Τελευταίες 10 φωνές:
Σήμερα στις 08:44
Ερωτας μεγάλος!
Σήμερα στις 08:44
Xmmm...
Apo edw to phges, apo ekei to phges tongue
Pali ston Synzeus gyrises smile.
kati trexei edw tongue
Σήμερα στις 08:41
ουτε 10 λεπτά!

για να μην λεει ο synzeus οτι δεν το χω το carpe noctem
Σήμερα στις 08:40
Egw Xthes Diabaza, Esy Koimosoun Grin
Σήμερα στις 08:39
Αντε στρώσου διάβαζε γιατί κ χθες κωλοβάρεμα έπεσε tongue
Σήμερα στις 08:39
Καλημέρα 2 u 2!
Σήμερα στις 08:38
Kalhmera Se Olous smile ! ! !
Wraia Mera H Shmerina Gia .... Kafe...
Pfff Exoume Na Dwsoume Kai Analogika Omws sad
Σήμερα στις 08:18
nice! Time to read! CU!
Εγκαταλείπω! Time to work!
ναι.. κάπως έτσι προγραμματισμό στο φουλ
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
07 Σεπτέμβριος 2010, 08:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 2753
Τελευταίο: wwwkerriill1929
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 48362
Σύνολο θεμάτων: 5136
Σε σύνδεση σήμερα: 43
Σε σύνδεση έως τώρα: 101
(02 Φεβρουάριος 2010, 22:47)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 6
Επισκέπτες: 17
Συνολικά: 23
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δες την Ψηφιακά
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
ΕΛ/ΛΑΚ
Ψηφοφορία
Ερώτηση: Συγκέντρωση μελών τμήματος Πληροφορικής
Ναι - 26 (86.7%)
Οχι - 4 (13.3%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 28

Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9]   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Τι θα γινει επιτελους?  (Αναγνώστηκε 3590 φορές)
NeMeSiS
Junior Member
**

Απάντηση #80 στις: 04 Φεβρουάριος 2010, 03:41

Καλο ανθρωπακι ειναι ρε παιδια απλα λιγο αξεστος..

Σε σπηλια πρεπει να τον ειχαν πριν τον φερουν να διδαξει..

Παντως με τα λογια δεν γινετε τιποτα καντε κατι τωρα οσο ειναι νωρις ακομα....(Στη βραση κολλα το σιδερο και ξερει ο λαος)
Καταγράφηκε
paresthisiogona paparouna
Newbie
*

Απάντηση #81 στις: 04 Φεβρουάριος 2010, 16:52

ο κυριος μανος ειναι πολυ καλος...ειναι ιδιοριθμος αλλα καλος και εξυπνος και αν ειμαστε ολοι καλα παιδια θα μας περασει.....εγω εχω βγει για μπαροτσαρκα μαζι του(ειναι τρελιαρης ο ατιμος)και μου εξηγουσε για τις μαυρες τρυπες και πως μπορω να μπω μεσα τους........τα ελεγε και σε κατι κοπελες και ειχαν καταενθουσιαστει.......γενικα οι μαυρες τρυπες εχουν γινει πολυ τις μοδας τελευταια...........
Καταγράφηκε
$kullf@Ck3R
Newbie
*

Η κοινή Γνώμη Δεν Έχει Γνωμη

Γυναίκα
Απάντηση #82 στις: 04 Φεβρουάριος 2010, 16:57

Θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω.Εχει δικιο.Ο κ.Μανος ειναι απο τους καλυτερους καθηγητες
που ειδε ποτε το ΤΕΙ μας.Μακαρι ολοι να ταν σαν αυτον.Παραγωγικοι προσιτοι στους φοιτητες
και χαρουμενοι χωρις κομπλεξισμους.Θα πρεπε ολοι σας να ντρεπεστε που λετε τετοιες κακιες για εναν τετοιο ανθρωπο.Ντροπη και παλι ντροπη!!!!!!!!
Καταγράφηκε
xXxMagiciaNxXx
Επισκέπτης
Απάντηση #83 στις: 04 Φεβρουάριος 2010, 17:06

--paresthisiogona paparouna--
Λοιπον εσυ που εφτιαξες το account μονο και μονο για να κανεις post στο συγκεκριμενο θεμα ,αν δεν εισαι ο Μανου εγω ειμαι ο Αγιος Βασιλης .Εγω διαφωνω απολυτα μαζι σου οπως και το υπολοιπο περιπου 86 % τω φοιτητων....

