έτρεξα τι το διόρθωσα αποτελέσματα δεν μου βγάζει!! το παρακάτω ερώτημα με τις φωτογραφίες δεν το έκανα... Ορίστε και τα ερωτήματα να τα δεις και να μου πεις καμιά ιδέα:

 
select ΕΠΩΝΥΜΙΑ,ΑΦΜ,ΕΙΔΟΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΤΙΜΗ_ΠΩΛΗΣΗΣ,ΦΠΑ,ΠΟΣΟΤΗΤΑ,COUNT(ΤΙΜΗ_ΠΩΛΗΣΗΣ*ΠΟΣΟΤΗΤΑ*(1+ΦΠΑ/100)) AS ΤΕΛΙΚΗ_ΤΙΜΗ from ΠΕΛΑΤΗΣ INNER JOIN (ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ INNER JOIN (ΑΠΟΘΗΚΗ INNER JOIN ΠΡΟΙΟΝΤΑ_ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ON ΑΠΟΘΗΚΗ.ΚΕ=ΠΡΟΙΟΝΤΑ_ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.ΚΕ) ON ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.ΚΠΑ=ΠΡΟΙΟΝΤΑ_ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.ΚΠΑ ) ON ΠΕΛΑΤΗΣ.ΚΠΕ=ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.ΚΠΕ where ΠΕΛΑΤΗΣ.ΕΠΙΘΕΤΟ = '"+comboBox1.Text.ToString()+"' group by ΕΠΙΘΕΤΟ,ΕΠΩΝΥΜΙΑ,ΑΦΜ,ΕΙΔΟΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΤΙΜΗ_ΠΩΛΗΣΗΣ,ΦΠΑ,ΠΟΣΟΤΗΤΑ

select ΕΙΔΟΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΑΠΟΘΕΜΑ,ΤΙΜΗ_ΠΩΛΗΣΗΣ,ΠΟΣΟΤΗΤΑ,ΦΠΑ,COUNT(ΤΙΜΗ_ΠΩΛΗΣΗΣ*ΠΟΣΟΤΗΤΑ*(1+ΦΠΑ/100)) AS ΤΕΛΙΚΟ_ΠΟΣΟ from ΑΠΟΘΗΚΗ INNER JOIN ΠΡΟΙΟΝΤΑ_ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ON ΑΠΟΘΗΚΗ.ΚΕ=ΠΡΟΙΟΝΤΑ_ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.ΚΕ where ΑΠΟΘΗΚΗ.ΕΙΔΟΣ='"+comboBox2.Text.ToString()+"' group by ΕΙΔΟΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΑΠΟΘΕΜΑ,ΤΙΜΗ_ΠΩΛΗΣΗΣ,ΠΟΣΟΤΗΤΑ,ΦΠΑ
Τελευταία τροποποίηση: 25 Μαΐου 2014, 13:29 από LaZoS_T Καταγράφηκε

Melody is my inspiration, lyrics are my expression....
Zavlakopios
*
Μηνύματα: 49
Θετικοί ψήφοι: +17

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Απάντηση #39 - 25 Μαΐου 2014, 13:33
0

ναι επεσα και εγώ πάνω στο ίδιο πρόβλημα ! ακολουθόντας τις σημειώσεις του εργαστηρίου δεν εμφανιζεται στο grid! ίσως είναι προβλημα με τις πιο τελευταίες εκδοσεις του visual η του Management Studio!
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10   Πάνω
Εκτύπωση