TeiSerron.gr

Συζητήσεις => Διασκέδαση => Μήνυμα ξεκίνησε από: Xaeron στις 11 Οκτωβρίου 2007, 21:14

Τίτλος: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 11 Οκτωβρίου 2007, 21:14
Λοιπόν παίδες προτείνω να παίξουμε ένα παιχνιδάκι για να ανεβάσουμε την διάθεση μας λίγο...  Τι όμως  ;D ???  ::)  :o

Το παιχνίδι έχει ως ακολούθως. Θα διηγηθούμε μία φανταστική Ιστορία ενός φοιτητή, που το θέμα αφορά την ζωή του στο ΤΕΙ, στην καθημερινότητα του και ότι άλλο έχετε στο νου σας και μπορείτε να φανταστείτε...

Κανόνες του παιχνιδιού:

Ο καθένας από εμάς μπορεί να στέλνει μία απάντηση με 5 λέξεις ακριβώς. Ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω. Επιπλέον, δεν μπορεί να απαντήσει κάποιος για 2η συνεχόμενη φορά... Δηλαδή αν στείλει κάποιος μία απάντηση... θα πρέπει να συνεχίσει έπειτα κάποιος άλλος την ιστορία για να μπορέσει να ξανά απαντήσει.

Για παράδειγμα αν στείλει κάποιος χρήστης με όνομα User 1 το εξής...

"Μια φορά κι έναν καιρό..." - (προσέχουμε να είναι 5 λέξεις) - (Επιπλέον τα σημεία στίξης δεν μετράνε σαν λέξεις.)

μετά θα πρέπει να απαντήσει κάποιος άλλος...και όχι πάλι ο User 1.
δηλαδή...
πρέπει να έρθει άλλος χρήστης ονόματι π.χ. User 2 και να συνεχίσει την ιστορία λέγοντας κάτι...όπως...

"ένας ταλαίπωρος φοιτητής. Ήταν από..."

κι έπειτα να απαντήσει ο άλλος.... Με την απάντηση του User 2...Πλέον ο User 1 μπορεί να ξανά απαντήσει. Αυτό γίνεται για να μην δώσει κάποιος π.χ. 10 απαντήσεις και φτιάχνει ολομόναχος την Ιστορία...

Στο τέλος μόλις μεγαλώσει η ιστορία αρκετά...(θα δοθεί προειδοποίηση για το πόσες απαντήσει θα πρέπει να δοθούν μέχρι το τέλος)...θα γίνει μια ωραία...τρελή...και πάνω από όλα...μια πολλή αστεία Ιστορία η οποία και θα δημοσιευθεί σαν κείμενο. :o   - Προσέξτε τα σημεία στίξης, πότε έχει τελεία, πότε θυαμαστικό και πότε ερωτηματικό. Αν έχει 3 τελείες ... ή τίποτα μετά την τελευταία λέξη τότε συνεχίζουμε την πρόταση και δεν γράφουμε καινούργια.

Ελπίζω να έκανα κατανοητό σε όλους τον τρόπο και τη μορφή του παιχνιδιού και εύχομαι να συμμετέχετε και να το απολαύσουμε. ;D

Καλή διασκέδαση...και κάνω εγώ την αρχή...

Παρουσιάζεται η "Ιστορία του Φοιτητή" ως ενιαίο κείμενο. Ευχαριστώ/ούμε όλους όσους συμμετείχαν

Κάποτε ήταν ένας φοιτητής που...κάθε πρωί σηκώνονταν στις 8 και τρελαινόταν όταν έβλεπε τι γυναίκα ξάπλωνε δίπλα του ώσπου μια μέρα δεν άντεξε...και αποφάσισε να πάει σε...σε ένα εργαστήριο του Νικολαϊδη. Τότε ήταν η στιγμή που...με νύχια και με δόντια...πάλεψε να τετραγωνίσει τον κύκλο αλλά τελικά πήγε για καφέ επειδή προφανώς τα βρήκε σκούρα!
Μόλις, όμως, έφτασε στην πόρτα της Καφετέριας, θυμήθηκε ότι έπρεπε......να συναντήσει την Μαρία αντί να πάει για καφέ!   
Συνάντησε λοιπόν την όμορφη Μαρία......και της ζήτησε μία χάρη!

-Μαράκι εάν σου είναι εύκολο...φέρε μου τις σημειώσεις από το προηγούμενο μάθημα που παρακολουθήσαμε...
-Μόνο αν έρθεις από το τσαρδί μου θα σου δώσω τις σημειώσεις του μαθήματος και θα σου κάνω και μια
 κρύα φραπεδιά για να δροσιστείς.
Και τελικά ξεκίνησε ο φοιτητής για το σπίτι της Μαρίας! Όταν όμως έφτασε εκεί διαπίστωσε ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά, ήταν και ένας καθηγητής εκεί και εξεπλάγην που τον είδε, όπου κατάλαβε ότι θα κοπεί και πάλι στο μάθημα του, για όγδοη συνεχόμενη φορά, εκτός ...αν δεχόταν την πρόταση τους. Η πρόταση τους λοιπόν ήταν δελεαστική και ύπουλη καθώς έπρεπε να τον κάνουν να τη δεχθεί. Όταν ρώτησε τι πρέπει να κάνει, του απάντησε ο καθηγητής με ένα πολύ χαιρέκακο βλέμμα.

-"Είναι απλό, θα πρέπει να διαβάσετε περισσότερο από ότι τώρα του είπε και τον κοίταξε κατάματα. Ειδάλλως, θα τα βρεις...πολύ σκούρα αγαπητέ, και τότε θα με παρακαλάς".

Έπειτα ο καθηγητής, έβγαλε ένα πούρο Αβάνας το μύρισε καλά καλά και...έκανε νόημα στη Μαρία, που εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν τι να πάει να αγοράσει από τον τσιγκούναρο μπακάλη της γειτονιάς. Τότε συνέβη κάτι συγκλονιστικό. Ο καθηγητής μπούκωσε από το πούρο και άρχισε να βήχει σαν βόδι για να αναπνεύσει.
Σκέφτηκα αν πάθει κάτι θα μας κατηγορήσουν χωρίς να φταίμε και θα μας τρέχουν από δω και στο εξής στα δικαστήρια. Όλοι ήξεραν πόσο τον μισούμε και δύσκολα θα βρίσκαμε ελαφρυντικά. Τότε συνέβη κάτι συγκλονιστικό! Η τηλεόραση έδειξε τον φίλο μου να τρέχει πανικόβλητος στο δρόμο με τους άλλους φοιτητές και να τους κυνηγάει μια γιαγιά με ένα πελώριο μπαστούνι και ένα λυσσασμένο λυκόσκυλο που είχε μεγάλη πείνα.
Ο φοιτητής μας προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει μάταια όμως, όλα έγιναν αστραπιαία και ξαφνικά άκουσε ένα μπάμ! Τρομοκρατημένος από τον μεγάλο θόρυβο γυρνάει και τι να δει! Το κτήριο της ΣΤΕΦ να έχει κυριολεκτικά μετατραπεί σε ένα τεράστιο διαστημόπλοιο και από μέσα να βγαίνουν οι καθηγητές μας.
Μεταλλαγμένοι και εμφανώς οργισμένοι με τους φοιτητές, ήρθαν για να πάρουν την εκδίκηση τους για τις καταλήψεις που είχαν γίνει!
Το τοπίο θύμιζε πεδίο μάχης! Τελευταίος στη σειρά ήταν ο αρχηγός, που δεν ήταν άλλος από τον πρόεδρο του ΤΕΙ ο οποίος είχε μεταμορφωθεί σε ένα αποκρουστικό γλοιώδες και πράσινο γιγάντιο καλαμάρι με αμέτρητα πλοκάμια τα οποία έφταναν μέχρι τον δρόμο έξω από το ΤΕΙ εκεί μπροστά στην είσοδο. Χωρίς να χάσει χρόνο σήκωσε το πλοκάμι του και άρπαξε ένα λεωφορείο που περίμενε στη στάση. Τότε εστίασε στον φοιτητή μας. Άπλωσε το 1287ο πλοκάμι και τον άρπαξε. Τον κοίταξε καλά...και του είπε πως αν τον κακοσχολιάσει ξανά, θα επιστρέψει με όλη του την φυλή και θα τους καταβροχθίσουν χωρίς να δείξουν έλεος!
Τότε ο φοιτητής μας, έσκισε το πουκάμισό και παρουσιάζοντας το δασύτριχο στήθος του είπε πως δεν φοβάται...και πως ο Πανοραμίξ θα έφτιαχνε το μαγικό  φίλτρο επειδή πολεμάει στο πλευρό των φοιτητών και με τη βοήθεια αυτού και των συντρόφων του θα εξαυλώσει από προσώπου γης όλους τους μεταλλαγμένους καθηγητές που έχουν πάθει παράκρουση και κόβουν αβέρτα.
Όμως οι σατανικοί καθηγητές αντέδρασαν και ζήτησαν βοήθεια από τους Warlocks και τα μαύρα ξωτικά που κατοικούσαν σε άλλον πλανήτη.

Οι φοιτητές τρομοκρατήθηκαν και σκέφτηκαν να ετοιμάσουν ένα νέο σχέδιο για να εκδικηθούν τους καθηγητές ώστε να σταματήσουν οι καταπιέσεις.
Έτσι μαζεύτηκαν στην γραμματεία του πέτρινου πύργου και άρχισαν να οργανώνονται, ώσπου εμφανίστηκε στο βάθος ο Δον Κιχώτης. Ήταν ο αθεόφοβος τρομερός ιππότης με το μεγάλο κοντάρι έτοιμος για να πιει ένα φραπεδάκι όντας αγουροξυπνημένος! Κατάλαβε ότι δεν είχε τσιγάρα, και εκνευρίστηκε σε τέτοιο βαθμό που άρχισε να βρίζει τους κηπουρούς του Τ.Ε.Ι. και τους ιδιοκτήτες του κυλικείου που αύξησαν την τιμή του νερού Ζαγόρι. Εκεί που μάλωναν πετάχτηκε ένας θαμώνας του κυλικείου και ένας θαμώνας του κυλικείου και τους πέταξε νερό Ζαγόρι για να ταρακουνηθούν και να σκεφτούν επιτέλους λογικά για μια φορά, εφοσον ο προεδρος του ΤΕΙ δεν δείχνει διατεθειμένος να συμμορφωθεί με το γεγονός ότι  πρέπει να συμμαζέψει τα πλοκάμια και να κηρύξει οπισθοχώρηση, οφείλει να πάρει στα σοβαρά τους φοιτητές και να μη μας πρήζουν με τις βλακείες και τις υπεροπτικές τους τάσεις καθώς και τον εγωισμό τους !!!!
Έτσι ο φοιτητής πρότεινε στους καθηγητές ένα πολύ καλό ψυχίατρο όπου αναλάμβανε περιπτώσεις διεστραμμένων προσωπικοτήτων και είχε καλή φήμη στην άμεση θεραπεία από παντός είδους "καθηγητικές" ασθένειες. Από την ασθένεια αυτή, δεν γλίτωσαν πολλοί γι' αυτό και μπήκαν σε καραντίνα. Τους έκλεισαν σε ένα γυάλινο δοχείο για να τους ετοιμάσουν να πάνε ξανά στο ΤΕΙ! Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά όπως είχαν υπολογίσει. Τα σώματα τους παρουσίασαν δυσλειτουργίες όπως και οι εγκέφαλοι τους με συνέπεια να μην μπορούν να φερθούν καλά στους φοιτητές. Άλλωστε, ποτέ δεν φέρθηκαν με ευγένεια και καλοσύνη στα παιδιά ούτε με στοργικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα τους, παρά μόνο για το εγώ τους.
Τίποτα δεν σταματούσε την καταστροφική πορεία τους. Ούτε καν και ο αιμοβόρος σκύλος που ήταν στο κυλικείο και από τους πολλούς espresso άρχισε να δαγκώνει όσους δεν γούσταρε επειδή του είπαν ότι δεν θα τον ταΐζουν τα Χριστούγεννα επειδή είχε πάρει αρκετά παραπανίσια κιλά, σαν βόδι είχε γίνε με τα αποφάγια του κυλικείου.
'Έτσι μιαν ημέρα αποφάσισε ότι δεν θα καθίσει άπραγος και άρχισε μια καινούργια δίαιτα που αποδείχθηκε
όμως καταστροφική για το στομάχι πήγε στην τουαλέτα και αφού έστριψε ένα τσιγάρο σέρτικο ..κάθισε στο καπάκι της τουαλέτας. Πήρε μια μεγάλη ανάσα και ρούφηξε όσο πιο πολύ μπορούσε. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και τι να δει μπροστά του? Δέκα γάτες να τον σημαδεύουν στα αχαμνά απειλώντας τον πως θα πυροβολήσουν κατά βούληση εκτός κι αν κάνει ότι του ζητήσουν χωρίς να φέρει αντίσταση.
Ξαφνικά μπήκε μέσα ένας Κινέζος με Τσεκούρι για να φάει τις γάτες, όμως δεν είχε προσέξει ότι είχαν δολοφονικά ένστικτα γιατί θα ήθελαν και αυτές να καπνίσουν. Ο Κινέζος έβγαλε από την τσέπη ένα πακέτο τσιγάρα και το πέταξε σ' αυτές. Την ίδια στιγμή μπουκάρει μέσα ο Michael Jackson και κάνει τις φιγούρες του. Ο κινέζος από την τρομάρα που πήρε ζήτησε ένα αυτόγραφο που αντί για υπογραφή είχε μια συνταγή για πέστροφα καπνιστή. Επειδή ήταν ακόμα στο μπάνιο του πέταξε την πέστροφα στο
νεροχύτη για να την καθαρίσει. Την λυπήθηκε όμως την κακόμοιρα την πέστροφα και την έκρυψε μέσα στη τουαλέτα που όμως αντί για νερό, υπήρχε Ursus. Έφερε πάγο και δύο ποτήρια, τα οποία τα χρειάζονταν για να κάνει πρόποση, λόγω περίστασης.
Τότε ήταν που ξύπνησε ο Κοντορεβιθούλης και ζήτησε από τον φοιτητή μας να ξυπνήσει και αυτός και να ξεχάσει τον κινέζο και τη πέστροφα και το Micheal Jackson και να στρωθεί να διαβάσει για να δουλέψει και ν' αγοράσει φασολάκια γιατί ο σκύλος πάλι πείνασε!!! Έτσι, ο κακόμοιρος ο φοιτητής άρχισε να σκοτώνεται στο διάβασμα. Οι ώρες περνούσαν και βρισκόταν ακόμα στην αρχή. Χτυπάει η πόρτα του ψυγείου, την ανοίγει τρομαγμένος και βλέπει τον J.Smith Papargyris που είχε χαθεί επειδή δεν έκανε για αρκετό καιρό RealTime εμφανίσεις σε ιδιωτικούς χώρους.
Όταν τον είδε ο φοιτητής τον τράβηξε από το ψυγείο και άρχισε να χορεύει τσάμικο. Ξαφνικά θυμήθηκε ότι δεν είχε πάει στο ΤΕΙ για να χορευει επειδη ξεχασε τα τσαρουχια έξω, αλλά για να σπουδάζει.
Πιεσμένος από το διάβασμα, σκέφτηκε:
δεν βγαίνω μια βόλτα, να δώσω τις σημειώσεις στην Μαρία;
Και τελικά πήγε να την συναντήσει στο γνωστό μέρος, που αγόραζαν της γριάς το μαλλί. Αλλά η Μαρία πήγε νωρίτερα εκεί για να κάνει μια βόλτα χωρίς να την βλέπει η Μαρία και ο Διονύσης, απ' το περίπτερο τους.
Την βλέπει ο φοιτητής και της τραβάει ένα δυνατό χαστούκι γιατί περίμενε τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα.

-Να σου πω δύο λογάκια του είπε η Μαρία γιατί τα είχε πάρει στο κρανίο. Άκου να δεις μικρέ ανόητε ξέρεις καλά ποια είμαι εγώ; Ντροπή σου που μου φέρεσαι έτσι βάρβαρα.
-(Φοιτητής) Τι λες μωρή που με έκανες να περιμένω χωρίς να μου πεις ότι θα αργήσεις τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα. Τελικά πετάει το φραπέ μ' αγανάκτιση και σηκώνεται και φεύγει χωρίς κουβέντα.
 
Τρέχει και η Μαρία όπως όταν πήγαινε στο στίβο τον προσπερνάει και του πετάει τις σημειώσεις στα μούτρα του. Όταν  βλέπει ότι οι σημειώσεις ήταν γραμμένες στη νεονορβηγική γλώσσα...αμέσως αρχίζει να φωνάζει στον Τζορτζεβιτς τον ύμνο του Πακιστάν και αρχίζει να χορεύει. Όταν οι άλλοι είδαν ότι χόρευε άθλια, του πρότειναν να πάει στην eurovision και να γίνει το κόκκινο καραφλό φαινόμενο. Αυτόν όμως άλλα τον απασχολούσαν και πήγε στην εκπομπή "Κους-Κους". Τότε άρχισε να κάνει παράπονα και να ψάχνει για τον χαμένο του αδερφό που τόσο λίγο του' μοιαζε, όσο εγώ με τον Michael Jackson. Ωστόσο, είδε με τα μάτια του τον φοιτητή μας και του είπε με δακρυσμένα μάτια και σπασμένη φωνή.. ότι είναι ο αδερφός του.
Αυτός όμως δεν τον πίστεψε και του πέταξε ένα ποτήρι, τον πέτυχε και ζαλίστηκε όμως μετά κατάλαβε τι έκανε και έτρεξε να βοηθήσει τον αδερφό του όμως εκείνος είχε θυμώσει πολύ που ήταν πεσμένος στο έδαφος και σηκώθηκε και βάρεσε μια 10αρια push ups. Έπειτα πήγε και πήρε 2 μεγάλα μπουκάλια με κρασί και άρχισε να πίνει μανιωδώς μέχρι που έγινε στουπί και έπεσε ξερός κάτω.
Πεσμένος όπως ήταν κάτω, σκέφτηκε...να καθαρίσει το πάτωμα και κάλεσε το συνεργείο καθαρισμού όταν διαπίστωσε ότι ο λεκές ήταν από ειδικής ποιότητας κρασί αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Όταν εισέβαλε ξαφνικά το συνεργείο καθαρισμού και κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται έμειναν άναυδοι. Ποτέ δεν είχαν ξαναδεί τέτοιο λεκέ.
Έτσι αποφάσισαν να φέρουν ένα νέο καθαριστικό φτιαγμένο από φύλλα ελιάς και πλήρως αλατισμένα περιττώματα σκίουρου με ψιλοκομμένα βατραχοπόδαρα και καβουρδισμένα αμύγδαλα.
Αλλά ο καθαριστής πατάει στον Γιάννη τον τρελό που περνούσε απέναντι ένα κουβά γεμάτο νερό και τον έκανε μούσκεμα. Νευρίασε, έφτασε με ένα άλμα στο πηγάδι και γεμίζει τον κουβά με κόκα-κόλα. Έπειτα πήγε να την πιει κάπου ήρεμα αλλά ξέχασε ότι έπρεπε να καθαρίσει τον λεκέ από κρασί και να μην αφήσει ίχνος. Μάλιστα αγόρασε το super-καθαρίξ για να απολυμάνει και να δώσει φρεσκάδα.
Αλλά τελικά ανακάλυψε ότι το χαμένο αδερφάκι του είχε φύγει μετανάστης στην Αλβανία αλλά νόμιζε πως οι μπάτσοι,  δεν θα τον καταλάβουν και έτσι άρχισε  να ψάχνει στους 5 δρόμους. Καθώς οι μπάτσοι έψαχναν για ναρκωτικά και λαθραίους μετανάστες αλλά και εξωγήινους πρόσφυγες από το Τιμπουκτού του Βορειοανατολικού Ποσειδώνα είδαν τελικά τον καθαριστή να παίζει ποδόσφαιρο με τον Ζαχόπουλο και την Λαίδη Άντζελα.
Τότε εμφανίστηκε και ο φοιτητής μας. Η Άντζελα τότε του είπε αν έχει μαζί του γάλα γιατί ήθελε να φτιάξει ρυζόγαλο. Της έλειπε όμως ένα σπάνιο συστατικό που θα ζωντάνευε το ρυζόγαλο και θα το έκανε uber.  Η Μαρία όμως άκουγε με πολύ προσοχή τα λόγια του Michael Jackson και του Peter Pan από το γνωστό παραμύθι κινουμένων σχεδίων της Disney.
Τότε η Μαρία επιτέθηκε στον σκύλο που βρισκόταν στην τουαλέτα και καθώς όρμησε, οι γάτες που είχαν την πέστροφα στο κεφάλι του σκύλου που απειλούσαν, o Michael Jackson άρχισε να χορεύει τσάμικο και να φωνάζει στο νοητό πλήθος που τον θαύμαζε. Τότε οι γάτες τον πυροβόλησαν αλλά με μία υπερκίνηση ο σκύλος έπιασε την σφαίρα και έσωσε τον Michael Jackson. Τότε εμφανίσθηκε ο Τάρο ο γιος Δράκαινας. Ρώτησε λοιπόν μήπως τυχόν έχουν λίγο Powerade γιατί κουράστηκε ή έστω κι ένα Red Bull.
Ο φοιτητής του πετάει ένα Red Bull το οποίο αναζωογονεί σώμα και πνεύμα. Ζήλεψε όμως και ο σκύλος και γάβγιζε τόσο δυνατά που το πλήθος δυσανασχετούσε.
 Τότε ησύχασε και έμεινε με την ουρά στα σκέλια. Μόλις ήπιε ο Τάρο το τσίπουρο, έριξε μια ζεμπεκιά και η Μαρία Κορινθίου θαύμασε την αρρενωπότητα του Τάρο και άρχισε να του την πέφτει, τότε ο φοιτητής τα πήρε και αποφάσισε να πάει Χαβάη κολυμπώντας. Η Μαρία αποφάσισε να τον ακολουθήσει αφού και αυτός καταβάθος, αυτό ήθελε να γίνει και με αυτόν τον τρόπο να την πέσει στην Μαρία. Η Μαρία όμως είχε ερωτευτεί τον αδερφό του καθαριστή παράφορα ο οποίος είναι στραβός και δεν είχε στον ήλιο μοίρα και στην σκιά αλήθεια αφού πήγε μετανάστης στην Αλβανία, αντί να κάτσει στο υποβρύχιο του και να κυνηγήσει τον Οκτώβρη.
Ήταν μεγάλος ψαράς με υποβρύχιο την τρομερή εικοσάενα βέργα του Xaeron αφού και αυτός είναι δεινός ψαροντουφεκάς σαν αυτόν. Έτσι τον πήρε τηλέφωνο και πήγαν για σουβλάκια στη λαδόκολλα στον τρίτο άξονα του παράδρομου της δεύτερης ταξιαρχίας του Μέρλιν, αλλά Ο Ρομπέν των δασών τους έδωσε λάθος οδηγίες και χάθηκαν. Έτσι λοιπόν πήραν τηλέφωνο τον Μάκη και του έδωσαν πληροφορίες.
Ο Ρομπέν όμως επειδή ήταν λίγο ηλίθιος του είπε ότι ο Μπαμπαστρούμφ και η Χιονάτη, τον κουτσομπολεύουν και σχεδιάζουν να καταστρώσουν ένα πρόγραμμα στη C++. Ο Κιορπές όμως μόλις είδε το Ρομπέν, ενθουσιάστηκε και του έγραψε ένα αποκλειστικό πρόγραμμα αφού ήταν ο παιδικός του ήρωας. και άμα δεν άκουγε ένα ωραίο παραμυθάκι δεν θα κοιμόταν.
Εν τω μεταξύ ο σκύλος επέστρεψε στην τουαλέτα για να πιει επιτέλους την κόκα-κόλα του. Μάλιστα πήρε Light γιατί είχε πάρει μερικά κιλά στις γιορτές αφού καταβρόχθισε πέντε γάτες από ένα συμπόσιο που είχε παραβρεθεί Λογικά ακολούθησε και το πρήξιμο της κοιλιάς με τόσο φαΐ. Εν τω μεταξύ η Μαρία τηλεφωνούσε στον Michael Jackson για να της μάθει χορευτικές φιγούρες και τα συναφή.
Τελικά θα τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία? ρώτησε ο Σκύλος! Αλλά η αρχηγός των γατών του απάντησε: - Σκύλε λόγο του ότι διέπραξες ένα τρομερό έγκλημα στην ιστορία των Γατών, θα φυλακιστείς σε 5 γατήσια χρόνια φυλάκιση, δηλαδή 7 χρόνια σκυλίσια και 10 ποντικίσια. Επιστρέφει και ο φοιτητής από το μακρινό του ταξίδι και ξεθεωμένος όπως ήταν αρπάζει το σκύλο και του λέει:
Άκουσε να δεις βρομόσκυλο, δεν σε εκπαίδευσα εγώ για να σε στριμώχνουν κάτι βρωμόγατες και να σε βάζουν Γατίσια φυλακή.

Τσατισμένος όπως ήταν ο σκύλος αρπάζει μια γάτα με το ψαροντούφεκό του, και πάει να τη βάλει στη σχάρα για να την ψήσει στα κάρβουνα. Είδε όμως ότι δεν είχε λεμόνια για να τη νοστιμέψει... και κάρβουνα για τη σχάρα. Έτσι ξεκίνησε για την αγορά.
Εκεί που περπατούσε είδε μια κάτσε καλά σκυλίτσα που πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και την κάλεσε για φαγητό! Τελειώνοντας το ταξίδι ο φοιτητής μας, προετοιμάζεται για νέες περιπέτειες για τις οποίες θα μάθουμε σε κάποια άλλη ιστορία του.
Η Μαρία και ο σκύλος ο Michael Jackson, οι Γάτες, ο Διονύσης και η Κορινθίου, οι μεταλλαγμένοι καθηγητές, οι πέστροφες, η σκυλίτσα και οι λοιποί ήρωες της ιστορίας, σας αποχαιρετούν.

Τέλος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 11 Οκτωβρίου 2007, 21:15
Κάποτε ήταν ένας φοιτητής που...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 11 Οκτωβρίου 2007, 21:20
κάθε πρωί σηκώνονταν στις 8
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 11 Οκτωβρίου 2007, 22:03
και τρελενόταν όταν έβλεπε τι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 11 Οκτωβρίου 2007, 22:10
γυναίκα ξάπλωνε δίπλα του  :P
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 11 Οκτωβρίου 2007, 22:25
ώσπου μια μέρα δεν άντεξε...


@blAck PR.... να χρησιμοποιείς  5 λέξεις εκτός κι αν μέτρησες και το προσωπάκι... cool δεν πειράζει... Πάντως μ' έκανες και γέλασα μ'αυτό που έγραψες.. ;D
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 11 Οκτωβρίου 2007, 23:19
(Sorry... Νόμιζα μέχρι 5)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 11 Οκτωβρίου 2007, 23:26
Δεν πειράζει...αν θες έτσι να επανορθώσεις σαν να λέγαμε  ;D συνέχισε την ιστορία απο εκεί που την άφησε ο τελευταίος... :D
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 11 Οκτωβρίου 2007, 23:58
και αποφάσισε να πάει σε...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 12 Οκτωβρίου 2007, 00:49
σε ένα εργαστήριο του Νικολαϊδη  ;D
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 12 Οκτωβρίου 2007, 01:25
Τότε ήταν η στιγμή που...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 12 Οκτωβρίου 2007, 05:15
με νύχια και με δόντια...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 12 Οκτωβρίου 2007, 20:17
πάλεψε να τετραγωνίσει τον κύκλο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: evo8thess στις 12 Οκτωβρίου 2007, 22:15
αλλα τελικα πηγε για καφε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 12 Οκτωβρίου 2007, 22:22
επειδή προφανώς τα βρήκε σκούρα!
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 12 Οκτωβρίου 2007, 22:43
Μόλις, όμως, έφτασε στην πόρτα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 12 Οκτωβρίου 2007, 22:49
της Καφετέριας, θυμήθηκε ότι έπρεπε...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Vegeta στις 13 Οκτωβρίου 2007, 15:19
...να συναντήσει την Μαρία αντι να πάει για καφέ!
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 13 Οκτωβρίου 2007, 15:34
Συνάντησε λοιπόν την όμορφη Μαρία...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 13 Οκτωβρίου 2007, 18:15
...και της ζήτησε μία χάρη!
...να συναντήσει την Μαρία αντι να πάει για καφέ!

Φίλε Vegeta, μπορείς να γράψεις μόνο 5 λέξεις ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω...έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.[/color]
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Vegeta στις 13 Οκτωβρίου 2007, 18:33
Συγγνώμη φίλε μου!Δεν το πρόσεξα!

(Συνεχίζω)
Μαράκι εαν σου είναι ευκολο...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Chronus στις 13 Οκτωβρίου 2007, 19:17
φέρε μου τις σημειώσεις από
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Οκτωβρίου 2007, 00:06
το προηγούμενο μάθημα που παρακολουθήσαμε...

(Φίλε Chronus, καλώς όρισες...!)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 14 Οκτωβρίου 2007, 00:37
-Μόνο αν έρθεις από το
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 14 Οκτωβρίου 2007, 00:42
τσαρδί μου θα σου δώσω
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Οκτωβρίου 2007, 00:45
τις σημειώσεις του μαθήματος και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 14 Οκτωβρίου 2007, 03:12
θα σου κάνω και μια
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Οκτωβρίου 2007, 03:16
κρύα φραπεδιά για να δροσιστείς.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Chronus στις 15 Οκτωβρίου 2007, 13:00
Και τελικά ξεκίνησε ο φοιτητής


(Ευχαριστώ Xaeron  :) )
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 15 Οκτωβρίου 2007, 14:43
για το σπίτι της Μαρίας!
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Chronus στις 15 Οκτωβρίου 2007, 14:46
Όταν όμως έφτασε εκεί διαπίστωσε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 15 Οκτωβρίου 2007, 19:26
 ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά,
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 15 Οκτωβρίου 2007, 20:16
ήταν και ένας καθηγητής εκεί  ;D
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 15 Οκτωβρίου 2007, 22:51
και εξεπλάγειν που τον είδε,
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: MaryPoppins στις 19 Οκτωβρίου 2007, 00:20
οπου καταλαβε οτι θα κοπει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 19 Οκτωβρίου 2007, 01:19
και παλι στο μαθημα του,
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 19 Οκτωβρίου 2007, 09:25
για όγδοη συνεχόμενη φορά, εκτός
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 19 Οκτωβρίου 2007, 11:49
...αν δεχόταν την πρόταση τους.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 19 Οκτωβρίου 2007, 13:03
Η πρόταση τους λοιπόν ήταν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: MaryPoppins στις 19 Οκτωβρίου 2007, 16:09
δελεαστικη&υπουλη καθως επρεπε να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 19 Οκτωβρίου 2007, 23:01
τον κάνουν να τη δεχθεί.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 20 Οκτωβρίου 2007, 20:04
Όταν ρώτησε τί πρέπει να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: TabloMaxos στις 20 Οκτωβρίου 2007, 20:06
κάνει, του απάντησε ο καθηγητής
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Chronus στις 20 Οκτωβρίου 2007, 20:09
με ένα πολύ χαιρέκακο βλέμα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 20 Οκτωβρίου 2007, 20:09
"Είναι απλό, θα πρέπει να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 20 Οκτωβρίου 2007, 20:30
διαβάσετε περισσότερο από οτι τώρα  ;D
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 20 Οκτωβρίου 2007, 20:45
του είπε και τον κοίταξε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Οκτωβρίου 2007, 22:03
κατάματα. Ειδάλως, θα τα βρεις...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 20 Οκτωβρίου 2007, 22:15
πολύ σκούρα αγαπητέ, και τοτε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:02
θα με παρακαλάς". Έπειτα ο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:04
καθηγητής, έβγαλε ενα πούρο αβάνας
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:17
το μύρισε καλά καλά και...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:28
έκανε νόημα στη Μαρία, που
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:30
εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν τι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:31
να πάει να αγοράσει από
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:34
τον τσιγκούναρο μπακάλη της γειτονιάς.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:37
Τότε συνέβη κάτι συγκλονιστικό. Ο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:41
καθηγητής μπούκωσε από το πούρο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:45
και άρχισε να βήχει σαν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:51
βόδι για να αναπνεύσει. Σκέφτηκα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 20 Οκτωβρίου 2007, 23:53
αν πάθει κατι θα μας
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 00:05
κατηγορήσουν χωρίς να φταίμε και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 00:58
θα μας τρέχουν απο δω
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:18
και στο εξής στα δικαστήρια.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:21
Όλοι ξέραν πόσο τον μισούμε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:32
και δύσκολα θα βρίσκαμε ελαφρυντικά.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:34
Τοτε συνέβη κατι συγκλονιστικό! Η
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:37
τηλεόραση έδειξε τον φίλο μου
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:39
να τρέχει πανικόβλητος στο δρόμο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:43
με τους άλλους φοιτητές και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:44
να τους κυνηγάει μια γιαγιά
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:47
με ενα πελώριο μπαστούνι και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:51
ενα λυσσασμένο λυκόσκυλο που είχε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:53
μεγάλη πείνα. Ο φοιτητής μας
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 01:56
προσπαθουσε να καταλάβει τι συμβαίνει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 02:05
μάταια όμως, όλα έγιναν αστραπιαία
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 02:08
και ξαφνικα ακουσε ενα μπάμ!
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 02:18
Τρομοκρατημένος από τον μεγάλο θόρυβο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 02:19
Γυρνάει και τι να δει!
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 02:30
Το κτήριο της ΣΤΕΦ να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 21 Οκτωβρίου 2007, 02:34
έχει κυριολεκτικά μετατραπεί σε ένα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 02:36
Τεράστιο διαστημόπλοιο και απο μεσα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 02:44
να βγαίνουν οι καθηγητές μας.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 17:03
μεταλλαγμένοι και εμφανώς οργισμένοι με
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 17:18
τους φοιτητές, ήρθαν για να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 17:20
πάρουν την εκδικισή τους για
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 17:25
τις καταλήψεις που είχαν γίνει !
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 17:28
Το τοπίο θυμιζε πεδίο μάχης
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 21 Οκτωβρίου 2007, 17:30
Τελευταίος στη σειρά ήταν ο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 17:43
αρχηγός, που δεν ηταν αλλος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:00
από τον πρόεδρο του ΤΕΙ
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:06
ο οποίος είχε μεταμορφωθεί σε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:16
ένα αποκρουστικό γλοιώδες και πράσινο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:19
γιγάντιο καλαμάρι με αμέτρητα πλοκαμια
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:21
τα οποία έφταναν μέχρι τον
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:23
δρόμο έξω από το τει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:33
εκεί μπροστά στην είσοδο. Χωρίς
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:35
να χάσει χρόνο σήκωσε το
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:45
πλοκάμι του και άρπαξε ένα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:47
λεωφορείο που περίμενε στη στάση.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:52
Τότε εστίασε στον φοιτητή μας.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:56
Άπλωσε το 1287ο πλοκάμι και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 18:58
τον άρπαξε. Τον κοίταξε καλά...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 21 Οκτωβρίου 2007, 19:18
και του είπε πως αν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Οκτωβρίου 2007, 19:25
τον κακοσχολιάσει ξανά, θα επιστρέψει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Kobo στις 22 Οκτωβρίου 2007, 20:04
με ολη του την φυλη
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 22 Οκτωβρίου 2007, 20:42
και θα τους καταβροχθίσουν χωρίς
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 22 Οκτωβρίου 2007, 21:00
να δείξουν έλεος! Τοτε ο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: blAck PR στις 22 Οκτωβρίου 2007, 21:13
φοιτητής μας, έσκισε το πουκάμισό
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 22 Οκτωβρίου 2007, 21:14
και παρουσιάζοντας το δασύτριχο στήθος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 22 Οκτωβρίου 2007, 22:55
του έιπε πως δεν φοβάται...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 23 Οκτωβρίου 2007, 19:56
και πως ο Πανοραμίξ θα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: MaryPoppins στις 23 Οκτωβρίου 2007, 20:20
εφτιαχνε το μαγικο  φιλτρο επειδη
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 23 Οκτωβρίου 2007, 20:23
πολεμάει στο πλευρό των φοιτητών
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 23 Οκτωβρίου 2007, 20:26
και με τη βοήθεια αυτού
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 23 Οκτωβρίου 2007, 20:27
και των συντρόφων του θα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 23 Οκτωβρίου 2007, 20:47
εξαυλώσει από προσώπου γης όλους
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 23 Οκτωβρίου 2007, 20:49
τους μεταλλαγμένους καθηγητές που εχουν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: MaryPoppins στις 23 Οκτωβρίου 2007, 22:20
ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 23 Οκτωβρίου 2007, 22:29
Όμως οι σατανικοί καθηγητές αντέδρασαν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Οκτωβρίου 2007, 02:55
και ζήτησαν βοήθεια από τους
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 24 Οκτωβρίου 2007, 06:45
Warlocks και τα μαύρα ξωτικά
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Οκτωβρίου 2007, 11:58
που κατοικούσαν σε άλλον πλανήτη.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 24 Οκτωβρίου 2007, 14:27
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Οκτωβρίου 2007, 14:29
να ετοιμάσουν ένα νέο σχέδιο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 24 Οκτωβρίου 2007, 14:32
ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Οκτωβρίου 2007, 14:47
ώστε να σταματήσουν οι καταπιέσεις.


fil (Όταν γράφεις κεφαλαία σημαίνει ότι φωνάζεις...)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 24 Οκτωβρίου 2007, 14:55

Έτσι μαζεύτηκαν στην γραμματεία του
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Οκτωβρίου 2007, 15:04
πέτρινου πύργου και άρχισαν να

(Fil, όταν βάζουμε τρεις τελείες "..." ή τίποτα μετά τις λέξεις που γράφουμε, σημαίνει ότι συνεχίζουμε την ιστορία. Αν βάλει ο προήγουμενος τελεία "."΄ή θαυμαστικό "!" ή ερωτηματικό ";" τότε ο επόμενος θα πρέπει να αρχίσει με κεφαλαίο γράμμα και όχι να συνεχίσει την προήγουμενη πρόταση.)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 24 Οκτωβρίου 2007, 16:32
οργανώνονται,ώσπου εμφανίστηκε στο βάθος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Οκτωβρίου 2007, 19:58
ο Δον Κιχώτης. Ήταν ο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 24 Οκτωβρίου 2007, 20:02
αθεόφοβος τρομερός ιππότης με το
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Οκτωβρίου 2007, 20:08
μεγάλο κοντάρι έτοιμος για να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 25 Οκτωβρίου 2007, 01:45
πιεί ένα φραπεδάκι όντας αγουροξυπνημένος!

(Έχω λιώσει στα γέλια με την ιστορία!)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 25 Οκτωβρίου 2007, 10:25
Κατάλαβε οτι δεν ειχε τσιγάρα,
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 25 Οκτωβρίου 2007, 13:45
και εκνευρίστηκε σε τέτοιο βαθμό
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 25 Οκτωβρίου 2007, 13:58
που αρχισε να βρίζει τους
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Οκτωβρίου 2007, 16:39
κηπουρούς του Τ.Ε.Ι. και τους
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 25 Οκτωβρίου 2007, 16:47
ιδιοκτήτες του κυλικείου που άυξησαν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 25 Οκτωβρίου 2007, 16:56
την τιμή του νερού Ζαγόρι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 25 Οκτωβρίου 2007, 17:04
Εκεί που μάλωναν πεταχτηκε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Οκτωβρίου 2007, 17:07
ένας θαμώνας του κυλικείου και

(Fil, όταν βάζουμε τρεις τελείες "..." ή τίποτα μετά τις λέξεις που γράφουμε, σημαίνει ότι συνεχίζουμε την ιστορία. Αν βάλει ο προήγουμενος τελεία "."΄ή θαυμαστικό "!" ή ερωτηματικό ";" τότε ο επόμενος θα πρέπει να αρχίσει με κεφαλαίο γράμμα και όχι να συνεχίσει την προήγουμενη πρόταση.)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 25 Οκτωβρίου 2007, 17:16
τους πέταξε νερο ζαγορι για


(Xaeron σταματα σε παρακαλώ να μου την λες για οτι και να γράφω όπως και να το γράφω.... :))
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Οκτωβρίου 2007, 17:28
να ταρακουνηθούν και να σκεφτούν

(Fil, συγνώμη αν νομίζεις πως σου την λέω. Αυτό στο είπα γιατί και την προηγούμενη φορά που στο είπα δεν είδα να πρόσεξες αυτό που έγραψα. Επιπλεόν, όταν θα ενώσω τις προτάσεις όλων μας για να γίνει ενιαίο κείμενο, θα πρέπει να προσέξω και τα σημεία στίξης. Κατάλαβες για ποιο λόγο το τονίζω; Προηγουμένως, δεν είχε τίποτα...ούτε τελεία...ούτε θαυμαστικό κι εσύ άρχισες μία καινούργια πρόταση χωρίς να τελειώσεις την προηγούμενη. Αυτό το επισήμανα και στην αρχή, στους κανόνες του παιγνιδιού για να μπορέσω να διευκολυνθώ στο τέλος. Φιλικά πάντα και όχι με υπερήφανο πνεύμα, Xaeron"
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 25 Οκτωβρίου 2007, 19:44
επιτέλους λογικά για μια φορά
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 25 Οκτωβρίου 2007, 19:54
εφοσον ο προεδρος του ΤΕΙ
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 25 Οκτωβρίου 2007, 19:57
δεν δείχνει διατεθημένος να συμμορφωθεί
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 25 Οκτωβρίου 2007, 20:00
με το γεγονος οτι ο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 25 Οκτωβρίου 2007, 20:04
πρέπει να συμμαζέψει τα πλοκάμια
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 25 Οκτωβρίου 2007, 20:09
και να κυρίξει οπισθοχώρηση στον
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 25 Οκτωβρίου 2007, 20:14
λαό της πόλης και το
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 25 Οκτωβρίου 2007, 20:33
συνδικάτο του εγκλήματος των καθηγητών
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Οκτωβρίου 2007, 21:22
οφείλει να πάρει στα σοβαρά
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: deedee στις 25 Οκτωβρίου 2007, 22:47
τους φοιτητες και να μή
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Οκτωβρίου 2007, 22:49
μας πρήζουν με τις βλακείες
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 26 Οκτωβρίου 2007, 15:52
και τις υπεροπτικές τους τάσεις
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 26 Οκτωβρίου 2007, 16:48
καθώς και τον εγωισμό τους !!!!
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: MaryPoppins στις 28 Οκτωβρίου 2007, 20:17
Ετσι ο φοιτητης προτεινε στους
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: MaryPoppins στις 28 Οκτωβρίου 2007, 20:18
καθηγητες ενα πολυ καλο ψυχιατρο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: B0neTruper στις 28 Οκτωβρίου 2007, 20:19
όπου αναλάμβανε περιπτώσεις διεστραμένων προσωπικοτήτων
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 28 Οκτωβρίου 2007, 21:29
και είχε καλή φήμη στην
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 30 Οκτωβρίου 2007, 18:50
άμεση θεραπεία από παντός είδους
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 31 Οκτωβρίου 2007, 11:26
"καθηγητικές" ασθένειες. Από την ασθένεια
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 31 Οκτωβρίου 2007, 11:55

 αυτη,δεν γλύτωσαν πολλοί
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 31 Οκτωβρίου 2007, 12:00
γι'αυτό και μπήκαν σε καραντίνα...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 31 Οκτωβρίου 2007, 12:50


Τους έκλεισαν σε ενα γυάλινο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 03 Νοεμβρίου 2007, 15:05
δοχείο για να τους ετοιμάσουν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: julia_sugar στις 03 Νοεμβρίου 2007, 16:57
να πανε ξανα στο τει!
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 03 Νοεμβρίου 2007, 17:46
Τα πράγματα όμως δεν πήγαν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: FoTaRaZ στις 04 Νοεμβρίου 2007, 07:01
τόσο καλα οπως είχαν υπολογίσει.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 04 Νοεμβρίου 2007, 13:17
Τα σώματα τους παρουσίασαν δυσλειτουργίες
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: MaryPoppins στις 04 Νοεμβρίου 2007, 19:47
οπως και οι εγκεφαλοι τους
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 05 Νοεμβρίου 2007, 01:05
με συνέπεια να μην μπορούν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 05 Νοεμβρίου 2007, 11:41

να φερθούν καλά στους φοιτητές.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 05 Νοεμβρίου 2007, 11:45
Άλλωστε, ποτέ δεν φέρθηκαν με
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 05 Νοεμβρίου 2007, 17:00

ευγένεια και καλοσύνη στα παιδιά
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 05 Νοεμβρίου 2007, 23:11
ούτε με στοργικό ενδιαφέρον για
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: morpheus_PDE στις 20 Νοεμβρίου 2007, 15:28
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Νοεμβρίου 2007, 23:04
για το εγώ τους. Τίποτα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 22 Νοεμβρίου 2007, 20:48
δεν σταματούσε την καταστροφική πορεία
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Νοεμβρίου 2007, 01:14
τους. Ούτε καν και ο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 08 Δεκεμβρίου 2007, 04:11
αιμοβορος σκυλος που ηταν στο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: gio_ko στις 13 Δεκεμβρίου 2007, 18:29
ήταν στο κυλικείο και από
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: zeta στις 13 Δεκεμβρίου 2007, 18:32
τους πολλόυς espresso άρχισε να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 14 Δεκεμβρίου 2007, 01:55
δαγκωνει οσους δεν γουσταρε επειδη
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 14 Δεκεμβρίου 2007, 15:21
του είπαν οτι δεν θα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: FoTaRaZ στις 14 Δεκεμβρίου 2007, 20:20

τον ταΐζουν τα χριστούγεννα επειδή
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 14 Δεκεμβρίου 2007, 20:43
ειχε παρει αρκετα παραπανισια κιλα..
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 15 Δεκεμβρίου 2007, 10:44
σαν βόδι είχε γίνε με
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: FoTaRaZ στις 15 Δεκεμβρίου 2007, 17:53
τα αποφάγια του κυλικείου. 'Ετσι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 15 Δεκεμβρίου 2007, 19:18
μιαν ημερα αποφασισε οτι δεν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 16 Δεκεμβρίου 2007, 10:25
θα καθίσει άπραγος και άρχισε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 16 Δεκεμβρίου 2007, 16:40
μια καινουργια διαιτα που αποδειχθηκε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 16 Δεκεμβρίου 2007, 17:48
ομως καταστροφικη για το στομαχι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kexa στις 16 Δεκεμβρίου 2007, 22:45
πήγε στην τουαλέτα και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 17 Δεκεμβρίου 2007, 10:26
αφου εστριψε ενα τσιγαρο σερτικο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Vegeta στις 17 Δεκεμβρίου 2007, 11:45
...κάθισε στο καπάκι της τουαλέτας.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 17 Δεκεμβρίου 2007, 15:14
Πήρε μια μεγάλη ανάσα και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 19 Δεκεμβρίου 2007, 14:54


ρούφηξε όσο πιο πολύ μπορούσε.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Majestik στις 20 Δεκεμβρίου 2007, 13:41
Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Δεκεμβρίου 2007, 13:48
τι να δει μπροστά του?
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 20 Δεκεμβρίου 2007, 14:38
Δέκα γάτες να τον σημαδεύουν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Majestik στις 20 Δεκεμβρίου 2007, 15:15
στα αχαμνά απειλώντας τον πως
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 20 Δεκεμβρίου 2007, 15:27
θα πυροβολήσουν κατά βούληση εκτος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Δεκεμβρίου 2007, 23:17
κι αν κάνει ότι του
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 11 Ιανουαρίου 2008, 01:05
ζητησουν χωρις να φερει αντισταση.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Chrisp στις 11 Ιανουαρίου 2008, 01:41
 Ξαφνικα μπηκε μεσα ενας Κινεζος με Τσεκουρι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 11 Ιανουαρίου 2008, 02:29
για να φάει τις γάτες         


(Φίλε Crisp, μόνο 5 λέξεις μπορούμε να γράψουμε. Επιπλέον, ενημερωτικά το λέω σε όλους ότι αφιέρωσα χρόνο κι ένωσα όλες τις προτάσεις και έχει σχηματιστεί μια πολλή καλή και αστεία ιστορία. Σε λίγο καιρό που λέω να τελιεώσουμε την ιστορία αυτή και γιατί όχι να αρχίσουμε κάποια άλλη, θα κρεμάσω όλο το κείμενο και θα περιμένω εντυπώσεις...Ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχουν και ενεργούν σύμφωνα με τους κανόνες του παιγνιδιού.)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sport_Billy στις 11 Ιανουαρίου 2008, 13:58
ομως δεν ειχε προσεξει οτι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 11 Ιανουαρίου 2008, 14:28
ειχαν δολοφονικα ενστικτα γιατι θα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sport_Billy στις 11 Ιανουαρίου 2008, 14:52
ηθελαν και αυτες να καπνισουν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 11 Ιανουαρίου 2008, 14:58
Ο Κινεζος εβγαλε απο την τσεπη
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sport_Billy στις 11 Ιανουαρίου 2008, 15:05
ενα πακετο τσιγαρα και το
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 11 Ιανουαρίου 2008, 18:19
πέταξε σ'αυτές. Την ίδια στιγμή
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 11 Ιανουαρίου 2008, 19:09
μπουκάρει μέσα ο Michael Jackson
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 11 Ιανουαρίου 2008, 19:18
και κάνει τις φιγούρες του.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 13 Ιανουαρίου 2008, 00:43
και ο κινέζος απτην τρομάρα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 13 Ιανουαρίου 2008, 00:49
που πηρε ζητησε ενα αυτογραφο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 13 Ιανουαρίου 2008, 00:57
που αντι για υπογραφη ειχε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 13 Ιανουαρίου 2008, 01:02
μια συνταγή για πέστροφα καπνιστή.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 13 Ιανουαρίου 2008, 01:06
Επειδη ηταν ακομα στο μπανιο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 13 Ιανουαρίου 2008, 01:07
του πεταξε την πεστροφα στο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 13 Ιανουαρίου 2008, 02:50
νεροχύτη για να την καθαρίσει.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Σκύλου???????????????????
Αποστολή από: Sérmac στις 13 Ιανουαρίου 2008, 03:10
Μια ερώτηση: μέσα στο μπάνιο ποιος είναι;
Ο σκύλος ή ο φοιτητής;
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Σκύλου???????????????????
Αποστολή από: Stellitsa στις 13 Ιανουαρίου 2008, 04:15
Παράθεση
Μια ερώτηση: μέσα στο μπάνιο ποιος είναι;
Ο σκύλος ή ο φοιτητής

Νομιζω οτι ειναι οι καθηγητες  παρεα με τον σκυλο και τον Michael Jackson με μια πρωτη ματια(εχουμε απαρτια)αλλα μαλλον ο καθηγητης μετατραπηκε σε
κινεζο αργοτερα ??? ::)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 13 Ιανουαρίου 2008, 05:04
Την λυπηθηκε ομως την κακομοιρα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 13 Ιανουαρίου 2008, 13:47
την πέστροφα και την έκρυψε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 13 Ιανουαρίου 2008, 14:55
μεσα στη τουαλέτα που όμως
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 13 Ιανουαρίου 2008, 14:59
αντί για νερό, υπήρχε Ursus.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 13 Ιανουαρίου 2008, 17:09

Έφερε πάγο και δύο ποτήρια,
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 13 Ιανουαρίου 2008, 18:22
τα οποια τα χρειαζονταν για
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 13 Ιανουαρίου 2008, 18:33
να κάνει πρόποση, λόγω περίστασης.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 13 Ιανουαρίου 2008, 18:36
Παράθεση
Τελικα ποτε θα το κανεις κειμενο?Δε παιζει να τελειωσει ποτε...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 13 Ιανουαρίου 2008, 19:16
Παράθεση
Τελικα ποτε θα το κανεις κειμενο?Δε παιζει να τελειωσει ποτε...

Σκέφτομαι όταν φτάσει στη σελίδα 30.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sport_Billy στις 13 Ιανουαρίου 2008, 20:53
τοτε ηταν που ξυπνησε ο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 13 Ιανουαρίου 2008, 20:59
ο Κοντορεβιθούλης και ζήτησε από
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: sissy στις 13 Ιανουαρίου 2008, 23:17
τον φοιτητη μας να ξυπνησει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sport_Billy στις 13 Ιανουαρίου 2008, 23:19
και αυτος και να ξεχασει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 14 Ιανουαρίου 2008, 00:29
τον κινεζο και τη πεστροφα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Ιανουαρίου 2008, 00:56
και το Micheal Jackson και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:07
να στρωθεί να διαβάσει για
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: V@nt$ στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:11
να δουλέψει και ναγοράσει φασολάκια
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:13
γιατί ο σκύλος πάλι πείνασε!!!
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: V@nt$ στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:16
Έτσι, ο κακόμοιρος ο φοιτητής
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:25
άρχισε να σκοτώνεται στο διάβασμα.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Smiley στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:27
Οι ώρες περνούσαν και βρισκόταν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: V@nt$ στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:31
ακόμα στην αρχή. Χτυπάει η πόρτα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:33
του ψυγείου, την ανοίγει τρομαγμένος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: V@nt$ στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:36
και βλέπει τον J.Smith Papargyris
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Smiley στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:38
που ειχε χαθει επειδη δεν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: V@nt$ στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:40
έκανε για αρκετό καιρό RealTime
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:43
εμφανίσεις σε ιδιωτικούς χώρους.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Smiley στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:44
Οταν τον ειδε ο φοιτητης
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:46
τον τράβηξε από το ψυγείο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: V@nt$ στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:48
και άρχισε να χορεύει τσάμικο.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Smiley στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:50
Ξαφνικα θυμιθηκε οτι δεν ειχε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: V@nt$ στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:53
πάει στο ΤΕΙ για να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kttrelos στις 14 Ιανουαρίου 2008, 01:54
χορευει επειδη ξεχασε τα τσαρουχια
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: V@nt$ στις 14 Ιανουαρίου 2008, 02:06
έξω, αλλά για να σπουδάζει.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Ιανουαρίου 2008, 11:02
Πιεσμένος από το διάβασμα, σκέφτηκε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Papajohn στις 14 Ιανουαρίου 2008, 12:44
δεν βγαίνω μια βόλτα, να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 14 Ιανουαρίου 2008, 12:49
δωσω τις σημειωσεις στην Μαρια;(ναι ναι ναι ειναι η αρχικη Μαρια της ιστοριας μας )  :o ::)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Ιανουαρίου 2008, 13:44
Και τελικά πήγε να την

(Αρε Stellitsa, θα σε ευγνωμονεί η Μαρία, που τη θυμήθηκες... ;D)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 14 Ιανουαρίου 2008, 18:23
συναντησει στο γνωστο μερος, που
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Ιανουαρίου 2008, 19:59
αγόραζαν της γριάς το μαλλί.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Georgiadis στις 14 Ιανουαρίου 2008, 20:21
Αλλα η μαρία
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Ιανουαρίου 2008, 21:46
(Φίλε georgiadis χρησιμοποιούμε 5 λέξεις - καλή συνέχεια)

πήγε νωρίτερα εκει για να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: sissy στις 14 Ιανουαρίου 2008, 23:38
κανει μια βολτα χωρις να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 14 Ιανουαρίου 2008, 23:59
τον βλεπει η Μαρια και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 15 Ιανουαρίου 2008, 13:17
τον βλεπει η Μαρια και

Stellitsa αν διαβάσεις τα προηγούμενα σχόλια, θα δεις ότι αυτό που έγραψες είναι αδύνατο.
Έστω, ας πούμε ότι αυτή η ιστορία τελικά έχει πολύ φαντασία.

ο Διονύσης, απ'το περίπτερο τους.

Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 15 Ιανουαρίου 2008, 14:39
(Γραψε λαθος

την βλεπει ο φοιτητης και

sorry αλλα τους μπερδεψα ηταν και πρωι... ::) )
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Georgiadis στις 15 Ιανουαρίου 2008, 17:52
της τραβάει ένα δυνατό χαστούκι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 15 Ιανουαρίου 2008, 23:42
γιατί περίμενε τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: kexa στις 16 Ιανουαρίου 2008, 00:48
Να σου πώ δύο λογάκια
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 16 Ιανουαρίου 2008, 10:51

του είπε η Μαρία γιατί
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 16 Ιανουαρίου 2008, 12:17
τα είχε πάρει στο κρανίο.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Papajohn στις 16 Ιανουαρίου 2008, 13:50
 Akou na deis, mikre anohte, ???
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 16 Ιανουαρίου 2008, 14:36
(Papajohn αν μπορείς στα ελληνικά, παρακαλώ. Καλώς όρισες!)

ξέρεις καλά ποια είμαι εγώ;
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 16 Ιανουαρίου 2008, 15:33

Ντροπή σου που μου φέρεσαι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: xXxMagiciaNxXx στις 16 Ιανουαρίου 2008, 18:56
έτσι βάρβαρα.(Φοιτητής)Τι λες μωρή
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 16 Ιανουαρίου 2008, 19:16
που με έκανες να περιμένω
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: sissy στις 16 Ιανουαρίου 2008, 20:51
χωρις να μου πεις οτι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 16 Ιανουαρίου 2008, 21:20
θα αργήσεις τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 17 Ιανουαρίου 2008, 02:32
Τελικά πετάει το φραπέ μ'αγανάκτιση
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 17 Ιανουαρίου 2008, 03:22
και σηκώνεται και φεύγει χωρίς
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 17 Ιανουαρίου 2008, 10:49

κουβέντα.Τρέχει και η Μαρία
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 17 Ιανουαρίου 2008, 10:53
όπως όταν πήγαινε στο στίβο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 17 Ιανουαρίου 2008, 13:09

τον προσπερνάει και του πετάει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 17 Ιανουαρίου 2008, 16:20
τις σημειώσεις στα μούτρα του.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 17 Ιανουαρίου 2008, 22:10
Όταν  βλέπει ότι οι σημειώσεις
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 17 Ιανουαρίου 2008, 22:13
ήταν γραμμένες στη νεονορβηγική γλώσσα...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 17 Ιανουαρίου 2008, 22:17
Αμέσως αρχίζει να φωνάζει στον
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Sérmac στις 17 Ιανουαρίου 2008, 22:21
στον Τζορτζεβιτς τον ύμνο του
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 18 Ιανουαρίου 2008, 01:03
Πακιστάν και αρχίζει να χορεύει.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 18 Ιανουαρίου 2008, 16:00
Όταν οι άλλοι είδαν ότι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 18 Ιανουαρίου 2008, 16:03
χόρευε άθλια, του πρότειναν να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 18 Ιανουαρίου 2008, 16:04
πάει στην eurovision και να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 18 Ιανουαρίου 2008, 16:06
γίνει το κόκκινο καραφλό φαινόμενο.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 18 Ιανουαρίου 2008, 21:34
Αυτόν όμως άλλα τον απασχολούσαν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 19 Ιανουαρίου 2008, 01:53
και πήγε στην εκπομπή "Κους-Κους".
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 20 Ιανουαρίου 2008, 18:02

Τότε άρχισε να κάνει παράπονα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 20 Ιανουαρίου 2008, 18:28
και να ψάχνει για τον
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 20 Ιανουαρίου 2008, 18:52
χαμένο του αδερφό που τόσο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: xyz στις 20 Ιανουαρίου 2008, 22:02
λίγο του' μοιαζε, όσο εγώ
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Ιανουαρίου 2008, 01:37
με τον Michael Jackson. Ωστόσο,
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: nastycat στις 21 Ιανουαρίου 2008, 03:32
είδε με τα ματία του
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Ιανουαρίου 2008, 11:41
τον φοιτητή μας και του
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 21 Ιανουαρίου 2008, 12:40
είπε με δακρυσμένα μάτια και σπασμένη φωνή...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Ιανουαρίου 2008, 15:39
ότι είναι ο αδερφός του.

Troula....μόνο 5 λέξεις μπορούμε να χρησιμοποιούμε κάθε φορά...δες την 1η σελίδα για τους κανόνες.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 21 Ιανουαρίου 2008, 19:17
Αυτός όμως δεν τον πίστεψε :'(
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 21 Ιανουαρίου 2008, 19:24

και του πέταξε ένα ποτήρι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: nastycat στις 21 Ιανουαρίου 2008, 19:28
τον πετυχε και ζαλιστικε ομως
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 21 Ιανουαρίου 2008, 20:05
μετά κατάλαβε τι έκανε και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 21 Ιανουαρίου 2008, 20:56
έτρεξε να βοηθήσει τον αδερφό
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 21 Ιανουαρίου 2008, 21:08
όμως εκείνος είχε θυμώσει πολύ
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Papajohn στις 21 Ιανουαρίου 2008, 21:17
που ήταν πεσμένος στο έδαφος  :P
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 21 Ιανουαρίου 2008, 21:44
και σηκώθηκε και βάρεσε μια
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Ιανουαρίου 2008, 23:35
10αρια push ups. Έπειτα πήγε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 21 Ιανουαρίου 2008, 23:47
και πήρε 2 μεγάλα μπουκάλια
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 21 Ιανουαρίου 2008, 23:49
με κρασί και άρχισε να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: FoTaRaZ στις 21 Ιανουαρίου 2008, 23:55
πίνει μανιωδώς μέχρι που έγινε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 22 Ιανουαρίου 2008, 00:05
στουπί και έπεσε ξερός κάτω.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: FoTaRaZ στις 22 Ιανουαρίου 2008, 00:15
Πεσμένος όπως ήταν κάτω, σκέφτηκε...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 22 Ιανουαρίου 2008, 00:58
να καθαρίσει το πάτωμα και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: nastycat στις 22 Ιανουαρίου 2008, 03:39
καλεσε το συνεργειο καθαρισμου οταν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 22 Ιανουαρίου 2008, 10:27
διαπίστωσε ότι ο λεκές ήταν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 22 Ιανουαρίου 2008, 11:44
απο ειδικής ποιότητας κρασί αποφάσισε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 22 Ιανουαρίου 2008, 12:11
να πάρει δραστικά μέτρα. Όταν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: FoTaRaZ στις 22 Ιανουαρίου 2008, 12:16
εισέβαλε ξαφνικά το συνεργείο καθαρισμού
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 22 Ιανουαρίου 2008, 12:29
και κατάλαβαν περι τίνος πρόκειται
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 22 Ιανουαρίου 2008, 13:02
έμειναν άναυδοι. Ποτέ δεν είχαν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 22 Ιανουαρίου 2008, 13:03
ξαναδεί τέτοιο λεκέ. Έτσι αποφάσισαν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 22 Ιανουαρίου 2008, 13:05
να φέρουν ένα νέο καθαριστικό
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 22 Ιανουαρίου 2008, 13:10
φτιαγμένο από φύλλα ελιάς και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 22 Ιανουαρίου 2008, 14:43
πλήρως αλατισμένα περιττώματα σκίουρου με
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 22 Ιανουαρίου 2008, 15:42
ψιλοκομμένα βατραχοπόδαρα και καβουρδισμένα αμύγδαλα.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Georgiadis στις 22 Ιανουαρίου 2008, 17:25
Αλλά ο καθαριστής πατάει στον
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 22 Ιανουαρίου 2008, 17:27
Γιάννη τον τρελό που περνούσε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: FoTaRaZ στις 22 Ιανουαρίου 2008, 18:56
απέναντι ένα κουβά γεμάτο νερό
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 22 Ιανουαρίου 2008, 20:08
και τον έκανε μούσκεμα. Νευρίασε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 22 Ιανουαρίου 2008, 23:27
έφτασε με ένα άλμα στο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 00:43
πηγάδι και γεμίζει τον κουβά
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 01:26
με κόκα-κόλα. Έπειτα πήγε να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 01:30
την πιει κάπου ήρεμα αλλά
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 01:32
ξέχασε ότι έπρεπε να καθαρίσει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 01:36
τον λεκέ από κρασί και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 01:52
να μην αφήσει ίχνος. Μάλιστα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 01:55
αγόρασε το super-καθαρίξ για να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 02:10
απολυμάνει και να δώσει φρεσσκάδα.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: nastycat στις 23 Ιανουαρίου 2008, 02:14
Αλλα τελικα ανακαλυψε οτι το
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 02:16
χαμένο αδερφάκι του είχε φύγει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: nastycat στις 23 Ιανουαρίου 2008, 02:20
μεταναστης στην αλβανια αλλα νομιζε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Papajohn στις 23 Ιανουαρίου 2008, 04:18
πως οι μπάτσοι, δεν θα  8)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 23 Ιανουαρίου 2008, 10:10

τον καταλάβουν και έτσι άρχισε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:23
να ψάχνει στους 5 δρόμους.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:26
Καθώς οι μπάτσοι έψαχναν για
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:32
για ναρκωτικά και λαθραίους μετανάστες
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:33
αλλά και εξωγηίνους πρόσφυγες από
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:36
το Τιμπουκτού του Βοριοανατολικού Ποσειδώνα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:38
είδαν τελικά τον καθαριστή να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:39
παίζει ποδόσφαιρο με τον Ζαχόπουλο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:41
και την Λαίδη Άντζελα. Τότε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:42
εμφανίστηκε και ο φοιτητής μας.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:44
Η Άντζελα τότε του είπε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:45
αν έχει μαζί του γάλα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:47
γιατί ήθελε να φτιάξει ρυζόγαλο.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:49
Της έλειπε όμως ένα σπάνιο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:50
συστατικό που θα ζωντάνευε το
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:50
ριζόγαλο και θα το έκανε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:52
uber.  Η Μαρία όμως άκουγε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:53
με πολύ προσοχή τα λόγια

(uber?? Τι είναι αυτό)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:57
του Michael Jackson και του

(όντως τι σημαίνει? Μήπως είναι η γερμανική λέξη που φαντάζομαι;)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 13:58
Peter Pan από το γνωστό
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:00
παραμύθι κινουμένων σχεδίων της Disney.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:02
Τότε η Μαρία επιτέθηκε στον

(uber=γαμάτος, έτσι το χρησιμοποιούμε εμείς τουλάχστον, ποια γερμανική λέξη;)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:07
σκύλο που βρισκόταν στην τουαλέτα

(uber στα γερμανικά σημαίνει πέρα από, έχει και άλλες ερμηνείες)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:10
και καθώς όρμησε, οι γάτες
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:11
που είχαν την πέστροφα στο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:12
κεφάλι του σκύλου που απειλούσαν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:21
o Michael Jackson άρχισε να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:23
χορεύει τσάμικο και να φωνάζει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:24
νοητό πλήθος που τον θαύμαζε.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:25
Τότε οι γάτες τον πυροβόλησαν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:30
αλλά με μία υπερκίνηση ο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:32
σκύλος έπιασε την σφαίρα και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 14:58
έσωσε τον Michael Jackson. Τότε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:07
εμφανίστικε ο Τάρο ο γιος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:09
Δράκαινας. Ρώτησε λοιπόν μηπως τυχόν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:11
έχουν λίγο Powerade γιατί κουράστηκε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:28
ή έστω κι ένα Red Bull.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:29
Ο φοιτητής του πετάει ενα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:31
Red Bull το οποίο αναζωογονεί
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:34
σώμα και πνεύμα. Ζήλεψε όμως
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:36
και ο σκύλος και γάβγιζε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:37
τόσο δυνατά που το πλήθος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:38
δυσανασχετούσε. Τότε ησύχασε και έμεινε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:39
με την ουρά στα σκέλια.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:40
Μόλις ήπιε ο Τάρο το
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:42
τσίπουρο, έριξε μια ζεμπεκιά και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:49
η Μαρία Κορινθίου τον θαύμασε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:51
(εμένα)

την αρενοπώτητα του Τάρο και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:53
άρχισε να του την πέφτει

(Σόρρυ που θα στο πώ αλλα θέθελες  :'( :'( ;D  )
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:56
τότε ο φοιτητής τα πήρε

(γμτ :'( :'( :'( :'( :'()
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:57
και αποφάσισε να πάει Χαβάι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:58
κολυμπώντας. Η Μαρία αποφάσισε να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 23 Ιανουαρίου 2008, 15:59
τον ακολουθήσει αφού και αυτός


(Σόρρυ lol)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:02
καταβάθος, αυτό ήθελε να γίνει


(Manofmadness: Sorry που στο διόρθωσα αλλά το ακολουθήση έβγαζε μάτι ακόμα και για μένα που είμαι σκράπας στην ορθογραφία)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:03
και με αυτόν τον τρόπο

(τίποτα και εγώ ψιλοσκράπας είμαι...ευχαριστώ)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:04
να την πέσει στνη Μαρία.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:05
Η Μαρία όμως είχε ερωτευτεί
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:06
τον αδερφό του καθαριστή παράφορα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:06
ο οποίος είναι στραβός και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:10
δεν είχε στον ήλιο μοίρα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:15
και στην σκιά αλήθεια αφού
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:19
πήγε μετανάστης στην Αλβανία, αντί
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: fil στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:21
να κάτσει στο υποβρύχιο του
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Batsi στις 23 Ιανουαρίου 2008, 16:23
και να κυνηγήσει τον Οκτώβρη.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 14:51
Ήταν μέγαλος ψαράς με υποβρύχιο


(Το παιχνίδι "Η ιστορία του φοιτητή" ήταν να τελειώσει στη σελ.30, ωστόσο λόγο της μεγάλης συμμετοχής και της εξέλιξης της ιστορίας, τα post ξεπέρασαν μέσα σε λίγες μέρες την 40ή σελίδα. Επομένως, θα συνεχιστεί...για λίγο ακόμα. Ευχαριστώ/ούμε για τη συμμετοχή!) :)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 15:17
και έκανε συχνά ψαροντούφεκο με
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 15:20
την τρομερή εικοσάενα βέργα του

(Το παιχνίδι "Η ιστορία του φοιτητή" ήταν να τελειώσει στη σελ.30, ωστόσο λόγο της μεγάλης συμμετοχής και της εξέλιξης της ιστορίας, τα post ξεπέρασαν μέσα σε λίγες μέρες την 40ή σελίδα. Επομένως, θα συνεχιστεί...για λίγο ακόμα. Ευχαριστώ/ούμε για τη συμμετοχή!)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 15:21
Xaeron αφου και αυτός είναι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 15:24
δεινός ψαροντουφεκάς σαν αυτόν. Έτσι


(Το παιχνίδι "Η ιστορία του φοιτητή" ήταν να τελειώσει στη σελ.30, ωστόσο λόγο της μεγάλης συμμετοχής και της εξέλιξης της ιστορίας, τα post ξεπέρασαν μέσα σε λίγες μέρες την 40ή σελίδα. Επομένως, θα συνεχιστεί...για λίγο ακόμα. Ευχαριστώ/ούμε για τη συμμετοχή!)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 15:59
τον πήρε τηλέφωνο και πήγαν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 24 Ιανουαρίου 2008, 16:00
για σουβλακια στη λαδόκολα στον
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 16:04
τρίτο άξονα του παράδρομου της
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 24 Ιανουαρίου 2008, 16:04
δεύτερης ταξιαρχίας του Μέρλιν, αλλά
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 16:06
Ο ρομπέν των δασών τους
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 24 Ιανουαρίου 2008, 16:07
έδωσε λάθος οδηγείες και χάθηκαν.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 16:29
Έτσι λοιπόν πήραν τηλέφωνο τον
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: iLaRiO στις 24 Ιανουαρίου 2008, 16:42
Μάκη και του έδωσαν πληροφορίες..


** γιατί δεν κάνει κάποιος ένα REVIEW ??
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 24 Ιανουαρίου 2008, 16:47
Ο ρομπέν όμως επειδή ήταν


** γιατί δεν κάνει κάποιος ένα REVIEW ??
Αν ενοείς όλη την ιστορία μαζί, σε λίγο καιρό θα την τελειώσουμε και ο Xaeron ο οποίος έκανε και την αρχή θα τη δημοσιεύσει όλη... Το λέει και ο ίδιο σε ποστ δικό του άμα το δεις λίγο παραπάνω.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 16:55
λίγο ηλίθιος του είπε ότι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 24 Ιανουαρίου 2008, 17:20
ο Μπαμπαστρούμφ και η Χιονάτη,
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 17:22
τον κουτσομπολεύουν και σχεδιάζουν να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 18:40
καταστρώσουν ένα πρόγραμμα στη C++.

(Το παιχνίδι "Η ιστορία του φοιτητή" ήταν να τελειώσει στη σελ.30, ωστόσο λόγο της μεγάλης συμμετοχής και της εξέλιξης της ιστορίας, τα post ξεπέρασαν μέσα σε λίγες μέρες την 40ή σελίδα. Επομένως, θα συνεχιστεί...για λίγο ακόμα. Ευχαριστώ/ούμε για τη συμμετοχή!)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 19:04
Ο Κιορπές όμως μόλις είδε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 19:07
το Ρομπέν, ενθουσιάστηκε και του
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 19:20
έγραψε ένα αποκλειστικό πρόγραμμα αφού
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 19:30
ήταν ο παιδικός του ήρωας.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 19:52
και άμα δεν άκουγε ένα
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 20:24
ωραίο παραμυθάκι δεν θα κοιμόταν.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 21:59
Εν τω μεταξύ ο σκύλος


(γιατί τον ξεχάσαμε με μια σφαίρα)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:10
επέστρεψε στην τουαλέτα για να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:15
πιει επιτέλους την κόκα-κόλα του.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:19
Μάλιστα πήρε Light γιατί είχε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:20
πάρει μερικά κιλά στις γιορτές
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:28
αφού καταβρόχθησε πέντε γάτες απο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:30
ένα συμπόσιο που είχε παρεβρεθεί.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:33
Λογικά ακολούθησε και το πρήξιμο
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:43
της κοιλιάς με τόσο φαί.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:44
Εν τω μεταξύ η Μαρία
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:48
τηλεφωνούσε στον Michael Jackson για
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 24 Ιανουαρίου 2008, 23:48
για να της μάθει χορευτικές
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 00:00
φιγούρες και τα συναφή. Τελικά
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 00:48
θα τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία???    :P :P


(Ξέρω είναι 6... άλλα ας κάνουμε και καμιά παρασπονδία ;D)


Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 01:01
ρώτησε ο Σκύλος! Αλλά η


(Μμμμ....ο νόμος είναι νόμος ;D)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 01:04
αρχηγός των γατών του απάντησε:
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 01:13
- Σκύλε λόγο του ότι διέπραξες
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 01:14
ένα τρομερό έγκλημα στην ιστορία
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 01:23
των Γατών, θα φυλακιστείς σε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 01:24
5 γατήσια χρόνια φυλάκηση, δηλαδή
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 01:40
7 χρόνια σκυλίσια και 10
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 01:41
ποντικίσια. Επιστρέφει και ο φοιτητής
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 02:00
από το μακρινό του ταξίδι
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 02:04
και ξεθεομένος όπως ήταν αρπάζει
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 02:10
το σκύλο και του λέει:
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 02:11
Άκου να δεις βρομόσκυλο, δεν
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 02:13
σε εκπαίδευσα εγώ για να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 02:15
σε στριμώχνουν κάτι βρομόγατες και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 02:22
να σε βάζουν Γατίσια φυλακή.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 02:37
Τσατισμένος όπως ήταν ο σκύλος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 02:40
αρπάζει μια γάτα με το
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 02:41
ψαροντούφεκό του, και πάει να
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 03:17
τη βάλει στη σχάρα για
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 03:18
να την ψήσει στα κάρβουνα.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 03:28
Είδες όμως ότι δεν είχε
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 03:31
λεμόνια για να τη νοστιμέψει...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 03:39
και κάρβουνα για τη σχάρα.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 11:30
Έτσι ξεκίνησε για την αγορά.


(Troula αν και σωστά συνέχισες ωστόσο ο επόμενος σου συνέχισε λάθος. Γι'αυτό και έκανα τροποποίηση. Μου ήταν ευκολότερο να βάλω μία τελεία αντί για κόμμα παρά κάτι άλλο.)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Georgiadis στις 25 Ιανουαρίου 2008, 12:24
Εκεί που περπατούσε είδε μια
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 12:39
κάτσε καλά σκυλίτσα που πουλούσε


Georgiadis πρόσεξε λίγο τους κανόνες του παιχνιδιού. Όταν βάζει ο άλλος κόμμα ή τρεις τελίτσες "..." ή τίποτα, τότε ο άλλος συνεχίζει. Αρχίζουμε νέα πρόταση μόνο αν ο προηγούμενος, έχει βάλει "." ή "!" ή ";".
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 13:06
φύκια για μεταξωτές κορδέλες και
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Papajohn στις 25 Ιανουαρίου 2008, 15:42
και την κάλεσε για φαγητό!  :P
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Troula στις 25 Ιανουαρίου 2008, 17:56
Τελειώνοντας το ταξίδι ο φοιτητής
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 19:02
μας, προετοιμάζεται για νέες περιπέτειες
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 25 Ιανουαρίου 2008, 20:33
για τις οποίες θα μάθουμε

(τελειώστε το πια!)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 20:40
σε κάποια άλλη ιστορία του.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 25 Ιανουαρίου 2008, 20:41
Η Μαρία και ο σκύλος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 20:43
 ο Michael Jackson, oi Γάτες
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 25 Ιανουαρίου 2008, 20:44
ο Διονύσης και η Κορινθίου
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 20:46
οι μεταλλαγμένοι καθηγητές, οι πέστροφες
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: manofmadness στις 25 Ιανουαρίου 2008, 20:46
η σκυλίτσα και oi λοιποί
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 20:48
 ήρωες της ιστορίας, σας αποχαιρετούν.


Τέλος Ιστορίας - End of Story

Αναμείνατε για να δείτε την Ιστορία του Φοιτητή μας σε ενιαίο κείμενο. Θα περιμένουμε σχόλια...
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 25 Ιανουαρίου 2008, 23:26
Παρουσιάζεται η "Ιστορία του Φοιτητή" ως ενιαίο κείμενο. Ευχαριστώ/ούμε όλους όσους συμμετείχαν

Κάποτε ήταν ένας φοιτητής που...κάθε πρωί σηκώνονταν στις 8 και τρελαινόταν όταν έβλεπε τι γυναίκα ξάπλωνε δίπλα του ώσπου μια μέρα δεν άντεξε...και αποφάσισε να πάει σε...σε ένα εργαστήριο του Νικολαϊδη. Τότε ήταν η στιγμή που...με νύχια και με δόντια...πάλεψε να τετραγωνίσει τον κύκλο αλλά τελικά πήγε για καφέ επειδή προφανώς τα βρήκε σκούρα!
Μόλις, όμως, έφτασε στην πόρτα της Καφετέριας, θυμήθηκε ότι έπρεπε......να συναντήσει την Μαρία αντί να πάει για καφέ!   
Συνάντησε λοιπόν την όμορφη Μαρία......και της ζήτησε μία χάρη!

-Μαράκι εάν σου είναι εύκολο...φέρε μου τις σημειώσεις από το προηγούμενο μάθημα που παρακολουθήσαμε...
-Μόνο αν έρθεις από το τσαρδί μου θα σου δώσω τις σημειώσεις του μαθήματος και θα σου κάνω και μια
 κρύα φραπεδιά για να δροσιστείς.
Και τελικά ξεκίνησε ο φοιτητής για το σπίτι της Μαρίας! Όταν όμως έφτασε εκεί διαπίστωσε ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά, ήταν και ένας καθηγητής εκεί και εξεπλάγην που τον είδε, όπου κατάλαβε ότι θα κοπεί και πάλι στο μάθημα του, για όγδοη συνεχόμενη φορά, εκτός ...αν δεχόταν την πρόταση τους. Η πρόταση τους λοιπόν ήταν δελεαστική και ύπουλη καθώς έπρεπε να τον κάνουν να τη δεχθεί. Όταν ρώτησε τι πρέπει να κάνει, του απάντησε ο καθηγητής με ένα πολύ χαιρέκακο βλέμμα.

-"Είναι απλό, θα πρέπει να διαβάσετε περισσότερο από ότι τώρα του είπε και τον κοίταξε κατάματα. Ειδάλλως, θα τα βρεις...πολύ σκούρα αγαπητέ, και τότε θα με παρακαλάς".

Έπειτα ο καθηγητής, έβγαλε ένα πούρο Αβάνας το μύρισε καλά καλά και...έκανε νόημα στη Μαρία, που εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν τι να πάει να αγοράσει από τον τσιγκούναρο μπακάλη της γειτονιάς. Τότε συνέβη κάτι συγκλονιστικό. Ο καθηγητής μπούκωσε από το πούρο και άρχισε να βήχει σαν βόδι για να αναπνεύσει.
Σκέφτηκα αν πάθει κάτι θα μας κατηγορήσουν χωρίς να φταίμε και θα μας τρέχουν από δω και στο εξής στα δικαστήρια. Όλοι ήξεραν πόσο τον μισούμε και δύσκολα θα βρίσκαμε ελαφρυντικά. Τότε συνέβη κάτι συγκλονιστικό! Η τηλεόραση έδειξε τον φίλο μου να τρέχει πανικόβλητος στο δρόμο με τους άλλους φοιτητές και να τους κυνηγάει μια γιαγιά με ένα πελώριο μπαστούνι και ένα λυσσασμένο λυκόσκυλο που είχε μεγάλη πείνα.
Ο φοιτητής μας προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει μάταια όμως, όλα έγιναν αστραπιαία και ξαφνικά άκουσε ένα μπάμ! Τρομοκρατημένος από τον μεγάλο θόρυβο γυρνάει και τι να δει! Το κτήριο της ΣΤΕΦ να έχει κυριολεκτικά μετατραπεί σε ένα τεράστιο διαστημόπλοιο και από μέσα να βγαίνουν οι καθηγητές μας.
Μεταλλαγμένοι και εμφανώς οργισμένοι με τους φοιτητές, ήρθαν για να πάρουν την εκδίκηση τους για τις καταλήψεις που είχαν γίνει!
Το τοπίο θύμιζε πεδίο μάχης! Τελευταίος στη σειρά ήταν ο αρχηγός, που δεν ήταν άλλος από τον πρόεδρο του ΤΕΙ ο οποίος είχε μεταμορφωθεί σε ένα αποκρουστικό γλοιώδες και πράσινο γιγάντιο καλαμάρι με αμέτρητα πλοκάμια τα οποία έφταναν μέχρι τον δρόμο έξω από το ΤΕΙ εκεί μπροστά στην είσοδο. Χωρίς να χάσει χρόνο σήκωσε το πλοκάμι του και άρπαξε ένα λεωφορείο που περίμενε στη στάση. Τότε εστίασε στον φοιτητή μας. Άπλωσε το 1287ο πλοκάμι και τον άρπαξε. Τον κοίταξε καλά...και του είπε πως αν τον κακοσχολιάσει ξανά, θα επιστρέψει με όλη του την φυλή και θα τους καταβροχθίσουν χωρίς να δείξουν έλεος!
Τότε ο φοιτητής μας, έσκισε το πουκάμισό και παρουσιάζοντας το δασύτριχο στήθος του είπε πως δεν φοβάται...και πως ο Πανοραμίξ θα έφτιαχνε το μαγικό  φίλτρο επειδή πολεμάει στο πλευρό των φοιτητών και με τη βοήθεια αυτού και των συντρόφων του θα εξαυλώσει από προσώπου γης όλους τους μεταλλαγμένους καθηγητές που έχουν πάθει παράκρουση και κόβουν αβέρτα.
Όμως οι σατανικοί καθηγητές αντέδρασαν και ζήτησαν βοήθεια από τους Warlocks και τα μαύρα ξωτικά που κατοικούσαν σε άλλον πλανήτη.

Οι φοιτητές τρομοκρατήθηκαν και σκέφτηκαν να ετοιμάσουν ένα νέο σχέδιο για να εκδικηθούν τους καθηγητές ώστε να σταματήσουν οι καταπιέσεις.
Έτσι μαζεύτηκαν στην γραμματεία του πέτρινου πύργου και άρχισαν να οργανώνονται, ώσπου εμφανίστηκε στο βάθος ο Δον Κιχώτης. Ήταν ο αθεόφοβος τρομερός ιππότης με το μεγάλο κοντάρι έτοιμος για να πιει ένα φραπεδάκι όντας αγουροξυπνημένος! Κατάλαβε ότι δεν είχε τσιγάρα, και εκνευρίστηκε σε τέτοιο βαθμό που άρχισε να βρίζει τους κηπουρούς του Τ.Ε.Ι. και τους ιδιοκτήτες του κυλικείου που αύξησαν την τιμή του νερού Ζαγόρι. Εκεί που μάλωναν πετάχτηκε ένας θαμώνας του κυλικείου και ένας θαμώνας του κυλικείου και τους πέταξε νερό Ζαγόρι για να ταρακουνηθούν και να σκεφτούν επιτέλους λογικά για μια φορά, εφοσον ο προεδρος του ΤΕΙ δεν δείχνει διατεθειμένος να συμμορφωθεί με το γεγονός ότι  πρέπει να συμμαζέψει τα πλοκάμια και να κηρύξει οπισθοχώρηση, οφείλει να πάρει στα σοβαρά τους φοιτητές και να μη μας πρήζουν με τις βλακείες και τις υπεροπτικές τους τάσεις καθώς και τον εγωισμό τους !!!!
Έτσι ο φοιτητής πρότεινε στους καθηγητές ένα πολύ καλό ψυχίατρο όπου αναλάμβανε περιπτώσεις διεστραμμένων προσωπικοτήτων και είχε καλή φήμη στην άμεση θεραπεία από παντός είδους "καθηγητικές" ασθένειες. Από την ασθένεια αυτή, δεν γλίτωσαν πολλοί γι' αυτό και μπήκαν σε καραντίνα. Τους έκλεισαν σε ένα γυάλινο δοχείο για να τους ετοιμάσουν να πάνε ξανά στο ΤΕΙ! Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά όπως είχαν υπολογίσει. Τα σώματα τους παρουσίασαν δυσλειτουργίες όπως και οι εγκέφαλοι τους με συνέπεια να μην μπορούν να φερθούν καλά στους φοιτητές. Άλλωστε, ποτέ δεν φέρθηκαν με ευγένεια και καλοσύνη στα παιδιά ούτε με στοργικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα τους, παρά μόνο για το εγώ τους.
Τίποτα δεν σταματούσε την καταστροφική πορεία τους. Ούτε καν και ο αιμοβόρος σκύλος που ήταν στο κυλικείο και από τους πολλούς espresso άρχισε να δαγκώνει όσους δεν γούσταρε επειδή του είπαν ότι δεν θα τον ταΐζουν τα Χριστούγεννα επειδή είχε πάρει αρκετά παραπανίσια κιλά, σαν βόδι είχε γίνε με τα αποφάγια του κυλικείου.
'Έτσι μιαν ημέρα αποφάσισε ότι δεν θα καθίσει άπραγος και άρχισε μια καινούργια δίαιτα που αποδείχθηκε
όμως καταστροφική για το στομάχι πήγε στην τουαλέτα και αφού έστριψε ένα τσιγάρο σέρτικο ..κάθισε στο καπάκι της τουαλέτας. Πήρε μια μεγάλη ανάσα και ρούφηξε όσο πιο πολύ μπορούσε. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και τι να δει μπροστά του? Δέκα γάτες να τον σημαδεύουν στα αχαμνά απειλώντας τον πως θα πυροβολήσουν κατά βούληση εκτός κι αν κάνει ότι του ζητήσουν χωρίς να φέρει αντίσταση.
Ξαφνικά μπήκε μέσα ένας Κινέζος με Τσεκούρι για να φάει τις γάτες, όμως δεν είχε προσέξει ότι είχαν δολοφονικά ένστικτα γιατί θα ήθελαν και αυτές να καπνίσουν. Ο Κινέζος έβγαλε από την τσέπη ένα πακέτο τσιγάρα και το πέταξε σ' αυτές. Την ίδια στιγμή μπουκάρει μέσα ο Michael Jackson και κάνει τις φιγούρες του. Ο κινέζος από την τρομάρα που πήρε ζήτησε ένα αυτόγραφο που αντί για υπογραφή είχε μια συνταγή για πέστροφα καπνιστή. Επειδή ήταν ακόμα στο μπάνιο του πέταξε την πέστροφα στο
νεροχύτη για να την καθαρίσει. Την λυπήθηκε όμως την κακόμοιρα την πέστροφα και την έκρυψε μέσα στη τουαλέτα που όμως αντί για νερό, υπήρχε Ursus. Έφερε πάγο και δύο ποτήρια, τα οποία τα χρειάζονταν για να κάνει πρόποση, λόγω περίστασης.
Τότε ήταν που ξύπνησε ο Κοντορεβιθούλης και ζήτησε από τον φοιτητή μας να ξυπνήσει και αυτός και να ξεχάσει τον κινέζο και τη πέστροφα και το Micheal Jackson και να στρωθεί να διαβάσει για να δουλέψει και ν' αγοράσει φασολάκια γιατί ο σκύλος πάλι πείνασε!!! Έτσι, ο κακόμοιρος ο φοιτητής άρχισε να σκοτώνεται στο διάβασμα. Οι ώρες περνούσαν και βρισκόταν ακόμα στην αρχή. Χτυπάει η πόρτα του ψυγείου, την ανοίγει τρομαγμένος και βλέπει τον J.Smith Papargyris που είχε χαθεί επειδή δεν έκανε για αρκετό καιρό RealTime εμφανίσεις σε ιδιωτικούς χώρους.
Όταν τον είδε ο φοιτητής τον τράβηξε από το ψυγείο και άρχισε να χορεύει τσάμικο. Ξαφνικά θυμήθηκε ότι δεν είχε πάει στο ΤΕΙ για να χορευει επειδη ξεχασε τα τσαρουχια έξω, αλλά για να σπουδάζει.
Πιεσμένος από το διάβασμα, σκέφτηκε:
δεν βγαίνω μια βόλτα, να δώσω τις σημειώσεις στην Μαρία;
Και τελικά πήγε να την συναντήσει στο γνωστό μέρος, που αγόραζαν της γριάς το μαλλί. Αλλά η Μαρία πήγε νωρίτερα εκεί για να κάνει μια βόλτα χωρίς να την βλέπει η Μαρία και ο Διονύσης, απ' το περίπτερο τους.
Την βλέπει ο φοιτητής και της τραβάει ένα δυνατό χαστούκι γιατί περίμενε τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα.

-Να σου πω δύο λογάκια του είπε η Μαρία γιατί τα είχε πάρει στο κρανίο. Άκου να δεις μικρέ ανόητε ξέρεις καλά ποια είμαι εγώ; Ντροπή σου που μου φέρεσαι έτσι βάρβαρα.
-(Φοιτητής) Τι λες μωρή που με έκανες να περιμένω χωρίς να μου πεις ότι θα αργήσεις τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα. Τελικά πετάει το φραπέ μ' αγανάκτιση και σηκώνεται και φεύγει χωρίς κουβέντα.
 
Τρέχει και η Μαρία όπως όταν πήγαινε στο στίβο τον προσπερνάει και του πετάει τις σημειώσεις στα μούτρα του. Όταν  βλέπει ότι οι σημειώσεις ήταν γραμμένες στη νεονορβηγική γλώσσα...αμέσως αρχίζει να φωνάζει στον Τζορτζεβιτς τον ύμνο του Πακιστάν και αρχίζει να χορεύει. Όταν οι άλλοι είδαν ότι χόρευε άθλια, του πρότειναν να πάει στην eurovision και να γίνει το κόκκινο καραφλό φαινόμενο. Αυτόν όμως άλλα τον απασχολούσαν και πήγε στην εκπομπή "Κους-Κους". Τότε άρχισε να κάνει παράπονα και να ψάχνει για τον χαμένο του αδερφό που τόσο λίγο του' μοιαζε, όσο εγώ με τον Michael Jackson. Ωστόσο, είδε με τα μάτια του τον φοιτητή μας και του είπε με δακρυσμένα μάτια και σπασμένη φωνή.. ότι είναι ο αδερφός του.
Αυτός όμως δεν τον πίστεψε και του πέταξε ένα ποτήρι, τον πέτυχε και ζαλίστηκε όμως μετά κατάλαβε τι έκανε και έτρεξε να βοηθήσει τον αδερφό του όμως εκείνος είχε θυμώσει πολύ που ήταν πεσμένος στο έδαφος και σηκώθηκε και βάρεσε μια 10αρια push ups. Έπειτα πήγε και πήρε 2 μεγάλα μπουκάλια με κρασί και άρχισε να πίνει μανιωδώς μέχρι που έγινε στουπί και έπεσε ξερός κάτω.
Πεσμένος όπως ήταν κάτω, σκέφτηκε...να καθαρίσει το πάτωμα και κάλεσε το συνεργείο καθαρισμού όταν διαπίστωσε ότι ο λεκές ήταν από ειδικής ποιότητας κρασί αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Όταν εισέβαλε ξαφνικά το συνεργείο καθαρισμού και κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται έμειναν άναυδοι. Ποτέ δεν είχαν ξαναδεί τέτοιο λεκέ.
Έτσι αποφάσισαν να φέρουν ένα νέο καθαριστικό φτιαγμένο από φύλλα ελιάς και πλήρως αλατισμένα περιττώματα σκίουρου με ψιλοκομμένα βατραχοπόδαρα και καβουρδισμένα αμύγδαλα.
Αλλά ο καθαριστής πατάει στον Γιάννη τον τρελό που περνούσε απέναντι ένα κουβά γεμάτο νερό και τον έκανε μούσκεμα. Νευρίασε, έφτασε με ένα άλμα στο πηγάδι και γεμίζει τον κουβά με κόκα-κόλα. Έπειτα πήγε να την πιει κάπου ήρεμα αλλά ξέχασε ότι έπρεπε να καθαρίσει τον λεκέ από κρασί και να μην αφήσει ίχνος. Μάλιστα αγόρασε το super-καθαρίξ για να απολυμάνει και να δώσει φρεσκάδα.
Αλλά τελικά ανακάλυψε ότι το χαμένο αδερφάκι του είχε φύγει μετανάστης στην Αλβανία αλλά νόμιζε πως οι μπάτσοι,  δεν θα τον καταλάβουν και έτσι άρχισε  να ψάχνει στους 5 δρόμους. Καθώς οι μπάτσοι έψαχναν για ναρκωτικά και λαθραίους μετανάστες αλλά και εξωγήινους πρόσφυγες από το Τιμπουκτού του Βορειοανατολικού Ποσειδώνα είδαν τελικά τον καθαριστή να παίζει ποδόσφαιρο με τον Ζαχόπουλο και την Λαίδη Άντζελα.
Τότε εμφανίστηκε και ο φοιτητής μας. Η Άντζελα τότε του είπε αν έχει μαζί του γάλα γιατί ήθελε να φτιάξει ρυζόγαλο. Της έλειπε όμως ένα σπάνιο συστατικό που θα ζωντάνευε το ρυζόγαλο και θα το έκανε uber.  Η Μαρία όμως άκουγε με πολύ προσοχή τα λόγια του Michael Jackson και του Peter Pan από το γνωστό παραμύθι κινουμένων σχεδίων της Disney.
Τότε η Μαρία επιτέθηκε στον σκύλο που βρισκόταν στην τουαλέτα και καθώς όρμησε, οι γάτες που είχαν την πέστροφα στο κεφάλι του σκύλου που απειλούσαν, o Michael Jackson άρχισε να χορεύει τσάμικο και να φωνάζει στο νοητό πλήθος που τον θαύμαζε. Τότε οι γάτες τον πυροβόλησαν αλλά με μία υπερκίνηση ο σκύλος έπιασε την σφαίρα και έσωσε τον Michael Jackson. Τότε εμφανίσθηκε ο Τάρο ο γιος Δράκαινας. Ρώτησε λοιπόν μήπως τυχόν έχουν λίγο Powerade γιατί κουράστηκε ή έστω κι ένα Red Bull.
Ο φοιτητής του πετάει ένα Red Bull το οποίο αναζωογονεί σώμα και πνεύμα. Ζήλεψε όμως και ο σκύλος και γάβγιζε τόσο δυνατά που το πλήθος δυσανασχετούσε.
 Τότε ησύχασε και έμεινε με την ουρά στα σκέλια. Μόλις ήπιε ο Τάρο το τσίπουρο, έριξε μια ζεμπεκιά και η Μαρία Κορινθίου θαύμασε την αρρενωπότητα του Τάρο και άρχισε να του την πέφτει, τότε ο φοιτητής τα πήρε και αποφάσισε να πάει Χαβάη κολυμπώντας. Η Μαρία αποφάσισε να τον ακολουθήσει αφού και αυτός καταβάθος, αυτό ήθελε να γίνει και με αυτόν τον τρόπο να την πέσει στην Μαρία. Η Μαρία όμως είχε ερωτευτεί τον αδερφό του καθαριστή παράφορα ο οποίος είναι στραβός και δεν είχε στον ήλιο μοίρα και στην σκιά αλήθεια αφού πήγε μετανάστης στην Αλβανία, αντί να κάτσει στο υποβρύχιο του και να κυνηγήσει τον Οκτώβρη.
Ήταν μεγάλος ψαράς με υποβρύχιο την τρομερή εικοσάενα βέργα του Xaeron αφού και αυτός είναι δεινός ψαροντουφεκάς σαν αυτόν. Έτσι τον πήρε τηλέφωνο και πήγαν για σουβλάκια στη λαδόκολλα στον τρίτο άξονα του παράδρομου της δεύτερης ταξιαρχίας του Μέρλιν, αλλά Ο Ρομπέν των δασών τους έδωσε λάθος οδηγίες και χάθηκαν. Έτσι λοιπόν πήραν τηλέφωνο τον Μάκη και του έδωσαν πληροφορίες.
Ο Ρομπέν όμως επειδή ήταν λίγο ηλίθιος του είπε ότι ο Μπαμπαστρούμφ και η Χιονάτη, τον κουτσομπολεύουν και σχεδιάζουν να καταστρώσουν ένα πρόγραμμα στη C++. Ο Κιορπές όμως μόλις είδε το Ρομπέν, ενθουσιάστηκε και του έγραψε ένα αποκλειστικό πρόγραμμα αφού ήταν ο παιδικός του ήρωας. και άμα δεν άκουγε ένα ωραίο παραμυθάκι δεν θα κοιμόταν.
Εν τω μεταξύ ο σκύλος επέστρεψε στην τουαλέτα για να πιει επιτέλους την κόκα-κόλα του. Μάλιστα πήρε Light γιατί είχε πάρει μερικά κιλά στις γιορτές αφού καταβρόχθισε πέντε γάτες από ένα συμπόσιο που είχε παραβρεθεί Λογικά ακολούθησε και το πρήξιμο της κοιλιάς με τόσο φαΐ. Εν τω μεταξύ η Μαρία τηλεφωνούσε στον Michael Jackson για να της μάθει χορευτικές φιγούρες και τα συναφή.
Τελικά θα τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία? ρώτησε ο Σκύλος! Αλλά η αρχηγός των γατών του απάντησε: - Σκύλε λόγο του ότι διέπραξες ένα τρομερό έγκλημα στην ιστορία των Γατών, θα φυλακιστείς σε 5 γατήσια χρόνια φυλάκιση, δηλαδή 7 χρόνια σκυλίσια και 10 ποντικίσια. Επιστρέφει και ο φοιτητής από το μακρινό του ταξίδι και ξεθεωμένος όπως ήταν αρπάζει το σκύλο και του λέει:
Άκουσε να δεις βρομόσκυλο, δεν σε εκπαίδευσα εγώ για να σε στριμώχνουν κάτι βρωμόγατες και να σε βάζουν Γατίσια φυλακή.

Τσατισμένος όπως ήταν ο σκύλος αρπάζει μια γάτα με το ψαροντούφεκό του, και πάει να τη βάλει στη σχάρα για να την ψήσει στα κάρβουνα. Είδε όμως ότι δεν είχε λεμόνια για να τη νοστιμέψει... και κάρβουνα για τη σχάρα. Έτσι ξεκίνησε για την αγορά.
Εκεί που περπατούσε είδε μια κάτσε καλά σκυλίτσα που πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και την κάλεσε για φαγητό! Τελειώνοντας το ταξίδι ο φοιτητής μας, προετοιμάζεται για νέες περιπέτειες για τις οποίες θα μάθουμε σε κάποια άλλη ιστορία του.
Η Μαρία και ο σκύλος ο Michael Jackson, οι Γάτες, ο Διονύσης και η Κορινθίου, οι μεταλλαγμένοι καθηγητές, οι πέστροφες, η σκυλίτσα και οι λοιποί ήρωες της ιστορίας, σας αποχαιρετούν.

Τέλος
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 28 Ιανουαρίου 2008, 02:12
      :o    wow      :o
 Η αληθεια ειναι οτι δεν φαινοταν τοσο μεγαλη αλλα τωρα που την διαβασα ολοκληρη χρειαζομαι ενα ποτηρι νερο.. lol +1 απο μενα..    ::) ::)
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Stellitsa στις 28 Ιανουαρίου 2008, 02:14
Επισης!!!!
Αδημονω να μαθω ποιος ηταν αυτος που την ψηφισε ως αθλια..Αυτα,τελος :D
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 28 Ιανουαρίου 2008, 02:26
Μάλλον κάποιος που δεν συμμετείχε και δεν έχει αίσθηση του χιούμορ. Αλλά άποψη του καθενός είναι...οπότε δεν παρεξηγώ κανένα. Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ...;D
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: riffmaster στις 02 Φεβρουαρίου 2008, 11:10
Εγώ ψήφισα ως Πολύ Καλή!

Η αλήθεια είναι ότι μ'άρεσε πολύ αλλά εκνευρίστηκα με κάποιες ασυνέχειες!

Θα ήταν καλύτερο πιστεύω Xaeron αν αντί για 5 λέξεις να μπορούσαμε να γράψουμε 10 ή 15 γιατί στις 5 δε προλάβαινες να βγάλεις νόημα και ο απο κάτω καμιά φορά έλεγε άσχετα πράγματα!

Ξαναστήσε καμιά ιστορία αν είναι! Πλάκα είχε!  :D
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 02 Φεβρουαρίου 2008, 12:36
Εγώ ψήφισα ως Πολύ Καλή!

Η αλήθεια είναι ότι μ'άρεσε πολύ αλλά εκνευρίστηκα με κάποιες ασυνέχειες!

Θα ήταν καλύτερο πιστεύω Xaeron αν αντί για 5 λέξεις να μπορούσαμε να γράψουμε 10 ή 15 γιατί στις 5 δε προλάβαινες να βγάλεις νόημα και ο απο κάτω καμιά φορά έλεγε άσχετα πράγματα!

Ξαναστήσε καμιά ιστορία αν είναι! Πλάκα είχε!  :D

Μμμμ...αυτό παρατήρησα κι εγώ. Καλή η πρόταση σου...θα το σκεφτώ. Ευχαριστώ riffmaster.
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Georgiadis στις 05 Φεβρουαρίου 2008, 10:53
Πολύ καλή ξανακάντε καμοία τέτοια .
Κρίμα πάντως μπήκα σήμερα για να γράψω την συνέχεια αλλά τελίωσε  :'(
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: rossi στις 14 Απριλίου 2008, 11:02
πολύ καλή η ιστορία....τελεώσε λίγο απότομα βέβαια.....εγώ λέω να αρχίσουμε μια ακόμαα....να γράψω και εγώ τίποτα, και όσοι ήθελαν και δεν πρόλαβαν, τι λετε;
Τίτλος: Απ: Παιχνίδι - Η Ιστορία του Φοιτητή
Αποστολή από: Xaeron στις 14 Απριλίου 2008, 12:35
Θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα...