Shoutbox!

Τελευταίο 15 Φωνές:

 

xrysa82

01 Ιούλιος 2018, 20:36
Καλησπέρα παιδιά!Ψάχνω για κάρτα γραφικών σε προσιτή τιμή.Ευχαριστώ
 

oneiroitane

14 Ιούνιος 2018, 20:27
Μαρακι σουβεστειλα προσωπικο μηνυμα
 

maraki7

14 Ιούνιος 2018, 20:09
Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει έπιπλα οικονομικά, ας τσεκαρει το ποστ μου στις πωλησεις. Ευχαριστώ <3 Μεχρι 30/6
 

nabz0r

18 Μάρτιος 2018, 16:39
Λογικά θα βγει ανακοίνωση στο site της σχολής
 

arxa

01 Μάρτιος 2018, 17:05
Μάγκες ξερει κανεις ποτε ειναι η ορκομωσια του Ιουνη ή που μπορουμε να μαθουμε?
 

d3vi4n

24 Φεβρουάριος 2018, 22:27
Τι ειναι αυτην την εβδομαδα?

marilenak

19 Φεβρουάριος 2018, 21:28
Χαίρεται! Γνωρίζει κανένας εάν θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα εργαστήρια αυτήν την εβδομάδα? Θα πάρουν παρουσίες?

marilenak

19 Φεβρουάριος 2018, 21:27
Χαίρεται! Γνωρίζει κανένας εάν θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα εργαστήρια αυτήν την εβδομάδα? Θα πάρουν παρουσίες?

Garazieris

03 Ιανουάριος 2018, 23:48
καλη χρονια σε ολους...γνωριζει καποιος ποια ειναι η ύλη για την δευτερη προοδο στο εργ. Τεχν. Διαδικτυου με Τσιπουριδου
 

Sérmac

12 Δεκέμβριος 2017, 19:15
Επικοινώνησε με την Γραμματεία του Τμήματός σου.

elenipanagiotou

12 Δεκέμβριος 2017, 16:33
Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος/α πως μπορώ να πάρω αναλυτική βαθμολογία.Έχω πάρει πτυχίο πριν 4 χρόνια όμως
 

maraki7

07 Νοέμβριος 2017, 22:32
 

tzibo

07 Νοέμβριος 2017, 18:58
Αύριο τα μαθήματα γίνονται κανονικά;
 

arxa

20 Οκτώβριος 2017, 13:46
Οι ημερομηνίες ορκωμοσίας του Τμ. Μηχανικών Πληροφορικής είναι συγκεκριμένες; Ξέρουμε ποιες είναι; Ευχαριστώ!

Garazieris

17 Οκτώβριος 2017, 22:07
καλησπερα...για τεχνολογιες διαδικτυου εργαστηριο τι ισχυει για τους παρατηρητες δλδ πως ειναι η εξεταση?

Εμφάνιση 50 τελευταίων
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
16 Ιούλιος 2018, 12:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Μέλη
  • Σύνολο μελών: 5185
  • Τελευταία: Giorgos13

Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 86935
  • Σύνολο θεμάτων: 11578
  • Σε σύνδεση σήμερα: 119
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 635
  • (14 Νοέμβριος 2013, 23:43)

Συνδεδεμένοι
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 30
Σύνολο: 30

Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.

Υπηρεσίες ΕΔΕΤ

Εύδοξος
Αναφανδόν
Okeanos
Άτλας
Ακαδημαϊκή Ταυτότητα Διαύγεια

Πρόσφατα

Καιρός

Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Χορτόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Μοσχάρι κοκκινιστό με ζυμαρικά ή Κοτόπουλο με πατάτες φούρνου

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φέτα και Φρούτο

Κυρίως πιάτο δείπνου

Τορτελίνια με τυριά στο φούρνο ή Κεφτεδάκια με πατάτες τηγανιτές

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Κομπόστα και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Σούπα του σεφ

