Τελευταίες 10 φωνές:
Σήμερα στις 02:31
Σορρυ τον κλείνω. Μπλικ μπλικ.
Σήμερα στις 02:00
κλείσ'τον συναγερμό ρεει!μ@λ@κ@
Σήμερα στις 01:47
Γιατί τόση ησυχία;;
Σήμερα στις 01:02
καληνυχτα synzeus
καληνυχτα maryta
:kiss:
Σήμερα στις 00:40
Είπαμε αβρότητα..
Σήμερα στις 00:40
δεν μ αρέσει η σοκολάτα... μικρο το κακό! tongue
Σήμερα στις 00:39
Πρώτη τιμωρία το παγωτό. Δεύτερη η σοκολάτα. Τρίτη η μεταδημότευση tongue
Σήμερα στις 00:39
αδικο ειχα sad
Σήμερα στις 00:38
Δε διευκρίνισα. Μόνη σου συμπέρανες..
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
10 Σεπτέμβριος 2010, 07:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 2766
Τελευταίο: k_av
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 48695
Σύνολο θεμάτων: 5161
Σε σύνδεση σήμερα: 44
Σε σύνδεση έως τώρα: 101
(02 Φεβρουάριος 2010, 22:47)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 14
Συνολικά: 15
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δες την Ψηφιακά
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
ΕΛ/ΛΑΚ
TeiSerron.gr - ΤΕΙ ΣερρώνForumΣχολή Τεχνολογικών ΕφαρμογώνΠληροφορικής & ΕπικοινωνιώνΨηφορια για ποια κατευθυνση ειναι πιο ευκολη! Και ερωτηση για κατευθυνση!
Ψηφοφορία
Ερώτηση: Ποια κατευθυνση ειναι πιο ευκολη;;;
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - 15 (30%)
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ - 15 (30%)
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ - 20 (40%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 49

Σελίδες: 1 2 [3]   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Ψηφορια για ποια κατευθυνση ειναι πιο ευκολη! Και ερωτηση για κατευθυνση!  (Αναγνώστηκε 1050 φορές)
cmpahar
Full Member

Άντρας WWW
Απάντηση #20 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 05:01

Θα γίνω κακός εάν πω ότι σχεδόν ΟΛΑ τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ΑΕΙ/ΤΕΙ (πολύ περισσότερο τα ΤΕΙ) έχουν γεμίσει με φοιτητές που το μόνου που τους νοιάζει είναι να περάσουν τα μαθήματα ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόστος;

Βιάζονται να τελειώσουν τη σχολή και να φύγουν από εδώ, να πιάσουν δουλειά. Να φύγουν να πάνε ΠΟΥ; Ποια εταιρεία θα τους πάρει όταν δεν ξέρουν να συντάσσουν σωστά μια συνάρτηση, ποια είναι η κάρτα δικτύου, πως να συνδέσουν και να ρυθμίσουν ένα wifi modem/router;

Όλοι εσείς που βρίσκετε εδώ μέσα μόνο και μόνο για να βγείτε, πρέπει να καταλάβετε ότι πρώτα πρέπει να μάθετε. Και ότι εάν δεν μάθετε δεν πρόκειται να πιάσετε μια σωστή δουλεία στον κλάδο της πληροφορικής. Όλοι αυτοί λοιπόν που μπαίνουν σε διάφορες σχολές μόνο και μόνο επειδή πιστεύουν ότι με το χαρτί της συγκεκριμένης σχολής θα βρουν άμεσα μια μαμάτη σούπερ δουλεία το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποβαθμίζουν την Ελληνική παιδεία και τα πτυχία των ανθρώπων που πραγματικά το αξίζουν.

Τα εργαστήρια, οι θεωρίες, ο τρόπος εξέτασης και αξιολόγησης έχουν πλέον απαξιωθεί. Αποτέλεσμα; Υποβάθμιση.

Το Σαββατοκύριακο ήμουν σε ένα ευρωπαϊκό συνέδριο πληροφορική για το ελεύθερο και ανοιχτό λογισμικό και όταν οι ξένοι άκουγαν τον αγγλικό τίτλο της σχολής μου έμενα με το στόμα ανοιχτό. "Πρέπει να κάνετε πολύ μαματα πράγματα εκεί", έλεγαν. Που να ήξεραν, έλεγα από μέσα μου. Περιττό να σας πω ότι στο εξωτερικό η αγορά εργασίας στον κλάδο της πληροφορικής είναι όπως και στο ποδόσφαιρο. Εάν αξίζεις, δουλεύεις από τα 17 σου κιόλας σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες.

Επομένως δεν υπάρχει ποιο εύκολη κατεύθυνση. Για εσάς που θέλετε να τελειώνετε, όλες ίδιες είναι. Για εσάς που θέλετε να μάθετε, έχετε επιλέξει ήδη.
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Φεβρουάριος 2010, 14:06 από cmpahar » Καταγράφηκε

Go away or I will replace you with a very small shell script
Georgiadis
Πληροφορικής & Επικοινωνιών
Full Member

7ο εξάμηνο

Άντρας WWW
Απάντηση #21 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 06:22

Παράθεση
Για εσάς που θέλετε να τελειώνετε, όλες ίδιες είναι. Για εσάς που θέλετε να μάθετε, έχετε επιλέξει ήδη.
Έγραψες σε αυτή την φράση.... Υποκλίνομαι....  tongue
Καταγράφηκε

rossi
Super Member

ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Άντρας
Απάντηση #22 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 09:14

1η χαλαρά!!!!  Στο 6ο   Αλγοριθμοι-Ασαφή ( εύκολα ) ΤΛ1  ( με λίγο διαβασμα πλέον )
Ενώ στο 7ο Προγραμματιστικές κάνεις ένα καλό πρότζεκτ και πέρασες , ΤΛ2 είναι πολύ πιο εύκολο απο το ΤΛ1 ( όπως μου λένε γιατί εγώ δεν το πήρα ακόμη )  μετά στο επιλογής έχει την προσομοίωση που περνάνε όλοι ( δεν το πήρα αυτό, προτίμησα την Εξελικτική )και γενικά είναι το τι σ'αρέσει να κάνεις, και το πόσο ασχολήσε....

Έχει τύχη να δω άτομα στην  κατεύθηνση μου άτομα που δεν ξέρουν να ανοίγουν ούτε ένα αρχείο fopen("mitsos.txt","r")  και πολλά άλλα βέβαια που είναι πιο τραγικά και από αυτό

ΥΓ Υπάρχουν και τα άτομα που και Θέλουν να μάθουν και να τελείωνουν!!
Καταγράφηκε

Πάει το CBR!!! Τώρα εχουμε το Punto !! smile
Thanos.k
Full Member

Απάντηση #23 στις: 18 Φεβρουάριος 2010, 04:34

Η ποιο ευκολη ειναι αρχιτεκτονικη .....3η κατευθυνση ....ξερω παιδια οπου με γραπτα 4 τους περασαν αερα πατερα...ενω πχ στην κατευθυνση δικτυων δειτε τα αποτελεσματα εργατσηριων ποσοι κοβονται με 4 !!! δειτε αντιστοιχα στα εργ της αρχιτεκτ κατευθυνσης....

Τεσπα ολα σχετικα ιεναι
Καταγράφηκε
KostasDK
Newbie
*

Άντρας
Απάντηση #24 στις: 10 Μάρτιος 2010, 11:30

Σε περιπτωση που δεν θελω να δηλωσω ακομα μαθηματα 6 η 7 εξαμηνου (τωρα ειμαι στο 6 εξαμηνο αλλα χρωσταω αρκετα μαθηματα απο τα προηγουμενα κ ειπα να ξεμπερδευω με αυτα) γινετε να μην δηλωσω κατευθυνση τωρα αλλα το επομενο εξαμηνο;;;;
Καταγράφηκε
Troula
Συντονιστής Πληροφορικής & Επικοινωνιών
Blackle.com - Saving energy one search at a time
Hero Member

Γυναίκα
Απάντηση #25 στις: 10 Μάρτιος 2010, 12:28

Ναι, γίνεται.
Καταγράφηκε

Φωνάζουν οι.... Κουμπάροι, να φοβηθούν οι νοικοκύριδες...
Ρε που καταντήσαμε...
betalouda
Full Member

Γυναίκα
Απάντηση #26 στις: 10 Μάρτιος 2010, 18:13

Κι εγώ δεν νομίζω πως είναι αντικειμενική αυτή η ψηφοφορία..
Από τα πρώτα εξάμηνα κάνουμε κάποια μαθήματα κορμού για να πάρουμε μια ιδέα τι μας ενδιαφέρει περισσότερο, σε τι τα καταφέρνουμε και με τι θέλουμε να ασχοληθούμε..
Εγώ πχ. άκουγα από τότε που μπήκα οτι η δεύτερη κατεύθυνση είναι παλούκι.. Ναι, για όσους δεν τα πάνε καλά με τη φυσική, και τα μαθηματικά. Αν έχεις κλίση και σε ενδιαφέρουν τα δίκτυα είναι η καλύτερη επιλογή..
Για παράδειγμα, αν δεν τα πήγαινες καλά και χρωστάς τους προγραμματισμούς, ε δεν θα επιλέξεις την 1η κατεύθυνση, αν χρωστάς μαθηματικα 1+2, φυσική ή επικοινωνίες δε θα πάρεις τη δεύτερη..
αν δε συμπαθείς ή δεν τα καταφέρνεις στην assembly και στα κυκλώματα, δε θα πάρεις την 3η. Απλά..
Εκτός βέβαια αν σε ενδιαφέρει πολύ το αντικείμενο μιας από τις κατευθύνσεις και είσαι διατεθειμένος να ξεσκιστείς στο διάβασμα.. Πάντως κατά την άποψή μου.. Δεν θεωρώ οτι υπάρχει εύκολη και δύσκολη... ο καθένας επιλέγει το αντικείμενο με το οποίο θέλει να ασχοληθεί.. γιατί ξέρω άτομα που άκουγαν για την τρίτη κατεύθυνση οτι είναι ευκολότερη και τα βρήκαν σκούρα... οπότε σκεφτείτε καλά πριν διαλέξετε...
(Υπ'όψιν στο πτυχίο δεν φαίνεται πουθενά κάποια ειδικότητα..  smile)
Καταγράφηκε

"Να πιστεύεις απ' όσα βλέπεις τα μισά, κι απ 'όσα ακούς κανένα".
Σελίδες: 1 2 [3]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: