Τελευταίες 15 φωνές:
22 Μάιος 2012, 17:10
ειχε κανεις δικτυα Ι σημερα 2-4; θελω να ρωτησω κατι.....
22 Μάιος 2012, 16:16
σε 3 βδομαδες
22 Μάιος 2012, 14:43
Βάσεις 2 εργαστήριο πότε δίνουν οι παρατηρητές?
22 Μάιος 2012, 11:51
o papatsoris simera den irthe sto tei??
22 Μάιος 2012, 08:34
εγω παλι δεν ενιωσα τιποτα...
22 Μάιος 2012, 03:33
edwse pono
22 Μάιος 2012, 03:30
kai oxi mono, 8a pesei o ouranos na sas plakwsei olouss reeeeeeeee
22 Μάιος 2012, 03:19
θα πεθανετε δαπιτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 Μάιος 2012, 03:11
Είχαμε σεισμό, τον νιώσατε? Στις 3
22 Μάιος 2012, 03:10
σεισμοοος
21 Μάιος 2012, 21:06
Rock bar 12-2 tongue
21 Μάιος 2012, 20:29
μηπως ξερει καποιος τις μερες και τις ωρες επικοινωνιας του κ. Βοζικη με τους φοιτητες;
20 Μάιος 2012, 19:27
gnorizete kapoio site gia foithtes p na enimerwnei gia foithtika themata? (metaptixiaka, ipotrofies ktl)
20 Μάιος 2012, 18:49
programma gia thn eksetastikh exoume ?
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
24 Μάιος 2012, 07:50

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3868
Τελευταίο: john char
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 74008
Σύνολο θεμάτων: 8593
Σε σύνδεση σήμερα: 48
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 15
Συνολικά: 15
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Μανιταρόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Παστίτσιο ή Κεφτεδάκια, ρύζι και σάλτσα

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φρούτο και Φέτα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Ομελέτα με πατάτες και μπέικον ή Μακαρόνια φούρνου με τυριά

Συνοδευτικό δείπνου

Κομπόστα, Σαλάτα και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Ζυμαρόπιτα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Φασολάκια ή Αρακάς με καρότα

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα, Φρούτο, Γλυκό και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Γεμιστά λαδερά ή Μπριάμ

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φέτα και Γάλα
Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Σύσκεψη φορέων για το ΤΕΙ Σερρών  (Αναγνώστηκε 1616 φορές)
Ṗáşşẅôṝđ
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Dude, you're fugly.

Άντρας
Απάντηση #10 στις: 12 Οκτώβριος 2011, 22:04
+1

Ε μα ναι, το να λες την αλήθεια τσούζει, τι καλύτερο από το να ρίχνουμε - στον άλλον, άσχετα βέβαια με το αν έχει δίκιο. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση το πόση μλκια έχει πέσει στο συγκεκριμένο θέμα από άπειρο κόσμο. Τι να πω, άμα ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι παίζει και θέλει να έχει παρωπίδες δικαίωμά του.
Καταγράφηκε

Don't mess with me
TeiSerron.gr
anonym.me

*

Remember remember the 5th of November

Απάντηση #11 στις: 12 Οκτώβριος 2011, 23:31
-1

Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ: θελω παιδεια για τους νεους->στηριζω τα ιδρυματα->τα ιδρυματα στηριζουν τη τοπικη κοινωνια
ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ(ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ) ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ: τα ιδρυματα στηριζουν την τοπικη κοινωνια->τα στηριζω οικονομικα->ποιος γ.... τη παιδεια...
Αυτο λοιπον που συμβαινει ειναι παραλογο...καταλαβες anonym.me που μου το παιζεις και εξυπνακιας?

Δε μου λες... Καταλαβαίνεις τι γράφω ή όχι;
ΔΕΝ είπα ότι είναι ΣΩΣΤΟ. Είπα ότι μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι. Την έχεις κόψει τη Διαμαντοπούλου να νοιάζεται για την παιδεία; ΟΧΙ. Νομίζεις ότι αν πάει ο οποιοσδήποτε στους Σερραίους και τους πει "κινητοποιηθείτε κάπως για να μην χαθεί η ανώτατη παιδεία από τις Σέρρες" θα τους νοιάξει; (Μάλλον) ΟΧΙ.

Οπότε ο μόνος τρόπος να τους πείσει και να τους κάνει να τον ακούσουν και ίσως να ενδιαφερθούν είναι να τους μιλήσει με πράγματα που τους αφορούν, aka ΧΡΗΜΑΤΑ. Γκέγκε;
Τελευταία τροποποίηση: 12 Οκτώβριος 2011, 23:32 από anonym.me Καταγράφηκε

The only verdict is vengeance
Ṗáşşẅôṝđ

*

Dude, you're fugly.

Άντρας
Απάντηση #12 στις: 12 Οκτώβριος 2011, 23:43
-1

Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ: θελω παιδεια για τους νεους->στηριζω τα ιδρυματα->τα ιδρυματα στηριζουν τη τοπικη κοινωνια
ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ(ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ) ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ: τα ιδρυματα στηριζουν την τοπικη κοινωνια->τα στηριζω οικονομικα->ποιος γ.... τη παιδεια...
Αυτο λοιπον που συμβαινει ειναι παραλογο...καταλαβες anonym.me που μου το παιζεις και εξυπνακιας?

Δε μου λες... Καταλαβαίνεις τι γράφω ή όχι;
ΔΕΝ είπα ότι είναι ΣΩΣΤΟ. Είπα ότι μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι. Την έχεις κόψει τη Διαμαντοπούλου να νοιάζεται για την παιδεία; ΟΧΙ. Νομίζεις ότι αν πάει ο οποιοσδήποτε στους Σερραίους και τους πει "κινητοποιηθείτε κάπως για να μην χαθεί η ανώτατη παιδεία από τις Σέρρες" θα τους νοιάξει; (Μάλλον) ΟΧΙ.

Οπότε ο μόνος τρόπος να τους πείσει και να τους κάνει να τον ακούσουν και ίσως να ενδιαφερθούν είναι να τους μιλήσει με πράγματα που τους αφορούν, aka ΧΡΗΜΑΤΑ. Γκέγκε;

Όπως και να το γράψεις δεν καταλαβαίνουν όσοι έχουν κολλήσει με αυτή τη μλκια με το "ζεστό χρήμα". Θα ήθελα πάρα πολύ πάντως σε ένα πείραμα να μαζέψουμε όλους αυτούς, με ένα νικητή και έπαθλο 1κ ευρώ για το να πείσουν φορείς ενός τόπου να επενδύσουν σε κάτι. Θα έχει πολλή πλάκα όταν θα λένε όλοι επενδύστε για να έχουμε πουλάκια στον ουρανό, πράσινο γρασίδι και άλλες τέτοιες πίπες και όχι το τι όφελος θα έχουν οι επενδυτές αν ρίξουν όντως χρήμα. Αλλά οοοοοοοοοοοοοχι, δε μπορεί να το καταλάβει κανείς αυτό, ο Πασχαλούδης είναι σατανικός για αυτό που είπε και εμείς που λέμε τα πράγματα όπως είναι είμαστε οι μλκες που για αυτούς υποστηρίζουμε το να βάζουμε το χρήμα πρώτα και όχι την παιδεία της χώρας. Προφανώς και δεν πρόκειται περί αυτού, καλή η παιδεία αλλά όλα πλέον κινούνται γύρω από τα λεφτά καλώς ή κακώς. Σωστό ξεσωστό, έτσι είναι. Επίσης, όπως είπα και νωρίτερα οι φοιτητές είναι τα γρανάζια κάθε φοιτητούπολης. Αν είναι να γίνει κάτι, πρέπει να γίνει από τους ίδιους τους Σερραίους γιατί από το υπουργείο δεν παίζει να αλλάξει κάτι ούτε με λουκέτο στο ΤΕΙ.
Τελευταία τροποποίηση: 12 Οκτώβριος 2011, 23:48 από Ṗáşşẅôṝđ Καταγράφηκε

Don't mess with me
cfour_user

**

Άντρας
Απάντηση #13 στις: 13 Οκτώβριος 2011, 00:42
+2

Καλησπέρα.
Είδα το βιντεο που έχει παραθέσει ο sermac και τον ευχαριστούμε όλοι γιαυτό καταρχάς.

Διάβασα τα μηνύματα σας προσεκτικά, και θα ήθελα να απαντήσω κι εγώ με την σειρά μου.Κανείς δεν είπε οτι δεν είναι ενοχλητικό να σε παρομοιάζουν με ζεστό χρήμα,αλλα καλώς η κακώς αυτό είμαστε.
Έχετε φανταστεί πως θα ήταν αυτή η πόλη ή η κάθε φοιτητούπολή της ελλάδας αυτή τη στιγμή χωρίς τους φοιτητές?Η οικονομία αυτής της πόλης θα έπεφτε τουλάχιστον κατα 50% (αυτή είναι η άποψη μου) και τα λουκέτα θα μπαίναν το ένα μετα το άλλο.Οπότε ας αφήσουμε το θέμα αν είμαστε ή όχι ζεστό χρήμα ,γιατι πιστεύω πως έχουμε σοβαρότερα πράγματα να δούμε.

Όσο για το βίντεο θα ήθελα να σχολιάσω κάποια πράγματα.Για πια εκπαιδευτική διαδικασία συζητάτε  απο τι στιγμή που το μόνο που αφορά σε όλους(αν όχι σε όλους,στους περισσότερους) είναι το χρήμα ώστε να κινείται η πόλη?Είναι δυνατόν να λεεί ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου(=χρηματικό όφελος) οτι τον νοιάζει αν πάρουν πτυχίο οι φοιτητές ή όχι?Θα τον νοιάξει πιο πολύ αν δουλεύει το μαγαζί του ή αν πάρουμε όλοι μας πτυχίο?
Και κάτι τελευταίο, δεν θέλω να κουράσω ούτε να τσακωθώ με κανέναν , αλλά , γιατί οι συνελεύσεις των τμημάτων είναι στον ορίζοντα και δεν έχουν γίνει εχθές?Ανοιχτό ίδρυμα υπάρχει εδώ και 8 μέρες με την σημερινή.Μιά απο αυτές δεν θα μπορούσε ήδη να έχει πραγματοποιήθεί συνέλευση με σκοπό την ενημέρωση και την συζήτηση μεταξύ των φοιτητών?
Πραγματικά δεν έχω καμία απολύτως διάθεση  να θίξω καταστάσεις ή πρόσωπα , απλά θα ήθελα να συζητήσω τα θέματα που προανέφερα.

Καταγράφηκε

Ο τζόγος δεν έχει να κάνει με τα λεφτά... Ο τζόγος έχει να κάνει με το να μην αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα και να αγνοείς τις πιθανότητες.
kostaspde
Πολιτικών Δομικών Έργων

*

Άντρας
Απάντηση #14 στις: 24 Οκτώβριος 2011, 01:46
+3

Αχ ρε παιδιά, στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που άκουσα! Νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά. ΤΩΡΑ που δεν υπάρχουν καθηγητές, ο συνάδερφος κ. Καζάς δεν μπορεί να πάει στα μαθήματά του όπως επίσης και όλα αυτά τα καλά παιδάκια που θυσία γίνονται για τα δικαιώματά μας ως φοιτητές. Δάκρισα. Αλίμονο σε αυτούς τους λαμπρούς φοιτητές που ξημεροβραδιάζονται πάνω .....στους πάγκους και τα θρανία στην είσοδο της ΣΤΕΦ, που αδιαλείπτως κόπτονται για το καλό του ιδρύματος (του κομματικού) στο οποίο ανήκουν, που είναι τόσο αφοσιωμένοι, τόσο συνεπείς και πιστοί στο έργο τους το οποίο δεν είναι άλλο από την αντιμετόπιση των προβλημάτων της εκπαίδευσης, ασχέτως του ότι δεν έχουν μπει σε αίθουσα διδασκαλίας. Νομίζω ότι αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά. Και μπορούμε να τους ανταμείψουμε. Μια θέση στην κομματική γραμμή. Μια ψήφο. Μια θέση στην κρατική μηχανή, μια θέση στον ήλιο και γι'αυτά τα παιδιά. Λίγη δικαιοσύνη και αξιοκρατία επιτέλους. Αισθάνθηκα πολύ γάϊδαρος που τρώω τα λεφτά του μπαμπά μου και τρέχω από καφετέρια σε καφετέρια, ενώ αυτά τα παιδιά θέλουν να μορφωθούν μέσα στις αντίξοες αυτές οικονομικές συνθήκες με βοήθεια από ΠΟΥΘΕΝΑ.

Και σαν να μην έφτανε όλη αυτή η στεναχώρια, άκουσα και το άλλο: Νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη! Το είδα και νόμιζα μπερδεύτηκαν τα videa. Αυτοί έχουν μπερδέψει τη φοιτητική παράταξη με την κομματική. Όποιος δεν είναι οργανωμένος μαζί τους είναι της εξουσίας. Αυτοί δεν είναι ΠΑΜΕ. Αυτοί είναι ΈΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ, για την ακρίβεια ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ. Αδιόρθωτοι. Γι' αυτό δυστυχώς θα είναι μια ζωή στα τάρταρα τα ποσοστά τους, παρά την γενική δυσαρέσκεια.
-1 στα μούτρα σου παλιο-τσάτσο που έκανες και dislike.

Δώστε μου κι εμένα από τα ίδια ναρκωτικά για να συντονιστώ, γιατί δεν μπορώ αλλιώς.
Τελευταία τροποποίηση: 24 Οκτώβριος 2011, 02:20 από kostaspde Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 [2]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
serresLife.gr | Online κοινότητα των ΣερρώνΔιαφημιστείτε εδώ!Academy | Applied Engineering Studies