Τελευταίες 15 φωνές:
Χθες στις 17:10
ειχε κανεις δικτυα Ι σημερα 2-4; θελω να ρωτησω κατι.....
Χθες στις 16:16
σε 3 βδομαδες
Χθες στις 14:43
Βάσεις 2 εργαστήριο πότε δίνουν οι παρατηρητές?
Χθες στις 11:51
o papatsoris simera den irthe sto tei??
Χθες στις 08:34
εγω παλι δεν ενιωσα τιποτα...
Χθες στις 03:33
edwse pono
Χθες στις 03:30
kai oxi mono, 8a pesei o ouranos na sas plakwsei olouss reeeeeeeee
Χθες στις 03:19
θα πεθανετε δαπιτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες στις 03:11
Είχαμε σεισμό, τον νιώσατε? Στις 3
Χθες στις 03:10
σεισμοοος
21 Μάιος 2012, 21:06
Rock bar 12-2 tongue
21 Μάιος 2012, 20:29
μηπως ξερει καποιος τις μερες και τις ωρες επικοινωνιας του κ. Βοζικη με τους φοιτητες;
20 Μάιος 2012, 19:27
gnorizete kapoio site gia foithtes p na enimerwnei gia foithtika themata? (metaptixiaka, ipotrofies ktl)
20 Μάιος 2012, 18:49
programma gia thn eksetastikh exoume ?
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
23 Μάιος 2012, 14:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3868
Τελευταίο: john char
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 73986
Σύνολο θεμάτων: 8584
Σε σύνδεση σήμερα: 66
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 5
Επισκέπτες: 37
Συνολικά: 42
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Πίκλες

Κυρίως πιάτο γεύματος

Φασολάδα ή Φακές

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα και ελιές, Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Καλαμαράκια τηγανιτά με πιλάφι ή Σουπιές με χόρτα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Μανιταρόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Παστίτσιο ή Κεφτεδάκια, ρύζι και σάλτσα

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φρούτο και Φέτα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Ομελέτα με πατάτες και μπέικον ή Μακαρόνια φούρνου με τυριά

Συνοδευτικό δείπνου

Κομπόστα, Σαλάτα και Γάλα
TeiSerron.gr - ΤΕΙ ΣερρώνForumΤΕΙ Σερρών – Σχολή Τεχνολογικών ΕφαρμογώνΤμήμα Πληροφορικής & ΕπικοινωνιώνΨηφορια για ποια κατευθυνση ειναι πιο ευκολη! Και ερωτηση για κατευθυνση!
Ψηφοφορία
Ερώτηση: Ποια κατευθυνση ειναι πιο ευκολη;;;
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - 15 (30%)
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ - 15 (30%)
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ - 20 (40%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 49

Σελίδες: 1 [2] 3   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Ψηφορια για ποια κατευθυνση ειναι πιο ευκολη! Και ερωτηση για κατευθυνση!  (Αναγνώστηκε 1805 φορές)
Georgiadis
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Μεταπτυχιακός στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Άντρας WWW
Απάντηση #10 στις: 10 Φεβρουάριος 2010, 21:10
0

Επειδή είμαι πρώτη κατεύθυνση έχω να πώ πώς Πεταλίδης δεν έχει πια ΤΛ1 εργαστήριο.... κακώς  tongue
Και ο Μαστοροκώστας είναι μια εμπειρία που αξίζει να την ζήσουν όλοι οι φοιτητές....
Δεν υπάρχει ποιο ξηγημένος καθηγητής στο τει λέει θα περάσω τους φοιτητές απο τις εργασίες... τους περνάει δεν κοροιδευει όπως μερικούς άλλους που στην αρχή λέγανε για εργασίες όλο το εξάμηνο ασχολούμασταν με αυτές και επειδή δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν οι υπόλοιποι μέτρησε 1 βαθμός μόνο...
Για αυτό και στην ψηφοφορία είναι πρώτος με διαφορά...    cool

