Τελευταίες 10 φωνές:
Σήμερα στις 07:45
αφου δεν σε ήξερα τότε?? Που χώθηκες ρε τρομοχακερ στην επιτροπη???
Σήμερα στις 07:44
Είναι και γεμάτο από τα αυτόγραφά μου
Σήμερα στις 07:43
Προφανώς και έχεις ξεχάσει το proficiency σου..
Σήμερα στις 07:42
ζευς ειναι στα αρχαια tongue
Σήμερα στις 07:42
θα ξεχασω τα αγγλικά μου για σένα, θα πετάξω το proficiency θα παω να πάρω άλλο! Κανε με add στην fan-page σου!!!
Σήμερα στις 07:41
Ναι στα αρχαία ελληνικά.. ζους προφέρεται στα αγγλικά..
Σήμερα στις 07:39
μα στα αγγλικα ο διας ζ(ε)ους λεγεται blush sad
Σήμερα στις 07:38
σινζους.. Ούτε για groupie fan δε κάνεις. Τς τς τς
Σήμερα στις 07:37
εγώ σινζεους το λεω παντα blush
Σήμερα στις 07:34
Για να δούμε και από προφορά πως τα πηγαίνεις.. Πως προφέρεται το nick μου;
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
07 Σεπτέμβριος 2010, 07:45

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 2752
Τελευταίο: alon
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 48361
Σύνολο θεμάτων: 5136
Σε σύνδεση σήμερα: 43
Σε σύνδεση έως τώρα: 101
(02 Φεβρουάριος 2010, 22:47)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 5
Συνολικά: 8
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δες την Ψηφιακά
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
ΕΛ/ΛΑΚ
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Ας κάνουμε κάτι!  (Αναγνώστηκε 1449 φορές)
sarig
Πληροφορικής & Επικοινωνιών
Super Member

Άντρας
Απάντηση #30 στις: 09 Φεβρουάριος 2010, 16:05

Θα ήταν καλύτερο αν πιάνατε καμιά πετρα, αλλά εντάξει. Τουλάχιστον πέρασα σήμερα ηλεκτρικά. Δεν θα χαλαστώ για τον κάθε.... τέτοιον που τα βγάζει όποτε του κ@@@@σει.

Άλλη φορά ας μη τα βγάλει καθόλου, αλλά να μας το πει τουλάχιστον. "Ξέρετε, βαριέμαι να διορθώνω και πόσο μάλλον να τα περάσω στο egram, οπότε γράψτε ό,τι θέλετε,  και ΑΝ είμαι στις καλές μου μια μέρα, ΑΝ έχω πιει καλό καφέ, ΑΝ δεν είναι ανάδρομος ο Ερμής, τότε ΙΣΩΣ ασχοληθώ και με τη δουλειά μου. Εσείς μην ανησυχείτε όμως. Να εύχεστε να πετύχει ο καφές που πίνω."
Καταγράφηκε

Μη διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Ο κόσμος μπορεί να μη καταλάβει τη διαφορά.

500 INTERNAL SERVER ERROR
Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
n@t
Full Member

Γυναίκα
Απάντηση #31 στις: 09 Φεβρουάριος 2010, 16:14

"ΑΝ έχω πιει καλό καφέ (..) Να εύχεστε να πετύχει ο καφές που πίνω"

χαχαχαχαχα tongue
Καταγράφηκε

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν ν' αντέξουν τη φτώχεια.
Αν όμως θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα κάποιου, δώσ' του εξουσία.

LINCOLN
gap
Junior Member
**

Απάντηση #32 στις: 09 Φεβρουάριος 2010, 17:48

μια χαρα σας βρισκω .. παιδια ...
Καταγράφηκε
theios23
Full Member

Άντρας WWW
Απάντηση #33 στις: 10 Φεβρουάριος 2010, 10:59

θέλει 3-4 φορές να δημοσιευθεί στο τρωκτικό με όνομα και επίθετο να σου πω εγώ μετά πως θα στρώσει ο κάθε μόνιμος
Καταγράφηκε

The quieter you become, the more you are able to hear
Odinar
Junior Member
**

Απάντηση #34 στις: 19 Φεβρουάριος 2010, 05:02

Εγώ ξέρω την λύση παίδες. 2-3 φορές στον Τριανταφυλλοπουλο, καταγγελίες, spam στα ραδιόφωνα και ειδικά τώρα που η κατάσταση είναι κωλοχανείο και μετά φαίρνουμαι και κανένα alter και star (που υπάρχει και βύσμα) , mega ant1 οτιδήποτε. Και από κει και μετά μέλι γάλα… αλλά το θέμα είναι να γίνει χαμός και να γίνει αυτό από πολλά άτομα. Όχι μόνο 1ας και 2. Διότι εγώ έχω δώσει αναγνωρίσει 2 φορές στο 5ο εξάμηνο και την 2η το πέρασα (διότι πήγαμε άτομα και είδαμε τις κόλες , ούτε ένα διορθωμένο και ούτε κάτι να έχει διόρθωση, απλά ένα 3.5 πάνω στην κόλλα, και εγώ προσωπικά είχα κάνει από τα 4 θέματα τα 3 ολόσωστα και πολλές φορές ελενγμένα και στο σπίτι και εκεί) και μας έλεγε «Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι 5 εξάμηνο είστε ακόμα». Και από ότι έμαθα τα παιδιά τοθ 7ου εξαμήνου που έχουνε ΨΕΕ ακόμα δεν έχουνε δώσει το εργαστήριο!!!! Και τελειώνει η εξεταστική. Θα τους βγάλει καμιά ανακοίνωση ούτε καν 1 μέρα πριν αλλά 10 ώρες πριν και τα παιδιά θα τρέχουνε και δεν θα φτάνουν!!!

Όπως επίσης και καθηγητής του λες «Κύριε βάλτεμαι στο επόμενο τμήμα διότι δουλεύω και έχω problem» και σου λέει «Δεν ξέρω για σένα εγώ πάντως πάω να πιώ καφέ με τον φίλο μου τον τάδε» (ΔΛΔ στα @@ τ μέσα στα μούτρα κανονικά)και ο τάδε είναι ένας άλλος καθηγητής. Η δεν γίνεται τπτ και το αφήνουμε έτσι και τα τρώμε όλοι στην μάπα ή κάποιοι μία μέρα θα τρελαθούν και θα τους κάνουν λαμπογιαλο.

Πολλά γίνονται και ακούγονται , και γίνονται μπροστά στα μάτια μας και δεν μιλάμε διότι αυτός που θα κάνει τον ηρώα θα μπλέξει. Όμως αν μιλήσουν πολλοί τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα

Αυτά εν ο λίγης , υπομονή και καλό κουράγιο σε όλους… 

(και κάτι τελευταίο, παλικάρι έδινε ένα μάθημα (δεν λέμε όνομα καθηγητή) και του ήταν το τελευταίο μάθημα για πτυχίο, είχε κάνει το 75%, τα είχε λύσει δλδ 3 από τα 4 θέματα, των θεμάτων ολόσωστα και ήταν για 7.5. Τελικά πήρε 3,5 και πήγε στον καθηγητή και ζήτησε να δει την κόλλα τ. Ρωτάει τον καθηγητή « Κύριε αφού τα έχω σωστά γιατί πήρα 3.5.
Απάντηση καθηγητού: Όντως παιδί μου είναι σωστά καλά λες, χμμμμ , με ένα 5 συμβιβάζεσαι ? ) η κόλλα δεν είχε ούτε ένα διορθωμένο..

Τπτ άλλο δεν λέω τέλος  απλά γίνεται χαμός ..
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: