Τελευταίες 15 φωνές:
22 Μάιος 2012, 17:10
ειχε κανεις δικτυα Ι σημερα 2-4; θελω να ρωτησω κατι.....
22 Μάιος 2012, 16:16
σε 3 βδομαδες
22 Μάιος 2012, 14:43
Βάσεις 2 εργαστήριο πότε δίνουν οι παρατηρητές?
22 Μάιος 2012, 11:51
o papatsoris simera den irthe sto tei??
22 Μάιος 2012, 08:34
εγω παλι δεν ενιωσα τιποτα...
22 Μάιος 2012, 03:33
edwse pono
22 Μάιος 2012, 03:30
kai oxi mono, 8a pesei o ouranos na sas plakwsei olouss reeeeeeeee
22 Μάιος 2012, 03:19
θα πεθανετε δαπιτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 Μάιος 2012, 03:11
Είχαμε σεισμό, τον νιώσατε? Στις 3
22 Μάιος 2012, 03:10
σεισμοοος
21 Μάιος 2012, 21:06
Rock bar 12-2 tongue
21 Μάιος 2012, 20:29
μηπως ξερει καποιος τις μερες και τις ωρες επικοινωνιας του κ. Βοζικη με τους φοιτητες;
20 Μάιος 2012, 19:27
gnorizete kapoio site gia foithtes p na enimerwnei gia foithtika themata? (metaptixiaka, ipotrofies ktl)
20 Μάιος 2012, 18:49
programma gia thn eksetastikh exoume ?
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
24 Μάιος 2012, 07:34

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3868
Τελευταίο: john char
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 74008
Σύνολο θεμάτων: 8593
Σε σύνδεση σήμερα: 48
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 14
Συνολικά: 14
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Μανιταρόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Παστίτσιο ή Κεφτεδάκια, ρύζι και σάλτσα

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φρούτο και Φέτα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Ομελέτα με πατάτες και μπέικον ή Μακαρόνια φούρνου με τυριά

Συνοδευτικό δείπνου

Κομπόστα, Σαλάτα και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Ζυμαρόπιτα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Φασολάκια ή Αρακάς με καρότα

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα, Φρούτο, Γλυκό και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Γεμιστά λαδερά ή Μπριάμ

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φέτα και Γάλα
Σελίδες: [1] 2 3 4   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Κατάληψη από 10 άτομα;;;  (Αναγνώστηκε 1389 φορές)
Logan_231_2009
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Άντρας
στις: 05 Οκτώβριος 2011, 10:06
-1

Παίδες καλημέρα, πήγα σήμερα στο ΤΕΙ και βλέπω να τελεί υπό κατάληψη από τους φίλτατους κνίτες. Βλέπω επίσης πολύ κόσμο μαζί με εμένα να κατευθύνεται προς τα εκεί με ένα τετράδιο στο χέρι.  Αυτοί, βλέπουν τη σχολή κλειστή και την κάνουν ελαφρά για καφέ ή οτιδήποτε άλλο. Ομολογώ πως κι εγώ μόλις την είδα κλειστή σκέφτηκα αμέσως να πάω στην πόλη μου να πάρω τα υπόλοιπα πράγματά μου. Όμως το ξανασκέφτηκα. Εγώ ΘΕΛΩ να ανοίξει η σχολή και να κάνω μάθημα. Είμαι τεταρτοετής και έχω σκοπό να τελειώσω. Δεν νοείται να είναι κλειστή η σχολή επειδή μία δράκα νυσταλέων φοιτητών αποφάσησε να την κλήσει! Φαντάζομαι υπάρχουν κι' άλλοι σαν κι εμένα. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η κατάληψη, όμως προτείνω όσοι έχουν την ίδια νοοτροπία με εμένα, να μαζευτούμε κάπου και να συζητήσουμε επιτέλους. Ξέρετε πως έχω δραστηριότητα στο forum και πως είμαι φοιτητής όπως εσείς, με τους προβληματισμούς και με τα άγχη του που με το ζόρι μου ενσταλάζουν στο μυαλό καθημερινά. Δεν σας μιλάει ένα προφίλ τύπου ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ, αλλά ένας φοιτητής όπως εσείς. Όπως εσύ.
Καταγράφηκε

Με ένα τραγούδι να κάνουμε δική μας, τη μικρή ζωή μας
TeiSerron.gr
George_

*

Απάντηση #1 στις: 05 Οκτώβριος 2011, 10:23
0

Εγω εστειλα χθες τις συμβασεις για την πρακτικη για να τις υπογραψει ο Νικολαιδης..Αν ειναι δυνατον ! και σημερα κανουν καταληψη??
Καταγράφηκε
sweety
Πολιτικών Δομικών Έργων

*

η ζωη ειναι ωραια...

Γυναίκα
Απάντηση #2 στις: 05 Οκτώβριος 2011, 10:31
+3

καλαμερα Logan_231_2009 ! καταρχας θελω να σου πω οτι και εγω ειμαι τεταρτοετης του ΠΔΕ. Πριν τελειωσει η ε3εταστικη μας εβλεπα στα ΜΜΕ οτι πολλες σχολες σε ολη τη χωρα εκαναν καταληψη και ελεγα ''τι χαζοι, για ποιο λογο??? τι θα καταλαβουν? θα χασουν τις ε3εταστικες και τα ε3αμηνα τους'' και ηρθα εδω και ενιωσα ανακουφιση που δεν εκλεισε ουτε μια μερα το ΤΕΙ μας!!!!!
και ερχομαι και βλεπω οτι το ε3αμηνο 3εκινησε και 1) ΔΕΝ  εχουν βγει ΚΑΝ οι βαθμοι απο ΟΛΑ τα μαθηματα που εδωσα  2) θελω να δηλωσω μαθηματα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο προγραμμα μου! 3)και δουλευω πανω σε ενα ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ προγραμμα! 4) ειμαι απο τα ΤΥΧΕΡΑ τμηματα που λιγο μετα το 3εκινημα της ε3εταστικης μου διαβασα οτι περνουν πισω τα επαγγελματικα μου δικαιωματα! εμενα αυτοι οι λογοι μου αρκουν για να ειναι κλειστο το τει!!!! δεν 3ερω ΚΑΝ αν το τει θα λειτουργησει ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΔΕΝ καταλαβαινω γιατι αυτη η βιασυνη να 3εκινησουν τα μαθηματα ΕΝΩ ΔΕΝ ξερουν καν αν θα ερθουν καθηγητες η αν θα γινουν τα μαθηματα!
ΥΓ: μονιμος καθηγητης του τμηματος μου ρωτηθηκε τι θα γινει οταν θα μαζευτουν 300 φοιτητες σε τμημα εργαστηριου... η απαντηση?Huh? ΟΡΘΙΟΙ ΠΑΙΔΙΑ.
Καταγράφηκε

sweety tongue
cilf

**

Άντρας
Απάντηση #3 στις: 05 Οκτώβριος 2011, 10:32
0

ΔΕΝ έχει κατάληψη...!
Καταγράφηκε
Γιώργος

*

Απάντηση #4 στις: 05 Οκτώβριος 2011, 10:37
-6

αντε ωραια..και βαριομουν να κανω μαθημα.αμα δεν ηταν και τα παιδια της κνε ακομη πανω στα δεντρα θα ειμασταν.παω να πιω μια επαναστατικη καφεδαρα
Καταγράφηκε
chriss1

**

Άντρας
Απάντηση #5 στις: 05 Οκτώβριος 2011, 10:45
+3

Αυτά είναι... καφεδάκι και αραλίκι! αυτά μας έφαγαν! πιες το καφεδάκι σου και όταν ξαφνικά δείς ότι το ΤΕΙ μας έκλεισε ή ότι δεν μπορείς να πάρεις μαθήματα που σου έχουν μείνει, μην μπείς στο κόπο να νευριάσεις και να μπείς εδώ και να βρίζεις το σύστημα, απλά πήγαινε για καφέ και αραλίκι...
Καταγράφηκε
sweety
Πολιτικών Δομικών Έργων

*

η ζωη ειναι ωραια...

Γυναίκα
Απάντηση #6 στις: 05 Οκτώβριος 2011, 10:46
0

απορω γιατι δεν εμεινε κλειστο μεχρι να βαλουν τα πραγματα στη θεση τους και μεχρι να προσπαθησουν να κανουν αξιοπρεπες προγραμμα! ειναι ΝΤΡΟΠΗ ολο αυτο που γινεται!!!!!!!
Καταγράφηκε

sweety tongue
c4ph1e

*

Απάντηση #7 στις: 05 Οκτώβριος 2011, 10:48
0

ναι κ αν κάνει το τει Σερρών κατάληψη θα λυθούν τα προβλήματα της ελλάδας και θα μας δώσουν όλα τα δικαιώματα πίσω και τους καθηγητές μας.οχι βέβαια.Και αν κάνει εξέγερση όλη η ελλάδα μαζί και κάψει την βουλή πάλι πεινασμένη θα μείνουμε και ακόμη χειρότερα.Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που κουραστήκαμε απο τις καταλήψεις και γενικά απο τις κινητοποιησεις διότι πλέον χάνουμε τόσα πολλά που ακόμη και αν κερδίσουμε κάτι θα είναι λίγο καθώς θα έχουμε χάσει πολλά άλλα.Άσε που δεν κερδίζουμε και τίποτα(ακόμη και αν κάποτε το κάναμε τώρα απλά μας γράφουνε στα @@ τους).
Καταγράφηκε
Γιώργος

*

Απάντηση #8 στις: 05 Οκτώβριος 2011, 10:48
-8

Ας κλεισει.Εμενα ο πατερας μου εχει εργοστασιο.Εσυ θα πεινασεις
Καταγράφηκε
GeorgeDrama

*

Απάντηση #9 στις: 05 Οκτώβριος 2011, 10:52
+3

Ας κλεισει.Εμενα ο πατερας μου εχει εργοστασιο.Εσυ θα πεινασεις

Ντρεπομαι που εισαι Ελληνας...
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2 3 4   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
Διαφημιστείτε εδώ!Academy | Applied Engineering StudiesserresLife.gr | Online κοινότητα των Σερρών