Τελευταίες 10 φωνές:
29 Ιούλιος 2010, 20:19
WEST SIDE Grin
29 Ιούλιος 2010, 19:20
Το πιο πυκ/νο είναι οι Δ.Συνοικίες αλλά και οι Σέρρες να ήταν εγώ άλλο για άλλο θέμα μίλησα.
29 Ιούλιος 2010, 17:11
το πιο πυκνοκατοικημενο κομματι ΠΑΟΚτσηδων στον πλανητη ειναι οι Σερρες, δεν το ξερες;
28 Ιούλιος 2010, 23:29
Σεισμός έγινε στο μπαλκόνι μου μόλις έβαλε γκόλ ο πάοκ.ελεος. Πανσερρεραϊκός σου λένε μετά οι Σερραίοι  tongue
28 Ιούλιος 2010, 15:51
Α ρε syn, πήγες διακοπές και έπεσε νέκρα στο forum.
26 Ιούλιος 2010, 18:29
Min anxonesai. Sunithws oi kainourioi tis praktikis ksekinane oktovrio.
26 Ιούλιος 2010, 14:36
perasa kai egw anagnwrish epitelous, an kai exw xasei 1 mhna kai perissotero gia praktikh , pote anoigei h grammateia?
24 Ιούλιος 2010, 15:57
Μάλλον γιατί κάποιος παρεξηγήθηκε με ό,τι (θα) έβγαζε..
24 Ιούλιος 2010, 12:51
Αυτόν γιατί τον καθάρισαν;
24 Ιούλιος 2010, 10:49
Πάει το troktiko...
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
01 Αύγουστος 2010, 00:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 2697
Τελευταίο: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 47429
Σύνολο θεμάτων: 5041
Σε σύνδεση σήμερα: 13
Σε σύνδεση έως τώρα: 101
(02 Φεβρουάριος 2010, 22:47)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 11
Συνολικά: 14
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δες την Ψηφιακά
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
ΕΛ/ΛΑΚ
TeiSerron.gr - ΤΕΙ ΣερρώνForumΣυζητήσειςΚαφενείοΔιάβασμα - Δεν θα με πεθάνεις
Σελίδες: [1]   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Διάβασμα - Δεν θα με πεθάνεις  (Αναγνώστηκε 352 φορές)
theios_nikos
Πληροφορικής & Επικοινωνιών
Junior Member
**

Άντρας WWW
στις: 04 Φεβρουάριος 2010, 22:46

Μια και είναι καιρός εξεταστικής και έχουμε γαμ.. εε αφοσιωθεί στο διάβασμα, ανοίγω το θέμα για να πει ο καθένας τον τρόπο που τον βολεύει να διαβάζει μήπως και βοηθηθούμε με καμια μυστική φόρμουλα και τα βάζουμε στα κεφάλι μας χωρίς να μας πάρει η νύχτα !

Ας ξεκινήσω εγώ..
όταν έχω μάθημα με θεωρία και ασκήσεις, διαβάζω την θεωρία και όπου βρίσκω κάποιο θεώρημα ή κάτι τέτοιο ψάχνω λυμένη άσκηση για να το καταλάβω, μετά λύνω-μαθαίνω απ'έξω τα παλιά θέματα και είμαι οκ. Με τα πιο θεωρητικά απλώς διαβάζω κι ότι γίνει. Σημειώσεις χειρόγραφες με βολεύουν μόνο οι δικές μου... Επίσης όταν διαβάζω θέλω ησυχία (όχι μουσική), έχω ανοιχτό κινητό & pc γιατί αλλιώς θα έχω το μυαλό μου εκεί και κάνω διάλειμμα όποτε βλέπω ότι διαβάζω και δεν καταλαβαίνω (καθε 1 με 1μιση ώρα δλδ)
Καταγράφηκε
Sermac
Διαχειριστής
Τμ. Πληροφ. & Επικοινωνιών
Hero Member