Κυρίως πιάτο γεύματος

Μουσακάς ή Μπιφτέκι, πιλάφι και σάλτσα

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα, Σαλάτα και Φρούτο

Κυρίως πιάτο δείπνου

Σουφλέ με τυριά και μπέικον ή Μακαρόνια καρμπονάρα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Γλυκό

Μέσα Μεταφοράς

Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών
ΚΤΕΛ Ν. Σερρών
Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10   Κάτω
Εκτύπωση Share on Facebook
Αποστολέας Θέμα: Ερωτήσεις για project
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα. Αναγνώστηκε 25240 φορές.
ALS
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 569
Θετικοί ψήφοι: +634

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

C'est la vie...

Απάντηση #20 - 17 Μάιος 2014, 23:12
+1

Όταν είσαι στο.. Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> Microsoft SQL Server 2008 (ή 2012) -> Configuration Tools -> SQL Server Configuration Manager -> SQL Server Services έχει κάποιες επιλογές πχ SQL Server(SQLEXPRESS) εκεί που λέει state, από κάτω, αν είναι Stopped, κάνε δεξί κλικ στο SQL Server(SQLEXPRESS) και πάτα Start. Αν το χεις κάνει, τότε δεν ξέρω.
Καταγράφηκε

Think less..Live more...
TeiSerron.gr
DiStancE
*
Μηνύματα: 36
Θετικοί ψήφοι: +32

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Άντρας
Απάντηση #21 - 17 Μάιος 2014, 23:20
+1

Όταν είσαι στο.. Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> Microsoft SQL Server 2008 (ή 2012) -> Configuration Tools -> SQL Server Configuration Manager -> SQL Server Services έχει κάποιες επιλογές πχ SQL Server(SQLEXPRESS) εκεί που λέει state, από κάτω, αν είναι Stopped, κάνε δεξί κλικ στο SQL Server(SQLEXPRESS) και πάτα Start. Αν το χεις κάνει, τότε δεν ξέρω.
Το έχω κάνει και αυτό, τέσπα θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με τον καθηγητή ,ευχαριστώ για το χρόνο σου ALS!  ;)
Καταγράφηκε
napoleon
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 29
Θετικοί ψήφοι: +6

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Άντρας
Απάντηση #22 - 18 Μάιος 2014, 00:28
0

Όταν είσαι στο.. Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> Microsoft SQL Server 2008 (ή 2012) -> Configuration Tools -> SQL Server Configuration Manager -> SQL Server Services έχει κάποιες επιλογές πχ SQL Server(SQLEXPRESS) εκεί που λέει state, από κάτω, αν είναι Stopped, κάνε δεξί κλικ στο SQL Server(SQLEXPRESS) και πάτα Start. Αν το χεις κάνει, τότε δεν ξέρω.
Το έχω κάνει και αυτό, τέσπα θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με τον καθηγητή ,ευχαριστώ για το χρόνο σου ALS!  ;)

εκεί που κάνεις start τον sql server
πρέπει να κάνεις κ ακόμα ένα από αυτα που έχει
δε θυμάμαι τώρα πιο είναι
αλλά νομίζω είναι κ το μοναδικό που σε αφήνει να κάνεις
Καταγράφηκε
DiStancE
*
Μηνύματα: 36
Θετικοί ψήφοι: +32

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Άντρας
Απάντηση #23 - 18 Μάιος 2014, 21:02
0

Όταν είσαι στο.. Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> Microsoft SQL Server 2008 (ή 2012) -> Configuration Tools -> SQL Server Configuration Manager -> SQL Server Services έχει κάποιες επιλογές πχ SQL Server(SQLEXPRESS) εκεί που λέει state, από κάτω, αν είναι Stopped, κάνε δεξί κλικ στο SQL Server(SQLEXPRESS) και πάτα Start. Αν το χεις κάνει, τότε δεν ξέρω.
Το έχω κάνει και αυτό, τέσπα θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με τον καθηγητή ,ευχαριστώ για το χρόνο σου ALS!  ;)

εκεί που κάνεις start τον sql server
πρέπει να κάνεις κ ακόμα ένα από αυτα που έχει
δε θυμάμαι τώρα πιο είναι
αλλά νομίζω είναι κ το μοναδικό που σε αφήνει να κάνεις

Εντάξει λύθηκε το πρόβλημα, απλώς ήθελε connection = new SqlConnection(@"");
που το @ δεν υπάρχει στις σημειώσεις.
Καταγράφηκε
Kostasd91
*
Μηνύματα: 145
Θετικοί ψήφοι: +76

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Απάντηση #24 - 19 Μάιος 2014, 12:03
0

Το εχει αναφερει αρκετες φορες στο εργαστηριο ομως.
Καταγράφηκε
panos21
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 129
Θετικοί ψήφοι: +26

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Άντρας
Απάντηση #25 - 20 Μάιος 2014, 13:09
0

ρε παιδιά την φωτογραφία πως θα την βάλουμε; στην ασκ. 7 δεν δείχνει πως γίνεται μέσα σε ένα datagridview.
επίσης δεν δουλεύουν και τα reports.. ότι ναναι

edit: τελικά τα έφτιαξα τα reports, απλά θέλει ενα refresh (κάτι που δεν το γράφει στην ασκ. 8)
Κώδικας: [Επιλογή]
this.reportViewer1.RefreshReport();
Τελευταία τροποποίηση: 20 Μάιος 2014, 17:59 από panos21 Καταγράφηκε
Thanosar13
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 26
Θετικοί ψήφοι: +5

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Άντρας WWW
Απάντηση #26 - 20 Μάιος 2014, 13:59
0

Παιδιά και εγώ έχω πρόβλημα με το SQL MANAGEMENT STUDIO 2012. Δεν μπορώ να κάνω σύνδεση με τίποτα. Δεν θα έπρεπε να μου βγάζει Sql Server στο Sql server Conf manager;

Γιατί μου βγάζει μόνο αυτά. 
Καταγράφηκε
Kostasd91
*
Μηνύματα: 145
Θετικοί ψήφοι: +76

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Απάντηση #27 - 20 Μάιος 2014, 22:38
0

τελικά τα έφτιαξα τα reports, απλά θέλει ενα refresh (κάτι που δεν το γράφει στην ασκ. 8)
Κώδικας: [Επιλογή]
this.reportViewer1.RefreshReport();

οχι οτι αυτη η εντολη ειναι autofill οταν βαζεις στη φορμα το ReportViewer...

Thanosar13 σιγουρα κατεβασες το management studio? Γιατι ειναι ξεχωριστο λογισμικο απο τον SqlServer.
Τελευταία τροποποίηση: 20 Μάιος 2014, 22:40 από Kostasd91 Καταγράφηκε
Thanosar13
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 26
Θετικοί ψήφοι: +5

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Άντρας WWW
Απάντηση #28 - 20 Μάιος 2014, 23:39
0

Εγκατέστησα τον 2008 R2 και είμαι οκ. Κάνει connect κανονικά.  8)
Τελευταία τροποποίηση: 21 Μάιος 2014, 11:05 από Thanosar13 Καταγράφηκε
panos21
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 129
Θετικοί ψήφοι: +26

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Άντρας
Απάντηση #29 - 21 Μάιος 2014, 11:41
0

τελικά τα έφτιαξα τα reports, απλά θέλει ενα refresh (κάτι που δεν το γράφει στην ασκ. 8)
Κώδικας: [Επιλογή]
this.reportViewer1.RefreshReport();

οχι οτι αυτη η εντολη ειναι autofill οταν βαζεις στη φορμα το ReportViewer...


οχι δεν είναι, έχει μια παρόμοια αλλά δεν μου εμφάνιζε τα report μέχρι που δοκίμασα αυτή που έγραψα.
Τελευταία τροποποίηση: 21 Μάιος 2014, 11:44 από panos21 Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10   Πάνω
Εκτύπωση Share on Facebook