Τελευταίες 15 φωνές:
Χθες στις 17:10
ειχε κανεις δικτυα Ι σημερα 2-4; θελω να ρωτησω κατι.....
Χθες στις 16:16
σε 3 βδομαδες
Χθες στις 14:43
Βάσεις 2 εργαστήριο πότε δίνουν οι παρατηρητές?
Χθες στις 11:51
o papatsoris simera den irthe sto tei??
Χθες στις 08:34
εγω παλι δεν ενιωσα τιποτα...
Χθες στις 03:33
edwse pono
Χθες στις 03:30
kai oxi mono, 8a pesei o ouranos na sas plakwsei olouss reeeeeeeee
Χθες στις 03:19
θα πεθανετε δαπιτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες στις 03:11
Είχαμε σεισμό, τον νιώσατε? Στις 3
Χθες στις 03:10
σεισμοοος
21 Μάιος 2012, 21:06
Rock bar 12-2 tongue
21 Μάιος 2012, 20:29
μηπως ξερει καποιος τις μερες και τις ωρες επικοινωνιας του κ. Βοζικη με τους φοιτητες;
20 Μάιος 2012, 19:27
gnorizete kapoio site gia foithtes p na enimerwnei gia foithtika themata? (metaptixiaka, ipotrofies ktl)
20 Μάιος 2012, 18:49
programma gia thn eksetastikh exoume ?
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
23 Μάιος 2012, 14:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3868
Τελευταίο: john char
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 73986
Σύνολο θεμάτων: 8584
Σε σύνδεση σήμερα: 66
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 8
Επισκέπτες: 38
Συνολικά: 46
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Πίκλες

Κυρίως πιάτο γεύματος

Φασολάδα ή Φακές

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα και ελιές, Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Καλαμαράκια τηγανιτά με πιλάφι ή Σουπιές με χόρτα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Μανιταρόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Παστίτσιο ή Κεφτεδάκια, ρύζι και σάλτσα

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φρούτο και Φέτα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Ομελέτα με πατάτες και μπέικον ή Μακαρόνια φούρνου με τυριά

Συνοδευτικό δείπνου

Κομπόστα, Σαλάτα και Γάλα
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Ας κάνουμε κάτι!  (Αναγνώστηκε 2168 φορές)
sarig
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Απάντηση #30 στις: 09 Φεβρουάριος 2010, 16:05
0

Θα ήταν καλύτερο αν πιάνατε καμιά πετρα, αλλά εντάξει. Τουλάχιστον πέρασα σήμερα ηλεκτρικά. Δεν θα χαλαστώ για τον κάθε.... τέτοιον που τα βγάζει όποτε του κ@@@@σει.

Άλλη φορά ας μη τα βγάλει καθόλου, αλλά να μας το πει τουλάχιστον. "Ξέρετε, βαριέμαι να διορθώνω και πόσο μάλλον να τα περάσω στο egram, οπότε γράψτε ό,τι θέλετε,  και ΑΝ είμαι στις καλές μου μια μέρα, ΑΝ έχω πιει καλό καφέ, ΑΝ δεν είναι ανάδρομος ο Ερμής, τότε ΙΣΩΣ ασχοληθώ και με τη δουλειά μου. Εσείς μην ανησυχείτε όμως. Να εύχεστε να πετύχει ο καφές που πίνω."
Καταγράφηκε
TeiSerron.gr
n@t

Γυναίκα
Απάντηση #31 στις: 09 Φεβρουάριος 2010, 16:14
0

"ΑΝ έχω πιει καλό καφέ (..) Να εύχεστε να πετύχει ο καφές που πίνω"

χαχαχαχαχα tongue
Καταγράφηκε

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν ν' αντέξουν τη φτώχεια.
Αν όμως θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα κάποιου, δώσ' του εξουσία.

LINCOLN
gap

*

Απάντηση #32 στις: 09 Φεβρουάριος 2010, 17:48
0

μια χαρα σας βρισκω .. παιδια ...
Καταγράφηκε
theios23

Άντρας WWW
Απάντηση #33 στις: 10 Φεβρουάριος 2010, 10:59
0

θέλει 3-4 φορές να δημοσιευθεί στο τρωκτικό με όνομα και επίθετο να σου πω εγώ μετά πως θα στρώσει ο κάθε μόνιμος
Καταγράφηκε

The quieter you become, the more you are able to hear

http://sapioi.blogspot.com/
Odinar

*

Απάντηση #34 στις: 19 Φεβρουάριος 2010, 05:02
0

Εγώ ξέρω την λύση παίδες. 2-3 φορές στον Τριανταφυλλοπουλο, καταγγελίες, spam στα ραδιόφωνα και ειδικά τώρα που η κατάσταση είναι κωλοχανείο και μετά φαίρνουμαι και κανένα alter και star (που υπάρχει και βύσμα) , mega ant1 οτιδήποτε. Και από κει και μετά μέλι γάλα… αλλά το θέμα είναι να γίνει χαμός και να γίνει αυτό από πολλά άτομα. Όχι μόνο 1ας και 2. Διότι εγώ έχω δώσει αναγνωρίσει 2 φορές στο 5ο εξάμηνο και την 2η το πέρασα (διότι πήγαμε άτομα και είδαμε τις κόλες , ούτε ένα διορθωμένο και ούτε κάτι να έχει διόρθωση, απλά ένα 3.5 πάνω στην κόλλα, και εγώ προσωπικά είχα κάνει από τα 4 θέματα τα 3 ολόσωστα και πολλές φορές ελενγμένα και στο σπίτι και εκεί) και μας έλεγε «Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι 5 εξάμηνο είστε ακόμα». Και από ότι έμαθα τα παιδιά τοθ 7ου εξαμήνου που έχουνε ΨΕΕ ακόμα δεν έχουνε δώσει το εργαστήριο!!!! Και τελειώνει η εξεταστική. Θα τους βγάλει καμιά ανακοίνωση ούτε καν 1 μέρα πριν αλλά 10 ώρες πριν και τα παιδιά θα τρέχουνε και δεν θα φτάνουν!!!

Όπως επίσης και καθηγητής του λες «Κύριε βάλτεμαι στο επόμενο τμήμα διότι δουλεύω και έχω problem» και σου λέει «Δεν ξέρω για σένα εγώ πάντως πάω να πιώ καφέ με τον φίλο μου τον τάδε» (ΔΛΔ στα @@ τ μέσα στα μούτρα κανονικά)και ο τάδε είναι ένας άλλος καθηγητής. Η δεν γίνεται τπτ και το αφήνουμε έτσι και τα τρώμε όλοι στην μάπα ή κάποιοι μία μέρα θα τρελαθούν και θα τους κάνουν λαμπογιαλο.

Πολλά γίνονται και ακούγονται , και γίνονται μπροστά στα μάτια μας και δεν μιλάμε διότι αυτός που θα κάνει τον ηρώα θα μπλέξει. Όμως αν μιλήσουν πολλοί τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα

Αυτά εν ο λίγης , υπομονή και καλό κουράγιο σε όλους… 

(και κάτι τελευταίο, παλικάρι έδινε ένα μάθημα (δεν λέμε όνομα καθηγητή) και του ήταν το τελευταίο μάθημα για πτυχίο, είχε κάνει το 75%, τα είχε λύσει δλδ 3 από τα 4 θέματα, των θεμάτων ολόσωστα και ήταν για 7.5. Τελικά πήρε 3,5 και πήγε στον καθηγητή και ζήτησε να δει την κόλλα τ. Ρωτάει τον καθηγητή « Κύριε αφού τα έχω σωστά γιατί πήρα 3.5.
Απάντηση καθηγητού: Όντως παιδί μου είναι σωστά καλά λες, χμμμμ , με ένα 5 συμβιβάζεσαι ? ) η κόλλα δεν είχε ούτε ένα διορθωμένο..

Τπτ άλλο δεν λέω τέλος  απλά γίνεται χαμός ..
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
serresLife.gr | Online κοινότητα των ΣερρώνAcademy | Applied Engineering StudiesΔιαφημιστείτε εδώ!