Τελευταίες 15 φωνές:
Χθες στις 17:10
ειχε κανεις δικτυα Ι σημερα 2-4; θελω να ρωτησω κατι.....
Χθες στις 16:16
σε 3 βδομαδες
Χθες στις 14:43
Βάσεις 2 εργαστήριο πότε δίνουν οι παρατηρητές?
Χθες στις 11:51
o papatsoris simera den irthe sto tei??
Χθες στις 08:34
εγω παλι δεν ενιωσα τιποτα...
Χθες στις 03:33
edwse pono
Χθες στις 03:30
kai oxi mono, 8a pesei o ouranos na sas plakwsei olouss reeeeeeeee
Χθες στις 03:19
θα πεθανετε δαπιτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες στις 03:11
Είχαμε σεισμό, τον νιώσατε? Στις 3
Χθες στις 03:10
σεισμοοος
21 Μάιος 2012, 21:06
Rock bar 12-2 tongue
21 Μάιος 2012, 20:29
μηπως ξερει καποιος τις μερες και τις ωρες επικοινωνιας του κ. Βοζικη με τους φοιτητες;
20 Μάιος 2012, 19:27
gnorizete kapoio site gia foithtes p na enimerwnei gia foithtika themata? (metaptixiaka, ipotrofies ktl)
20 Μάιος 2012, 18:49
programma gia thn eksetastikh exoume ?
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
23 Μάιος 2012, 15:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3868
Τελευταίο: john char
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 73988
Σύνολο θεμάτων: 8586
Σε σύνδεση σήμερα: 66
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 7
Επισκέπτες: 28
Συνολικά: 35
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Πρόσφατα
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Πίκλες

Κυρίως πιάτο γεύματος

Φασολάδα ή Φακές

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα και ελιές, Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Καλαμαράκια τηγανιτά με πιλάφι ή Σουπιές με χόρτα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Μανιταρόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Παστίτσιο ή Κεφτεδάκια, ρύζι και σάλτσα

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φρούτο και Φέτα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Ομελέτα με πατάτες και μπέικον ή Μακαρόνια φούρνου με τυριά

Συνοδευτικό δείπνου

Κομπόστα, Σαλάτα και Γάλα
Ψηφοφορία
Ερώτηση: Ποιος θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010;  (Η ψηφοφορία έληξε: 06 Ιούλιος 2010, 00:40)
Αργεντινή - 8 (20%)
Βραζιλία - 6 (15%)
Ισπανία - 4 (10%)
Αγγλία - 2 (5%)
Γερμανία - 5 (12.5%)
Ιταλία - 1 (2.5%)
Γαλλία - 1 (2.5%)
Ολλανδία - 3 (7.5%)
Πορτογαλία - 3 (7.5%)
Ελλάδα - 5 (12.5%)
Άλλος - 2 (5%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 40

Σελίδες: [1] 2 3 4   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Mundial 2010  (Αναγνώστηκε 2021 φορές)
stavrosf4
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Άντρας
στις: 06 Ιούνιος 2010, 00:36
0

Μιας που κοντοζυγώνει και αυτό μαζί με την εξεταστική το ανοίγω για όσους επιθυμούν να σχολιάσουν την πορεία της Ελλάδας και όχι μόνο! Και ψηφοφορία για τους τζογαδόρους με αρκετές επιλογές για όλα τα γούστα..
Εγώ θα ψηφίσω Ολλανδία λόγω στήριξης στους οράνιε όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση αν και πάντα τον πούλο παίρνουμε!
Καταγράφηκε

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, and then you win."
Mahatma Gandhi

39°30'51.65"Β    25° 0'25.26"Α
TeiSerron.gr
synzeus
Γενικός Συντονιστής
Αισθάνομαι Γαμάουα

Τι λε ρε τρελέ..;

Άντρας WWW
Απάντηση #1 στις: 06 Ιούνιος 2010, 00:38
0

http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html

Ψηφίζω Ελλάδα.
Καταγράφηκε

betalouda

Γυναίκα
Απάντηση #2 στις: 06 Ιούνιος 2010, 06:04
0

Όχι οτι δεν αγαπάω και δεν υποστηρίζω Ελλαδίτσα.. αλλά με Messi η Αργεντινή.. νομίζω οτι εκείνοι θα το πάρουν... sorry αγόρια....
Καταγράφηκε

"Αυτό που κάνεις μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο, είναι όμως πολύ σημαντικό να συνεχίσεις να το κάνεις". M.Gandhi
beach_bar

*

Απάντηση #3 στις: 06 Ιούνιος 2010, 10:32
0

δυστυχως δεν μπορω να ψηφισω τον μανατζερ ρεχακλης και τα παιδακια του
και μην μου πειτε οτι διαλεγει αξιοκρατικα τους παικτες, μια ζωη επαιρνε τους παροπλισμενους αλλα δικους του, να θυμηθω μπασινα που δεν ειχε ομαδα 1 χρονο; τωρα τον σειταριδη που ουτε προπονησεις εκανε με παναθηναικο;
πως θα ανεβει η τιμη του και θα κανει μεταγραφη αν δεν παιξει μουντιαλ;

πως να χαρω οταν παιζει ο κυργιακος που λιγο κοντεψε να ριξει την θρυλικη λιβερπουλ;
ο βυντρα που ουτε οι παναθηναικοι θελουν να βλεπουν;
ο απογονος του ανατολακη-ζειμπεκικος αβρααμ;

ο ξαδερφος του τρυφωνα και αυτος πελατης του μανατζερ σαμαρας;

αν ηταν προπονητης στην εθνικη μπασκετ ο ρεχακλης θα εβαζε για πενταδα ΓΚΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΦΑΣΟΥΛΑ ΧΑΡΙΣΤΕΑ!!!

Καταγράφηκε
synzeus
Γενικός Συντονιστής
Αισθάνομαι Γαμάουα

Τι λε ρε τρελέ..;

Άντρας WWW
Απάντηση #4 στις: 06 Ιούνιος 2010, 10:45
0

Ο Γιούρκας έχει ομάδα.
Αν ο Sotis είναι η αιτία που έπεσε η Liverpool, μάλλον δεν έβλεπες τα παιχνίδια της. Από τους πιο αφοσιωμένους παίχτες. Ακόμα και οι οπαδοί του έβγαλαν τραγούδι με Nick the Greek. Ο Βυντρίνιο είναι ο βύσμας ο ίδιος.
Δε τον πάω τον Αβραάμ, αλλά δε μπορεί να λείπει από την Εθνική. Είναι από τους καλούς κεντρικούς αμυντικούς που έχουμε. Άσχετα αν η FIFA τον βγάζει στο top10 των παιχτών που πιθανόν να πάρουν κόκκινη κάρτα.
Ο Σαμαράς μπορεί να είναι ατομισθής, αλλά είναι ο μοναδικός παίχτης που με μια κίνηση του μπορεί να ανοίξει μια άμυνα (γέρασες ρε Καραγκούνη γμτ)
Όσο για τον Χαριστέα, είναι ανεξήγητο φαινόμενο γιατί τον καλεί, αλλά θα φανεί..
Καταγράφηκε

stavrosf4

*

Άντρας
Απάντηση #5 στις: 06 Ιούνιος 2010, 16:03
0

Ο Γιούρκας έχει χαριστικά ομάδα βέβαια αλλά έχει. Για τον Κυργιάκο - Αβραάμ συμφωνώ με τον κύριο synzeus. Ο Χαριστέας έχει κάνει 3-4 μεταγραφές στη Γερμανία ανεξήγητες αφού ποτέ δεν παίζει και προφανώς ο Ρεχάγκελ θέλει να του κάνει και άλλη μια.. Ο Βύντρα δεν είναι τόσο κακός όσο λέμε, απλά κάνει εύκολα λάθη και για αμυντικός αυτό είναι πολύ κακό. Ήταν πολύ καλός φέτος όμως. Για τον Σαμαρά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός λόγω καταγωγής, αγαπημένης ομάδας κλπ.. Για μένα πάντως σημαντικό είναι να παίζει ο Νίνης που είναι ο πιο Ευρωπαίος Έλληνας που έχουμε μαζί με το Σαμαρά και να παίξουμε με 5-3-2 όπως στην Ουκρανία.. Γιατί αν πάμε όπως τα φιλικά την βάψαμε..
Για Αργεντινή έχω ένσταση λόγω προπονητή που ουσιαστικά δηλαδή δεν έχει. Νομίζω φέτος ίσως είναι η χρονιά ενός πιο δεύτερου φαβορί όπως Αγγλία, Ολλανδία, Πορτογαλία ίσως.. Και είναι ύποπτο που δεν ακούγεται η Βραζιλία και μπορεί αθόρυβα να είναι η γνωστή Βραζιλία των Μουντιάλ..
Καταγράφηκε

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, and then you win."
Mahatma Gandhi

constantino
Μηχανολογίας

*

Άντρας
Απάντηση #6 στις: 07 Ιούνιος 2010, 23:24
0

Μάλιστα,Mundial με το Γιουνανιστάν...
Αισθάνομαι δέος που θα δω να φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο τα ιερά τέρατα της μπάλας Αθανάσιος ΠΡΙΤΤΑΣ και Στυλιανός ΜΑΛΕΖΑΣ! wow
Επίσης,περιμένω μετά από 3+ χρόνια να δω στο χόρτο (ΑΝ τον δω) τον "βάλεέναγκολκαιαςπεθάνω" Καπετάνο,ο οποίος τρυπά απ'ότι μαθαίνω ασύστολα τα Ρουμάνικα δίχτυα!Τελικά υπάρχουν και χειρότερα (ποιοτικά) πρωταθλήματα απ'το δικό μας...
Θα ήθελα βέβαια να δω και κάναν παίκτη από εμάς (κάναν Κονέ) αλλά η ανυπαρξία μας τον χαντάκωσε (εκτός του Daniel)...
Από εκεί και πέρα τι να σχολιάσω;Το ΧΑΡΙΣΤΕΑ (Αχαχαχαχαχα!) ή τον ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ (Οχοχοχοχοχο!) που έχουν φιλήσει προ πολλού το "λιλί" του Όθωνα για να παίζουν στην Εθνική Κλίκα Ελλάδος μπας και τους δει κάνα κορόιδο;;;
ΝΙΝΗΣ και ΣΑΜΑΡΑΣ όλοι οι άλλοι gtp!

Υ.Γ. off-topic Πάνω από 20.000 λαός στο Λευκό Πύργο απόψε,από Τετάρτη θα τα πούμε στους χαμουτζήδες...ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ!
Καταγράφηκε
gkoulou
Πολιτικών Δομικών Έργων

*

Απάντηση #7 στις: 07 Ιούνιος 2010, 23:35
0

η αργεντινη θα το παρει. η γερμανια 8α παει στους 4
Καταγράφηκε
stavrosf4

*

Άντρας
Απάντηση #8 στις: 07 Ιούνιος 2010, 23:39
0

Εσείς έχετε καλούς νεαρούς παίχτες με ταλέντο που αν όταν φύγει ο γερο Ρεχάγκελ έρθει κάποιος με αξιοκρατικά κριτήρια (αν και δεν υπήρξε και ποτέ κανείς τέτοιος νομίζω) μπορούν να παίξουν Εθνική.. Στους "καλούς" μας θα έβαζα και τον Γκέκα πάντως γιατί για την θέση του και τη δουλεία του καλός είναι.

ΥΓ Στο offtopic σου.. Αν και ίσως με συμφέρει να πέσεις πραγματικά δεν θέλω να πέσεις άδικα γιατί συμπαθώ τον Ηρακλή.. Αν σε ρίχνουν νόμιμα να ρίξουν και όσους ακόμα πρέπει μαζί σου.. Και φυσικά προς Θεού μην μείνει ο Κομπότης..
Καταγράφηκε

Mahatma Gandhi

mentira

Άντρας
Απάντηση #9 στις: 08 Ιούνιος 2010, 00:24
0

το ερωτημα ειναι, θα παιζανε αυτοι οι παικτες εθνικη αν δεν φορουσαν πρασινο κοκκινη φανελα; η αν δεν παιζανε σε γερμανικο πρωταθλημα και ειχαν τον ιδιο μανατζερ;

ηρακλειδεα, μπορεις να πεις καποιον αλλον για αμυνα εκτος του μαλεζα;δεν λεω οτι ειναι μαλντινι, ειναι ομως πολυ εργατικος και ανεβηκε σε σχεση με αυτο που ητανε, και στο κατω κατω σε ομαδα που δεχοταν γκολ με το σταγονομετρο επαιζε 2 χρονια, ολο και κατι θα συνεβαλε.
για τον πριττα και εγω εχω τις αμφιβολιες μου αλλα και παλι δεν μου ερχεται ελληνας αμυντικο χαφ, κατι κουμορτζι μου ερχονται στο μυαλο, καρντοζο, σιλβα,ντουντου, γκαρσια, βιτολο,ναφτι κτλ κτλ αρα ποιον να παρει κανεναν απο β εθνικη;

αληθεια ειναι δεν εχουμε πολλους ελληνες παικτες αλλα πως το ξερουμε αν δεν τους δοκιμασει ο παππα στρουμφουλης; εβαλε τους νεους εστω σε φιλικο να τους δει σε συνθηκες αγωνα;

νομιζω αυτος που ειπε για κυργιακο και λιβερπουλ ηθελε να πει οτι απο τη στιγμη που η λιβερπουλ κανει τετοιες μεταγραφες εχει πεσει το επιπεδο της και οχι οτι εφταιξε ο νιντζα κυργιακος

ο σαμαρας επιμενω εχει καλο μανατζερ και αν ερχοταν ελλαδα θα εχανε και την θεση του στην εθνικη

γενικως πιστευω πασχουμε σε αριστερο εξτρεμ και μπακ, καθως και στο κεντρο της αμυνας
Καταγράφηκε

todo es mentira..
Σελίδες: [1] 2 3 4   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
Academy | Applied Engineering StudiesΔιαφημιστείτε εδώ!serresLife.gr | Online κοινότητα των Σερρών