ΥΓ: Μανου παμε για ουζακι  cool
Καταγράφηκε
paresthisiogona paparouna
Newbie
*

Απάντηση #84 στις: 04 Φεβρουάριος 2010, 17:13

ναι ρε εγω ειμαι!!!!!!!!!!!αχ μπαγασα με βρηκες.λοιπον μονο και μονο επειδη ειδα οτι εχω δισαρεστησει καποιους και επειδη με βρηκατε,ειδα οτι ειστε εξυπνα παιδια....περνατε ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε
Mordeth
Full Member

4ο εξάμηνο

Άντρας
Απάντηση #85 στις: 12 Φεβρουάριος 2010, 07:03

Ρε, ξέρετε επικοινωνίες, αντε στον καθρέφτη κ ρωτήστε αυτό στον εαυτό σας, αν η απάντηση μέσα σας η αληθινή απάντηση είναι ΝΑΙ , τοτε ναι μυξοκλαφτείτε όσο θέλετε, αν ομως δν ξέρετε μην ψάχνετε σαν Ελληνάρες να ρίξετε το φταίξιμο στο ΕΤΠ και άλλες τέτοιες παρόμοιες πίπες.. Ναι ειναι παράξενος αλλα ειναι δικαιος, αν δεί οτι ξέρεις σου βάζει παραπάνω απο οτι αξίζεις, απλα δεν κάθεται να ασχοληθεί με μλκίες που ασχολούνται οι υπόλοιποι, μην κρυβόμαστε πισω απ το δάχτυλο, στα μισά μαθήματα περνάμε χαριστικά, κ αν διαφωνείτε με αυτό που λέω πείτε μου εαν η πληοψηφία των μαθημάτων που περάσατε είναι με 9-10 η με 5-7...... Μάλλον το δεύτερο.. που σημαίνει οτι τραβα απο δώ τράβα απο κεί μας περνάν για να μην τους κράζουμε.. Αχρηστοι ελληνες φοιτητές ήμαστε, σε μια δύσκολη σχολή που το επίπεδο της έχουμε ρίξει πολυ πιο κάτω απ το 0......
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Φεβρουάριος 2010, 07:24 από Mordeth » Καταγράφηκε
xXxMagiciaNxXx
Επισκέπτης
Απάντηση #86 στις: 12 Φεβρουάριος 2010, 07:11

Ναι εχεις δικιο ,το υπολοιπο 80% ειναι ανευθυνο και αχρηστο και γραφει 5-7 ΑΛΛΑ κοβω το κεφαλι μου με αυτα που λες τι @@ εχεις απο πισω να τα υποστιριξεις κ σου βαζω στοιχημα οτι δεν εχεις μεγαλυτερο ΜΟ απο κανεναν αλλο που κραζει εδω και ΟΥΤΕ απο το δικο μου ..

Αντε καλα αστερακια γτ θελω και να κοιμηθω .....
Φιλακια ρουφηχτα  cool
Καταγράφηκε
Mordeth
Full Member

4ο εξάμηνο

Άντρας
Απάντηση #87 στις: 12 Φεβρουάριος 2010, 07:23

Απλά είμαι ρεαλιστής 100%, βλέπω τι συμβαίνει και αυτό είναι το δικό μου συμπέρασμα, τα μόνα @@ π έχω είναι τα δικά μου, σε διαβεβαιώ γι'αυτό.. Μπορεί και να μην έχω τον ΜΟ σου, εγώ δν είπα οτι είμαι ο φοιτηταράς και ούτε ήταν αυτό το θέμα μου στο προηγούμενο ποστ, μπορεί να έχουμε φοιτητές οι οποίοι να είναι αστέρια (σίγουρα είναι η μειοψηφία), μ αρέσει παρα πολύ η σχολή μου, κ απ την στιγμή που περνάω μαθήματα με ελάχιστη προσπάθεια και με καλό βαθμο κατι δεν παει καλά....

Το επίπεδο είναι ΠΟΛΎ χαμηλό, με αυτό ΔΕΝ μπορείς να διαφωνήσεις..
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: