Νέα:
Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Shoutbox!

Τελευταίο 15 Φωνές:

 

basketball

20 Αυγούστου 2019, 23:04
έλα πάμε για πτυχίο λέμεεεε
 

nabz0r

07 Αυγούστου 2019, 20:03
Εγώ είμαι αρκετά παλιός;
 

Sport_Billy

03 Αυγούστου 2019, 11:34
Yo!
 

synzeus

29 Ιουλίου 2019, 09:38
Όλοι ζούμε τελικά. Και γιατί να μην αναβαθμίσουμε την πτυχιάρα μας;
 

TabloMaxos

29 Ιουλίου 2019, 01:46
Τζα
 

spithash

28 Ιουλίου 2019, 19:45
Αγαπητοί πληροφορικάριοι και κυρίως Μηχανικοί Λογισμικού. Σας συστήνω να μην μπείτε στη διαδικασία πτυχίου πανεπιστημίου
 

synzeus

20 Ιουλίου 2019, 16:08
Ετοιμαζόμαστε να αναβαθμίσουμε το πτυχί μας! Χαχαχα
 

Sérmac

18 Ιουλίου 2019, 00:54
Ṗáşşẅôṝđ, riffmaster, synzeus?
Γύρισε το forum σε backup του 2009 και βλέπω τέτοια usernames;
 

synzeus

14 Ιουλίου 2019, 11:34
Καλημέρα τα παιδιά!
 

riffmaster

01 Ιουλίου 2019, 19:50
μια χαρά, τρώμε κρεμόπιτες και περνάμε τέλεια.
 

Ṗáşşẅôṝđ

01 Ιουλίου 2019, 17:57
τι λέει; πως πάει το ζεστό χρήμα στας Σέρρας; χαχαχαχαχαχχαχαχ
 

Ṗáşşẅôṝđ

01 Ιουλίου 2019, 17:22
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

blAck PR

01 Ιουλίου 2019, 16:13
πες
 

vRiskys

26 Ιουνίου 2019, 13:00
Yparxeis kapoios admin na kaneis kapoies allages please ? :D
 

vRiskys

26 Ιουνίου 2019, 10:25
Kserei kaneis pws kanw diagrafh ena comment;

Εμφάνιση 50 τελευταίων
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
25 Αυγούστου 2019, 14:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Μέλη
  • Σύνολο μελών: 5224
  • Τελευταία: stelioskpz

Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 86980
  • Σύνολο θεμάτων: 11591
  • Σε σύνδεση σήμερα: 100
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 635
  • (14 Νοεμβρίου 2013, 23:43)

Συνδεδεμένοι
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 88
Σύνολο: 88

Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.

Υπηρεσίες ΕΔΕΤ

Εύδοξος
Okeanos
Άτλας
Ακαδημαϊκή Ταυτότητα

Μέσα Μεταφοράς

Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών
ΚΤΕΛ Ν. Σερρών
Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πρόσφατα

Καιρός

Σελίδες: [1] 2   Κάτω
Εκτύπωση
ΑΣΚΗΣΗ help
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα. Αναγνώστηκε 6065 φορές.
kat
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
**
Μηνύματα: 108
Θετικοί ψήφοι: +9

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Γυναίκα
19 Νοεμβρίου 2012, 12:47
0

Που έχω λάθος; :doubt: Δεν μου βγάζει τα αποτελέσματα στο file1.txt που τα θέλω. 


#include<stdio.h>
#include<conio.h>
#include<stdlib.h>
#include<time.h>

# define N 8

int getUniqueNumber(int p[N], int i);
void straight_select_int(int p[], int n);
void straight_insert_int(int p[], int n);
void bubblesort_int(int p[], int n);
void quicksort_int(int left, int right, int p[]);


main()
{
  int p[N],arr[N];
  int i,x;
  long t0, t1, dt;
  FILE *f1;

   randomize();
      for(i=0; i<N; i++)
          arr=getUniqueNumber(arr,i);
      for(i=0; i<N; i++)
          p = arr;
          time(&t0);
          bubblesort_int(p,N);
          time(&t1);
          dt=t1-t0;
          f1=fopen("File1.txt","w");
      for(i=0;i<N;i++)
          fprintf(f1," %d",dt);
          fclose(f1);
      for(i=0; i<N; i++)
          p = arr;
          time(&t0);
          quicksort_int(0,N-1,p);
          time(&t1);
          dt=t1-t0;
          f1=fopen("File1.txt","w");
      for(i=0;i<N;i++)
          fprintf(f1," %d",dt);
          fclose(f1);
       for(i=0; i<N; i++)
          p = arr;
          time(&t0);
          straight_insert_int(p,N);
          time(&t1);
          dt=t1-t0;
          f1=fopen("File1.txt","w");
      for(i=0;i<N;i++)
          fprintf(f1," %d",dt);
          fclose(f1);
       for(i=0; i<N; i++)
          p = arr;
          time(&t0);
          straight_select_int(p,N);
          time(&t1);
          dt=t1-t0;
          f1=fopen("File1.txt","w");
      for(i=0;i<N;i++)
          fprintf(f1," %d",dt);
          fclose(f1);

 
   getch();
   return 0;
}
...
Καταγράφηκε
TeiSerron.gr
genesis91
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
**
Μηνύματα: 123
Θετικοί ψήφοι: +19

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Απάντηση #1 - 19 Νοεμβρίου 2012, 13:03
0

Είσαι σίγουρη ότι το λάθος σου είναι στην main() ; Γιατί δεν μας δίνεις και τους ορισμούς των συναρτήσεων..
Καταγράφηκε
kat
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
**
Μηνύματα: 108
Θετικοί ψήφοι: +9

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Γυναίκα
Απάντηση #2 - 19 Νοεμβρίου 2012, 13:20
0

ναι εδω εχω λαθος. ειναι σωστός ο τρόπος για να μου εμφανιζει τα αποτελεσματα στο txt;
να και οι συναρτησεις μου αλλα νομιζω το λαθος ειναι στη main. δοκιμασε να το τρεξεις.

int getUniqueNumber(int p[N], int i)
{
  int x,j, found;

    do
     {
        x = random(30000);
        found = 0;
        j = 0;
        while (j<=i && found == 0)
             {
                if (p[j] == x)
                   found = 1;
                else
                   j++;
             }
       }while (found == 1);
    return x;
}

void bubblesort_int(int p[], int n)
{
    int i,j,temp;

     for (i=1; i<N; i++)
      for (j=N-1; j>=i; j--)
        if (p[j-1] > p[j])
          {
           temp = p[j-1];
           p[j-1] = p[j] ;
           p[j] = temp ;
           }
}

void quicksort_int(int left, int right, int p[])
{
    int i,j,mid,x,temp;

    if (left < right)
       {
         i = left;
         j = right;
          mid = (left+right)/2;
         x = p[mid];
         while (i < j)
          {
             while (p < x)
                  i++;
             while (p[j] > x)
                  j--;
             if (i < j)
              {
                 if (p == p[j])
                   {
                     if (i<mid)
                        i++;
                     if (j>mid)
                        j--;
                   }
                 else
                  {
                    temp = p;
                    p = p[j];
                    p[j] = temp;
                  }
             }
          }
        quicksort_int(left,j-1,p);
        quicksort_int(j+1,right,p);
       }
}

void straight_insert_int(int p[], int n)
{
     int i,x,j;

     for(i=1;i<N;i++)
        {
          x=p;
          j=i-1;
        while ((x<p[j])&&(j>=0))
             {
               p[j+1]=p[j];
               j=j-1;
             }
           p[j+1]=x;
         }
}

void straight_select_int(int p[], int n)
{
    int i,min,k,j;

    for(i=0; i<N-1; i++)
       {
          k = i;
          min = p;
        for (j = i+1; j<N; j++)
            {
              if (p[j] < min)
                 {
                    k = j;
                    min = p[j];
                 }
             }
          p[k] = p;
          p = min;
       }
}

Καταγράφηκε
nabz0r
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 641
Θετικοί ψήφοι: +75

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

(•‿•)

Άντρας
Απάντηση #3 - 19 Νοεμβρίου 2012, 14:01
0

Το πρόγραμμα αυτό σου τρέχει αλλά δεν σου βγάζει αποτελέσματα στο txt? Γιατί απ'ότι βλέπω (σύμφωνα με αυτά που μας έχεις δώσει) έχεις αρκετά λάθη. πχ
Κώδικας: [Επιλογή]
arr=getUniqueNumber(arr,i);
Η getUniqueNumber επιστρέφει int όμως το σώζεις σε έναν δείκτη (το όνομα ενός πίνακα είναι ένας δείκτης για το 1ο στοιχείο του)
Μάλλον ήθελες να γράψεις
Κώδικας: [Επιλογή]
arr[i]=getUniqueNumber(arr,i);
γιατί το έχεις σε ένα loop

Επίσης έχει κάποια λάθη λογικής. Πχ αυτό που κάνεις παρακάτω
Κώδικας: [Επιλογή]
p=arr;δεν κάνει "backup" του πίνακα. Ότι αλλαγές θα κάνεις στον arr θα γίνονται και στον p μιας και δείχνουν στα ίδια στοιχεία. Υποθέτω οτι αυτό που θες είναι να κρατήσεις τον αρχικό πίνακα για να τον χρησιμοποιήσεις και στις άλλε συναρτήσεις ταξινόμησης. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις μια συνάρτηση που αποθηκεύει ένα-ένα όλα τα στοιχεία του πίνακα σε κάποιον άλλον και μετά τα επαναφέρει (δεν είναι δύσκολο, 2 γραμμές κώδικα είναι και οι 2 συναρτήσεις)

Γενικά έχεις αρκετά λάθη με δείκτες (όπως συγκρίσεις μεταξύ δεικτών κλπ). Τι compiler χρησιμοποιείς; Έπρεπε να σου τα βγάζει όλα αυτά.

Τέσπα αν το μόνο σου πρόβλημα είναι η αποθήκευση σε αρχείο, μπορείς αντί για fprintf να χρησιμοποιήσεις μια απλή printf και στο terminal να γράψεις
Κώδικας: [Επιλογή]
out.exe > file1.txt
Τελευταία τροποποίηση: 19 Νοεμβρίου 2012, 14:02 από nabz0r Καταγράφηκε

You're older than you've ever been, and now you're even older
      ...and now you're even older...and now you're even older...
kat
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
**
Μηνύματα: 108
Θετικοί ψήφοι: +9

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Γυναίκα
Απάντηση #4 - 19 Νοεμβρίου 2012, 14:17
0

δεν ξερω γιατι βγηκαν ετσι λαθος εδω περα με την αντιγραφη.δεν τα εχω ετσι . δες


* Unit1.c (3.72 KB - έγινε λήψη 283 φορές.)
Καταγράφηκε
nabz0r
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 641
Θετικοί ψήφοι: +75

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

(•‿•)

Άντρας
Απάντηση #5 - 19 Νοεμβρίου 2012, 14:58
0

Στον builder το έκανες ε; Σε μένα έτσι όπως είναι τρέχει αλλά όλα τα αποτελέσματα που βγάζει είναι 0 κάτι που είναι λογικό μιας και η time() επιστρέφει τον χρόνο σε δευτερόλεπτα ενώ όλες οι συναρτήσεις σου μαζί κάνουν λιγότερο απο 1s. Αν θες να δεις σωστά αποτελέσματα ή βάλε ΠΟΛΛΕΣ παραπάνω τιμές ή βρες κάποια συνάρτησει που επιστρέφει τον χρόνο σε τάξεις μικρότερες του second (πχ milliseconds)
Καταγράφηκε

You're older than you've ever been, and now you're even older
      ...and now you're even older...and now you're even older...
kat
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
**
Μηνύματα: 108
Θετικοί ψήφοι: +9

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Γυναίκα
Απάντηση #6 - 19 Νοεμβρίου 2012, 15:00
0

[C++ Warning] conio.h(181): W8058 Cannot create pre-compiled header: code in header

Αυτό το μήνυμα βγάζει όταν τρέχει.  :doubt:
Καταγράφηκε
nabz0r
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 641
Θετικοί ψήφοι: +75

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

(•‿•)

Άντρας
Απάντηση #7 - 19 Νοεμβρίου 2012, 15:03
0

[C++ Warning] conio.h(181): W8058 Cannot create pre-compiled header: code in header

Αυτό το μήνυμα βγάζει όταν τρέχει.  :doubt:

μη του δίνεις σημασία... το πρόγραμμά σου έχει τρέξει σωστά. αποθήκευσε το project σου σε έναν φάκελο και ξανα-τρέξ' το απο εκεί για να δεις το αρχείο που δημιουργείται...
Καταγράφηκε

You're older than you've ever been, and now you're even older
      ...and now you're even older...and now you're even older...
kat
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
**
Μηνύματα: 108
Θετικοί ψήφοι: +9

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Γυναίκα
Απάντηση #8 - 19 Νοεμβρίου 2012, 15:05
0

χμμμμ ίσως έτσι??
to = return(360000*t.ti_hour+6000*t.ti_min+100*t.ti_sec+t.ti_hund);
Καταγράφηκε
nabz0r
Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
*
Μηνύματα: 641
Θετικοί ψήφοι: +75

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

(•‿•)

Άντρας
Απάντηση #9 - 19 Νοεμβρίου 2012, 15:08
0

χμμμμ ίσως έτσι??
to = return(360000*t.ti_hour+6000*t.ti_min+100*t.ti_sec+t.ti_hund);

δεν ξέρω. δοκίμασέ το (λογικά θα χρειαστεί να βάλεις κενό ανάμεσα στο return και την παρένθεση γιατί αλλιώς θα το πάρει ως συνάρτηση.

και για να μην σου βγάζει αυτό το error, βάλε αυτό πριν την δήλωση των headers
Κώδικας: [Επιλογή]
#pragma hdrstop
Καταγράφηκε

You're older than you've ever been, and now you're even older
      ...and now you're even older...and now you're even older...
Σελίδες: [1] 2   Πάνω
Εκτύπωση