Άντρας
Απάντηση #1 στις: 04 Φεβρουάριος 2010, 22:58

Αν πρέπει να δουλέψω στο pc, βάζω μουσική χωρίς στοίχους. Είναι παλιά συνήθεια, πριν δώσω €€€ για να φτιάξω αθόρυβο pc, προσπαθούσα να καλύψω το βουητό με μουσική! Αν πρέπει να λύσω ασκήσεις ή να μάθω τύπους, γράφω, ακόμη κι αν τα έχω λυμένα. Μόνο έτσι καταφέρνω να τα θυμάμαι. Αν πρέπει, βέβαια, να μάθω θεωρία, τότε φτιάχνω σκονάκια. tongue
« Τελευταία τροποποίηση: 04 Φεβρουάριος 2010, 23:05 από Sermac » Καταγράφηκε

Mordeth
Full Member

4ο εξάμηνο

Άντρας
Απάντηση #2 στις: 05 Φεβρουάριος 2010, 00:20

διαβάζω παντα πριν κοιμηθώ, δν κανω τιποτα αλλο μετά αφού διαβάσω κοιμάμαι κ για καποιον παράξενο λόγο την επόμενη μέρα όλα τα έχω εμπεδώσει... Να ναι καλά ο ύπνος... Χονεύει ο εγκέφαλος ότι διάβασε..
Καταγράφηκε
gkoulou
Πολιτικών Δομικών Έργων
Junior Member
**

Απάντηση #3 στις: 05 Φεβρουάριος 2010, 12:09

δε διαβαζω
« Τελευταία τροποποίηση: 05 Φεβρουάριος 2010, 12:24 από gkoulou » Καταγράφηκε
Gary
Junior Member
**

Γυναίκα
Απάντηση #4 στις: 09 Φεβρουάριος 2010, 01:53

Το διάβασμα πρίν τον ύπνο το εφαρμόζω κι εγώ και όντως μ μένουν..επίσης είναι αποδεδειγμένο πώς τις πρώτες 2 ώρες αφού ξυπνήσουμε ο εγκέφαλος συγκρατεί καλέτερα τα δεδομένα που του δίνουμε....
Καταγράφηκε

Mην πατάτε το χόρτο. Kαπνίστε το !
giannis19
Full Member

Άντρας WWW
Απάντηση #5 στις: 09 Φεβρουάριος 2010, 03:20

Σε θεωρητικά μαθήματα που είναι όλο μπλα μπλα το σκονάκι κάνει μια χαρά τη δουλειά του, γραφεις, γραφεις και οταν τελειώσεις σου είναι άχρηστο...τα χεις μαθει όλα απ'εξω.
Καταγράφηκε
Mordeth
Full Member

4ο εξάμηνο

Άντρας
Απάντηση #6 στις: 09 Φεβρουάριος 2010, 03:44

Σε θεωρητικά μαθήματα που είναι όλο μπλα μπλα το σκονάκι κάνει μια χαρά τη δουλειά του, γραφεις, γραφεις και οταν τελειώσεις σου είναι άχρηστο...τα χεις μαθει όλα απ'εξω.

Το εφάρμοζα για χρόνια μέχρι που κατάλαβα οτι οι γνώσεις που σου μένουν ειναι εντελώς επιφανειακές και δν εχεις ιδέα τι πραγματικά γίνεται, απλά ξερεις να λύσεις ενα ίδιο θέμα τυφλοσούρτι η να παπαγαλίζεις κάποιες εννοιες.. Ομως σε δύσκολα μαθήματα που επιβάλεται να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει (βλέπε αναλογικά ηλεκτρονικά) κατι τέτοιο δν παιζει..
Καταγράφηκε
betalouda
Full Member

Γυναίκα
Απάντηση #7 στις: 09 Φεβρουάριος 2010, 04:33

Εγώ διαβάζω το βράδυ (μαλλον επειδή έχει ησυχία..ελπίζω να μην είναι κουσούρι) κρατάω πρόσθετες σημειώσεις από τις διαφάνειες των καθηγητών και προσπαθώ (σε όσα μαθήματα έχουν ασκήσεις) να λύσω μόνη μου ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ τις ασκήσεις των διαφανειών και απλαιότερων θεμάτων.. Έτσι Κάτι γίνεται....
Καταγράφηκε

"Να πιστεύεις απ' όσα βλέπεις τα μισά, κι απ 'όσα ακούς κανένα".
Σελίδες: [1]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: