Τελευταίες 15 φωνές:
Χθες στις 17:10
ειχε κανεις δικτυα Ι σημερα 2-4; θελω να ρωτησω κατι.....
Χθες στις 16:16
σε 3 βδομαδες
Χθες στις 14:43
Βάσεις 2 εργαστήριο πότε δίνουν οι παρατηρητές?
Χθες στις 11:51
o papatsoris simera den irthe sto tei??
Χθες στις 08:34
εγω παλι δεν ενιωσα τιποτα...
Χθες στις 03:33
edwse pono
Χθες στις 03:30
kai oxi mono, 8a pesei o ouranos na sas plakwsei olouss reeeeeeeee
Χθες στις 03:19
θα πεθανετε δαπιτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες στις 03:11
Είχαμε σεισμό, τον νιώσατε? Στις 3
Χθες στις 03:10
σεισμοοος
21 Μάιος 2012, 21:06
Rock bar 12-2 tongue
21 Μάιος 2012, 20:29
μηπως ξερει καποιος τις μερες και τις ωρες επικοινωνιας του κ. Βοζικη με τους φοιτητες;
20 Μάιος 2012, 19:27
gnorizete kapoio site gia foithtes p na enimerwnei gia foithtika themata? (metaptixiaka, ipotrofies ktl)
20 Μάιος 2012, 18:49
programma gia thn eksetastikh exoume ?
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
23 Μάιος 2012, 02:22

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3868
Τελευταίο: john char
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 73975
Σύνολο θεμάτων: 8580
Σε σύνδεση σήμερα: 37
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 2
Επισκέπτες: 18
Συνολικά: 20
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Πρόσφατα
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Πίκλες

Κυρίως πιάτο γεύματος

Φασολάδα ή Φακές

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα και ελιές, Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Καλαμαράκια τηγανιτά με πιλάφι ή Σουπιές με χόρτα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Μανιταρόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Παστίτσιο ή Κεφτεδάκια, ρύζι και σάλτσα

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φρούτο και Φέτα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Ομελέτα με πατάτες και μπέικον ή Μακαρόνια φούρνου με τυριά

Συνοδευτικό δείπνου

Κομπόστα, Σαλάτα και Γάλα
Ψηφοφορία
Ερώτηση: Συγκέντρωση μελών τμήματος Πληροφορικής
Ναι - 26 (86.7%)
Οχι - 4 (13.3%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 27

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 14   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Τι θα γινει επιτελους?  (Αναγνώστηκε 9740 φορές)
xXxMagiciaNxXx
Επισκέπτης
στις: 09 Δεκέμβριος 2009, 19:24
0

Καλησπερα , ο λογος γινεται για τον καθηγητη του εργαστηριου Μανου ...
Τι θα γινει επιτελους με αυτον τον ανθρωπο ? Η συμπεριφορα ειναι το λιγοτερο απαραδεκτη .

Πηγαινουμε εργαστηριο και η πρωτη ερωτηση με το καλημερα ειναι "ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ"
Και να διαβασουμε παρολο που κατι παμε να κανουμε στην εργαστηριακη ασκηση ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ και η μονη απαντσηση που περνουμε ειναι η εξης "ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ" ...

Κοιταξτε τωρα για να γινω σαφης , δεν ειμαι ατομο που δεν διαβαζω και θελω να περασω το μαθημα του "στο φτερο" ,και αποκλειστε σας παρακαλω αυτο το σεναριο απο το μυαλο σας απο τωρα . Ενδεικτικα ειχα δωσει 15 μαθηματα το προηγουμενο εξαμηνο εκ των οποιων 13 περαστηκαν.(Αυτο για να προλαβω τυχον απαντησεις τυπου "δεν διαβαζεις κτλ" )

Στο σχολειο εγω ξερω μαθαινεις πραγματα και εχεις υποστηριξη , αν ηταν να το παιζω εξυπνος καθομουν κ στο σπιτι μου κ εκανα χαβαλε .
Δεν ειπα να σου τα μαθουν ολα απλως να σου δειξουν ενα δρομο να διαβεις.Αυτος ΟΥΤΕ τον δρομο δεν δειχνει και τον κραταει κρυφο λες και κανουμε και κανα πειραμα στη ΝΑΣΑ κ γω δεν ξερω που .5 βασικα πραγματα ειναι τα μαθαινουμε γραφουμε..
Οι συνελευσεις ΙΕΕΕ μας πειραξαν και η αξιολογηση απο το εξωτερικο , αλλα αυτα δεν τα βλεπουμε ..Οσο ευχαριστημενος ημουν με το ΤΕΙ Σερρων τοσα χρονια σιγα σιγα αλλαζει η αποψη μου , ΔΕΝ πρεπει να υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι κρατουν σε κελαρια σα δεσμοφυλακες τη γνωση η γνωση ειναι ελευθερη η γνωση μεταδιδεται εξαλου αν δεν συμφωνουσε με αυτο το τροπαριο.ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

Τα περεταίρω δεν θα κατσω να τα σχολιασω αυτα π λεει οτι οι γυνεκες συγκεκριμενα δεν αγοραζουν συνδετηρες για τα φυλλαδια τους και μονο κοκκαλακια ξερουν να αγοραζουν κτλ.

Ας κανουμε κατι απο δω μεσα τουλαχιστο γιατι ειναι ντροπη,να γινονται τετοια πραγματα στη Ελλαδα του 2009.
xXx
Καταγράφηκε
TeiSerron.gr
The_Freedom_Man
Συντονιστής Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Άντρας
Απάντηση #1 στις: 09 Δεκέμβριος 2009, 19:49
0

Με το που είδα επικοινωνίες 1 λέω ... εδώ είμαστε...  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ. αλλά επειδή έγραψες τρελό κατεβατό το διαβάζω σε λίγο και κάνω τροποποίηση
tongue  Το προβλήματα στις επικοινωνίες είναι τεράστια όσο υπερβολικοί και άν ακουγόμαστε...
Καταγράφηκε

Θεωρώ πιο γενναίο εκείνον που κυριαρχεί στα πάθη του από εκείνον που κυριαρχεί στους εχθρούς του. Η δυσκολότερη νίκη είναι εκείνη ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό.» {Αριστοτέλης}

No matter how long the winter, spring is sure to follow.  ~Proverb
jorge

*

Απάντηση #2 στις: 09 Δεκέμβριος 2009, 20:52
0

προσωπικά το παρατησα το εργαστηριο στα 3 πρωτα μαθηματα , δεν την παλεύει ο ανθρωπος
Καταγράφηκε
nile-aras

*

--Girl In The Slayer Jacket --

Άντρας
Απάντηση #3 στις: 09 Δεκέμβριος 2009, 23:02
0

Ειδα το post και ειπα να μπω.
Αρχικα θα θελα να πω πως το εργστηριο το πηρα για δευτερη φορα παλι φετος αλλα πατησα στα 3 πρωτα μαθηματα και μετα την εκανα και ο λογος προφανως ηταν οχι γιατι δεν μ αρεσε το μαθημα αλλα ο επειδι ο μανου δεν την παλευει.
Το μονο που ξερει να κανει ειναι να ειρωνευεται και να σου τη μπαινει ολη την ωρα.Ελεος πια.Μπουχτισαμε τοσα 6μηνα απο καραγκιοζηδες καθηγητες.
Κατι πρεπει να γινει με τον σθγκεκριμενο καθηγητη αλλιως προσωπικα δεν με κοβω να το περναω ποτε το συγκεκριμενο μαθημα.
Και τυπου φρασεις οπως "νταξει μωρε γραψ'τον στα α!@#%$ια σου και κοιτα να μη μιλας και να πας με τα νερα του δεν νομιζω πως πρεπει να κατσω να δεχτω.
Και κατι τελευταιο το θεμα ειναι πωσ εχω ακουσει κατα καιρους απο πολλους φοιτητες "και τι θα κανουμε, κατι πρεπει να γινει κ.α" τετοια.Μεσα στο μαθημα ομως ολοι τους αδιαφορους κανουνε και δεν του μιλαει κανεισ να του πει 2 λογια.Και το λεω αυτο γιατι εγω το προηγουμενο 6μηνο μαλλωσα μαζι του με αποτελεσμα να με διωξει απο το εργαστηριο ενω ολοι κοιτουσαν.Θελω να καταληξω στο συμπερασμα πως αν δεν κανουμε κατι συλλογικα τοτε ο ιδιος 8α παραμεινει και ισως γινει και χειροτερος απ οτι ειναι τωρα. angry angry angry angry angry
Τελευταία τροποποίηση: 23 Φεβρουάριος 2011, 20:38 από Sermac Καταγράφηκε
Sermac
Διαχειριστής
Τμ. Πληροφ. & Επικοινωνιών

Άντρας WWW
Απάντηση #4 στις: 09 Δεκέμβριος 2009, 23:30
0

Η μόνη επαφή που είχα με τον συγκεκριμένο "καθηγητή", ήταν την περασμένη εξεταστική. Είχε έρθει στην αίθουσα όπου θα γράφαμε, χωρίς να τον έχουν ορίσει επιτηρητή και χωρίς να συστηθεί μας μετακινούσε λες και ήμασταν πρόβατα...

Πραγματικός διάλογος:
- Ψιτ! Ε εσύ όρθιε! Δρόμο!
- Μα είμαι επιτηρητής!

Αν δεν τον διώξουμε εμείς, κάποια μέρα θα το κάνουν οι υπόλοιποι καθηγητές. oops
Καταγράφηκε

Pablo
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Απάντηση #5 στις: 09 Δεκέμβριος 2009, 23:54
0

Για τον συγκεκριμένο καθηγητή μήπως ξέρει κάποιος/α αν είναι μόνιμος?Γιατι έχω την εντύπωση οτι ειναι με σύμβαση επειδή δεν έχει προσωπική ιστοσελίδα στον κατάλογο που γράφει ακαδημαϊκό προσωπικο.Τι μάθημα κάνει κ σε πιο εξάμηνο?Είναι πρώτος καθηγητής δηλ εχει δικό του εργαστήριο δηλ δεν είναι βοηθός?Πάντως να ξέρετε οτι τριγυρνάει στο κτήριο της διοίκησης κ βρίσκεται αρκετές φορές στην γραματεία του τμήματος ας αναρωτηθούμε τι σημαίνει αυτό.
Καταγράφηκε
xXxMagiciaNxXx
Επισκέπτης
Απάντηση #6 στις: 10 Δεκέμβριος 2009, 00:02
0

Θα σου πω εγω τι σημαινει ...Σημαινει οτι ειναι στο ΕΤΠ προσωπικο της πληροφορικης..Μαλλον θα πρεπει να αρχισουμε να ανησυχουμε  cool
Βασικα αυτο σημαινει οτι ειναι ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και οχι καθηγητης .... Δε ξερω τι γινεται ....ΕΛΕΟΣ

http://www.teiser.gr/icd/HTML/prosopiko.html

Δες κατω κατω
Καταγράφηκε
jorge

*

Απάντηση #7 στις: 10 Δεκέμβριος 2009, 00:05
0

Παράθεση
Πραγματικός διάλογος:
- Μα είμαι επιτηρητής!

χαχαχαχ σοβαρα ;
ε μετα εντάξει τι μιλαμε κ μεις εδω διωχνει τους καθηγητες..
Καταγράφηκε
xXxMagiciaNxXx
Επισκέπτης
Απάντηση #8 στις: 10 Δεκέμβριος 2009, 00:17
0

Το ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ειναι προσωπικο το οποιο κατα τις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ωρες των εργαστηριων παρεχουν ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στους φοιτητες και ειναι υπευθυνοι για τα εργαστηρια ΟΧΙ οτι μπορουν και να κανουν ΜΑΘΗΜΑ...

Ο νοων νοειτω ...
Καταγράφηκε
Xaeron
Γενικός Συντονιστής
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

If you smell...what Xaeron...is cooking...

Άντρας
Απάντηση #9 στις: 10 Δεκέμβριος 2009, 00:20
0

Πραγματικός διάλογος:
- Μα είμαι επιτηρητής!

Είδα κι εγώ αυτό το περιστατικό... Από τότε δεν το συμπάθησα. Σήμερα μας ρώτησε κάτι όταν περνούσε από το διάδρομο, κανείς δεν τον έδωσε σημασία.. smile

Εμένα πάλι μου αρέσει που μπαίνει σε κάποια αίθουσα λέει τη βλακεία του και φεύγει.

Αληθινό περιστατικό.
Ενώ το μάθημα διεξαγόταν κανονικά μπαίνει αυτός χωρίς να χτυπήσει την πόρτα και λέει:

-Πάλι ρίξατε καφέ έξω ε; Ελάτε να δείτε πως έγινε το παράθυρο.
//Κλείνει την πόρτα και ξαναμπαίνει μετά από μισό λεπτό.
   -Δλδ μυαλό δεν έχετε. Τα έχε κάνει χάλια. (Όνομα Καθηγητή) πες τους κάτι κι εσύ... τα λέμε και μας γράφουν.

Απάντηση του καθηγητή του μαθήματος προς εμάς:

-Πως μπαίνει έτσι και διακόπτει το μάθημα; Ο καθένας κάνει ότι θέλει εδώ μέσα χωρίς να ρωτήσει... Έχουμε ξεφύγει...

Τελευταία τροποποίηση: 10 Δεκέμβριος 2009, 00:31 από Xaeron Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 14   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
Academy | Applied Engineering StudiesΔιαφημιστείτε εδώ!serresLife.gr | Online κοινότητα των Σερρών