Πρώτη κατεύθυνση ψηφίζω....
Καταγράφηκε

http://dieta4u.gr Ιστοσελίδα για Online παρακολούθηση της γραμμής σας!
TeiSerron.gr
StSyiLaD

*

Γυναίκα
Απάντηση #11 στις: 10 Φεβρουάριος 2010, 21:28
0

Ρε παιδια πιστευω οτι δεν υπαρχει αντικειμενικη απαντηση σε αυτη την ψηφοφορια γιατι λογικα να το παρετε ολοι παιρνουμε 1 κατευθυνση...
Δεν εχουμε δοκιμασει τις αλλες!!!!!
Οποτε θα κρινουμε με κριτηρια τα μαθηματα που ειχαμε και το τι περασαμε και το τι ΑΚΟΥΣΑΜΕ για τα αλλα μαθηματα απο τις αλλες κατευθυνσεις..
Η ψηφοφορια θα εστεκε μονο αν μπορουσαμε να δοκιμασουμε και τις 3 κατευθυνσεις..
Λεω εγω τωρα..  Grin

Ειναι σαν ενα ερωτημα που εθεσε ο Τσαντλερ στα φιλαρακια..
"Τι ποναει πιο πολυ? Οι πονοι της γεννας 'η μια κλωτσια στα @@@@?"
Δεν θα μαθουμε ποτε ομως.. γιατι ουτε ο αντρας μπορει να νιωσει τους πονους της γεννας και ουτε η γυναικα τον πονο απο μια κλωτσια στα @@@@@.... smile

( Μη με παρεξηγητε... τα ΛΣ2 φταινε.. μου εκαψαν τα εγκεφαλικα κυτταρα  Grin Grin )
Καταγράφηκε

...hell yeah...i love life!!!!!!
sarig

Απάντηση #12 στις: 10 Φεβρουάριος 2010, 21:33
0

Τέτοια λέτε, να γεμίσει η 1η κατ/νση με άτομα που δεν ξέρουν να συντάξουν μια if και να λένε μετά ότι είναι δύσκολη.

Ομοίως για τη δεύτερη αν βγει ότι είναι εύκολη τότε θα γεμίσει άτομα που δεν ξέρουν.... well, δεν ξέρω τι θεωρείται βασικό στα δίκτυα tongue tongue

Για την 3η πάντως λέγεται/ακούγεται ότι είναι η ευκολότερη. Εγώ αποφεύγω να ψηφίσω, γιατί διάλεξα κατ/νση με βάση τι μου αρέσει και τι με ενδιαφέρει, και όχι τι είναι ευκολότερο.
Καταγράφηκε
n@t

Γυναίκα
Απάντηση #13 στις: 10 Φεβρουάριος 2010, 21:41
0

Ειναι σαν ενα ερωτημα που εθεσε ο Τσαντλερ στα φιλαρακια..
"Τι ποναει πιο πολυ? Οι πονοι της γεννας 'η μια κλωτσια στα @@@@?"
Δεν θα μαθουμε ποτε ομως.. γιατι ουτε ο αντρας μπορει να νιωσει τους πονους της γεννας και ουτε η γυναικα τον πονο απο μια κλωτσια στα @@@@@.... smile

Χαχα! Τι γέλιο! Έιμαι friends maniac!! Grin
Καταγράφηκε

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν ν' αντέξουν τη φτώχεια.
Αν όμως θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα κάποιου, δώσ' του εξουσία.

LINCOLN
Troula
Συντονιστής Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Πτυχίο εδώ... Πτυχίο εκεί... Πτυχίο Παραπέρα...

Γυναίκα
Απάντηση #14 στις: 10 Φεβρουάριος 2010, 22:02
0

Το θέμα της Κατεύθυνσης είναι καθαρά στο τι σου έχει αρέσει τόσα εξάμηνα.
Και στην τελική, άμα δεν σου άρεσε κάτι, τι θεωρείς πιο εύκολο.
Εγώ προσωπικά είμαι 1ο, γιατί λατρεύω τον προγραμματισμό (άσχετα αν κουράστικα να περάσω κάποια μαθήματα)
η 2η έχει δίκτυα και επικοινωνίες, τα οποία ούτε να ακούω ούτε να βλέπω θέλω. Αν πάλι σου αρέσουν είναι μια καλή επιλογή.
Τέλος στην 3η υπάρχουν ε?? βάσεις?? ψηφιακα?? αρχιτεκτονική??
Λοιπόν, ούτε εγώ είμαι σίγουρη πως να χαρακτηρίσω τη 3η.

Όπως και να έχει, θα διαλέξες κάποια κατεύθυνση και ούτος η άλλως θα πάρεις και μαθήματα από κάποια άλλη.
Δηλαδή. Έστω ότι είσαι 1η κατεύθυνση
Στο 6ο εξάμηνο θα έχει σίγουρα Τεχνολογία Λογισμικού 1, Αλγόριθμοι και Δομές Δεδομένω, και μετά θα έχεις να επιλέξεις να πάρεις ένα από τα: Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου, Προηγμένα Ψηφιακά Συστήματα, Επικοινωνίες ΙΙ ή Ασύρματες Επικοινωνίες.
Δηλαδή άμα σου αρέσει κάτι από μια άλλη κατεύθυνση μπορείς να το επιλέξεις σαν επιλογής.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται με τα μαθήματα του 7ου εξαμήνου.
Επίσης σε όλες τις κατευθύνσεις είναι υποχρεωτικό να πάρεις και ένα μάθημα επιλογή κατεύθυνσης. Ας υποθέσουμε πάλι ότι είσαι 1η κατεύθυνση θα έχεις να πάρεις στο 6ο εξάμηνο ένα από τα Ασαφή Συστήματα ή Γραμμικός Προγραμματισμός και Βελτιστοποίηση.

Μπορείς να δεις αναλυτικά τα μαθήματα των κατευθύνσεων στη σελίδα του ΤΕΙ:
http://www.teiser.gr/icd/HTML/PPSWWW/perigramma_mathimaton%202007.html

Έχω την εντύπωση ότι έγραψα πολλά. Για να ολοκληρώσω. Δεν υπάρχει εύκολη κατεύθυνση. Όλες έχουν δυσκολία στα μαθήματα που έχουν. Οπότε μη διαλέξεις κατεύθυνση επειδή άκουσες ότι κάτι είναι εύκολο. Δεν ποια μαθήματα σε ενδιαφέρουν και πιστεύεις ότι είναι πιο εύκολα και επέλεξε εκείνη. Αυτά από εμένα, ελπίζω να μην κούρασα.  ashamed blush
Καταγράφηκε

Φωνάζουν οι.... Κουμπάροι, να φοβηθούν οι νοικοκύριδες...
Ρε που καταντήσαμε...
lost

*

πληροφορική και επικοινωνιων

Απάντηση #15 στις: 10 Φεβρουάριος 2010, 23:38
0

ειμαι 2ο εξαμηνο και αγχωνομαι απο τωρα θα ηθελα να ρωτησω τα δικτυα και οι επικοινωνιες ειναι κατι σαν τα ψηφιακα η καμια σχεση ;;;
Καταγράφηκε
manofmadness

Άντρας
Απάντηση #16 στις: 10 Φεβρουάριος 2010, 23:46
0

οι επικοινωνίες φέρνουν λίγο σε ψηφιακά..τα δίκτυα όχι..είναι άλλης πάστας μάθημα(κατα την γνώμη μου καλής)
Καταγράφηκε
mentira

Άντρας
Απάντηση #17 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 00:49
0

Επειδή είμαι πρώτη κατεύθυνση έχω να πώ πώς Πεταλίδης δεν έχει πια ΤΛ1 εργαστήριο.... κακώς  tongue
Και ο Μαστοροκώστας είναι μια εμπειρία που αξίζει να την ζήσουν όλοι οι φοιτητές....
Δεν υπάρχει ποιο ξηγημένος καθηγητής στο τει λέει θα περάσω τους φοιτητές απο τις εργασίες... τους περνάει δεν κοροιδευει όπως μερικούς άλλους που στην αρχή λέγανε για εργασίες όλο το εξάμηνο ασχολούμασταν με αυτές και επειδή δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν οι υπόλοιποι μέτρησε 1 βαθμός μόνο...
Για αυτό και στην ψηφοφορία είναι πρώτος με διαφορά...    cool

ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα δεν μπορουσα να ποσταρω στην ψηφοφορια των καθηγητων και πιαστηκα απο το σχολιο σου για να εκφρασω την αντιθεση μου με τα αποτελεσματα της. συμφωνω με τα κριτηρια που εθεσε ο σερμακ δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο τα ακολουθησαν ομως οι ψηφιζοντες.

η ενσταση μου αφορα 2 εκ των καθηγητων που βρισκονται ψηλα στη λιστα, ομολογω οτι δεν το περιμενα, διοτι για μενα καλος καθηγητης ειναι αυτος που σου μαθαινει πραγματα, αυτος που σου δινει να καταλαβεις, αυτος που σου κεντριζει το ενδιαφερον προς το μαθημα, αυτος που γνωριζει σε ποιους απευθυνεται, τι προυπαρχουσες γνωσεις εχουν και οχι αυτος που κανει επιδειξη γνωσεων, αυτος που σε απωθει να ασχοληθεις με το μαθημα η που νομιζει οτι απευθυνεται σε φοιτητες ΜΙΤ..

προφανως εληφθησαν υποψη οι αλλοι παραμετροι , περι τυπικοτητας, συνεπειας και κατοχης του αντικειμενου (αυτο ελειπε να εχουμε και καθηγητες ασχετους)..

επισης καποιοι καθηγητες κανουν μονο εργαστηρια και δεν ειναι καν γνωστοι με το επιθετο τους, οπως επισης και μια αλλη παραμετρος η οποια αν δεν ληφθει υποψη οδηγει σε λαθος συμπερασματα, ειναι το γεγονος οτι καποιοι εκ των καθηγητων εμφανιζονται σε μεγαλα εξαμηνα, οποτε οι μικροι σε εξαμηνα φοιτητες να μην μπορουν να τους κρινουν..
Καταγράφηκε

todo es mentira..
xXxMagiciaNxXx
Επισκέπτης
Απάντηση #18 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 01:22
0

Πρωτη κατευθυνση ftw !

Εχω την απορια ποιοι δωσαν ψηφο σε μερικους καθηγητες - ονοματα δε λεμε - που ενω ειναι δυσαρεστημενοι 8000 φοιτητες αυτοι πανε και
ψηφιζουν αυτους ως απο τους καλυτερους ...

Συγχαρητηρια παιδια μου .... Αυτο θα πει ειρωνια .. Αρκει να το πιστευετε και οχι απλα να κανετε >clicks< επειδη πιαστηκε ο δεξιος αντιχειρας  cool

Αυτόματη ένωση μηνύματος: [time]Πεμ 11 Φεβ 2010 12:23:49 πμ GMT-2[/time]
LOL ! Λαθος ψηφο εδωσα .... Never Mind ( first απο μενα )
Καταγράφηκε
lafs

*

Άντρας WWW
Απάντηση #19 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 01:49
+1

Όλες οι κατευθύνσεις είναι αξιόλογες και θα πρέπει να σας είναι ενδιαφέρον τόσο τώρα όσο και μετά το Τ.Ε.Ι.

Μην αφήνετε μια κατεύθυνση δυο εξαμήνων να σας στιγματίσει.

Αποκτήστε ενδιαφέρον και με τις τρεις.

Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις σπουδές όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Κανείς δεν σας αναγκάζει να ασχοληθείτε μόνο με μία κατεύθυνση.
Καταγράφηκε

Efstathios Chatzikyriakidis (efxa)
Informatics & Communications Engineer (BSc)

WEB: efxa.org - EMAIL: contact@efxa.org
Σελίδες: 1 [2] 3   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
Διαφημιστείτε εδώ!serresLife.gr | Online κοινότητα των ΣερρώνAcademy | Applied Engineering Studies