malakompoukoma

|
|
στις: 01 Σεπτέμβριος 2011, 13:30 |
-4
|
εμεις θα κανουμε τιποτα η θα καομαστε να τους βλεπουμε να μας καταστρεφουν την παιδεια?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
tonia
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

|
|
Απάντηση #1 στις: 01 Σεπτέμβριος 2011, 13:47 |
-3
|
και εγω στο αλλο θέμα που υπάρχει ρώτησα αν θα κανουμε γενική συνέλευση να πάρουμε κάποια απόφαση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Spegar

Min Milas Den Einai Aparaitito!
|
|
Απάντηση #2 στις: 01 Σεπτέμβριος 2011, 15:14 |
+5
|
Όλοι με την ίδια ερώτηση στα στόματα!! Τι θα γίνει με το ΤΕΙ κ αν θα έχουμε συνέλευση, κ τι θα αποφασίσουν για μας! malakompoukoma φίλε μου αν δεν θέλεις να βλέπεις να σου καταστρέφουν την παιδεία,μην κάθεσε στον καναπέ σου και αράζεις πίνωντας την καφεδάρα και γράφοντας μόνο στο φόρουμ! σήκω και πάνε στο ΤΕΙ να φανείς,κάνε κάτι δραστικό, πάρε και άτομα μαζί σου,κατέβα σε καμιά πορεία ,σήκωσε λίγο τον τόνο της φωνής σου και γενικά ξεσηκώσου! Δεν κάνω προσωπική επίθεση ,αλλά βλέπω εδώ και μέρες όλοι αναρωτιούνται για την παιδεία μας,κ ότι διαλύεται και εμείς καθόμαστε στον καναπέ!! Αυτό που είναι να κάνουμε πρέπει να το κάνουμε,να βγούμε στους δρόμους και να "δαγκώσουμε" κτήρια.Τώρα αν θα έχει απήχηση όλο αυτό η όχι θα φανεί στην πορεία..!!! Κατεβείτε όλοι κάτω στο ΤΕΙ και αφήστε την παραφημολογία! Είμαι λιγό τσατισμένος γι'αυτό αν υπάρχει ένα έντονο ύφος συνχωρήστε με!!!!!
Αυτόματη ένωση μηνύματος: 01 Σεπτέμβριος 2011, 15:18 Σόρρυ για το off-topic Sport_Billy
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Fott1
|
|
Απάντηση #3 στις: 01 Σεπτέμβριος 2011, 15:58 |
-1
|
Ναι κάντε κατάληψη να σώσουμε το μέλλον μας.. όπως τόσες άλλες φορές δεν καταφέραμε τίποτα.. Είναι σαν να κάνει απεργία η ΔΕΗ και να κλείνει το ρεύμα στα γραφεία της.. Βρε λουκουμάδες.. Προτιμότερο είναι να γίνει κάτι που θα το νιώσουν στο πετσί τους αυτοί που πρέπει..Διαφορετικές κινητοποιήσεις..  Αυτόματη ένωση μηνύματος: 01 Σεπτέμβριος 2011, 16:00επίσης Μπίλυ σορρυ για το οφ τοπικ..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!! Don't be like Water , become water
|
|
|
tonia

|
|
Απάντηση #4 στις: 01 Σεπτέμβριος 2011, 16:09 |
0
|
ισχυει Δευτερα γενική συνέλευση......?ετσι ακουστηκε.... το αν συμφωνουμε ή διαφωνούμε καλό θα ήταν να ακουστεί μέσα σε μια γενική συνέλευση ώστε να παρθεί και απόφαση από όλους μας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Soberphobic
|
|
Απάντηση #5 στις: 01 Σεπτέμβριος 2011, 16:13 |
0
|
Φίλε απο πάνω αντι να κάθεσαι και να την λες εδώ μέσα σε αυτούς που λένε για κατάληψη πρότεινε κάτι διαφορετικό, έναν διαφορετικό τρόπο αγώνα και όχι να λές μόνο πως είναι λουκουμάδες και να κάνουν αυτοί κάτι διαφορετικό.Να ψάξεις και συ να βρεις κάτι διαφορετικό και όχι όλα απο τους άλλους.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Banned From The Pubs
|
|
|
|
Fott1
|
|
Απάντηση #6 στις: 01 Σεπτέμβριος 2011, 16:20 |
+1
|
Όταν δεν έχω να φάω δεν κάνω κατάληψη στο ψυγείο μου...
Όταν θέλω να ασκήσω πίεση για να κερδίσω κάτι δεν χαστουκίζω τον εαυτό μου, χαστουκίζω τον υπεύθυνο..
Όταν θέλω να με νιώσει ο άλλος και να καταλάβει ότι μου κάνει κακό , πάω έξω απο το σπίτι του και του κλείνω τον δικό του δρόμο , όχι τον δικό μου..
Όταν χρειάζομαι να ακουστώ και να πω αυτα που θέλω και πιστεύω είναι καλύτερα για το μέλλον μου τα διεκδικώ , κατεβαίνω και κλείνω τους δρόμους , κλείνω το υπουργείο , κλείνω τον σταθμό , κάνω πορείες , κινητοποιήσεις!
Δεν κάθομαι και λέω κλείνω την σχολή μου να δω τι θα καταλάβει ο υπεύθυνος με τον οποίο είμαι αντίθετος σ κάτι.. !
Το έχουμε κάνει τόσες φορές , οι νέοι και τα μικρότερα εξάμηνα φυσικά δεν γνωρίζουν.. Κάποτε είπα και εγώ κατάληψη για να αγωνιστώ .. Όταν βλέπω οτι δεν καταφέρνω κατι βρισκω αλλο τρόπο..! Δεν κάνω τα ίδια και τα ίδια..
Ψάχνομαι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!! Don't be like Water , become water
|
|
|
|
Soberphobic
|
|
Απάντηση #7 στις: 01 Σεπτέμβριος 2011, 16:23 |
0
|
Το θέμα είναι όμως...Ψάχνεσαι?  ? Και αν ψάχνεσαι όσο λες γιατί δεν προτείνεις κάτι εδώ μέσα να το συζητήσουμε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Banned From The Pubs
|
|
|
|
Fott1
|
|
Απάντηση #8 στις: 01 Σεπτέμβριος 2011, 16:26 |
0
|
1ον δεν είπα πόσο ψάχνομαι άρα το "όσο" ψάχνεσαι είναι άστοχο..
2ον ξαναδιάβασε αυτά που είπα.. Τι θες να κανονίσω τόπο , μέρα και ώρα;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Soberphobic
|
|
Απάντηση #9 στις: 01 Σεπτέμβριος 2011, 16:31 |
0
|
Όχι τρόπο αγώνα θέλω να με πεις 
|