Τελευταίες 15 φωνές:
Χθες στις 17:10
ειχε κανεις δικτυα Ι σημερα 2-4; θελω να ρωτησω κατι.....
Χθες στις 16:16
σε 3 βδομαδες
Χθες στις 14:43
Βάσεις 2 εργαστήριο πότε δίνουν οι παρατηρητές?
Χθες στις 11:51
o papatsoris simera den irthe sto tei??
Χθες στις 08:34
εγω παλι δεν ενιωσα τιποτα...
Χθες στις 03:33
edwse pono
Χθες στις 03:30
kai oxi mono, 8a pesei o ouranos na sas plakwsei olouss reeeeeeeee
Χθες στις 03:19
θα πεθανετε δαπιτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες στις 03:11
Είχαμε σεισμό, τον νιώσατε? Στις 3
Χθες στις 03:10
σεισμοοος
21 Μάιος 2012, 21:06
Rock bar 12-2 tongue
21 Μάιος 2012, 20:29
μηπως ξερει καποιος τις μερες και τις ωρες επικοινωνιας του κ. Βοζικη με τους φοιτητες;
20 Μάιος 2012, 19:27
gnorizete kapoio site gia foithtes p na enimerwnei gia foithtika themata? (metaptixiaka, ipotrofies ktl)
20 Μάιος 2012, 18:49
programma gia thn eksetastikh exoume ?
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
23 Μάιος 2012, 01:13

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3868
Τελευταίο: john char
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 73975
Σύνολο θεμάτων: 8580
Σε σύνδεση σήμερα: 36
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 6
Επισκέπτες: 26
Συνολικά: 32
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Πρόσφατα
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Πίκλες

Κυρίως πιάτο γεύματος

Φασολάδα ή Φακές

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα και ελιές, Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Καλαμαράκια τηγανιτά με πιλάφι ή Σουπιές με χόρτα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Μανιταρόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Παστίτσιο ή Κεφτεδάκια, ρύζι και σάλτσα

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φρούτο και Φέτα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Ομελέτα με πατάτες και μπέικον ή Μακαρόνια φούρνου με τυριά

Συνοδευτικό δείπνου

Κομπόστα, Σαλάτα και Γάλα
TeiSerron.gr - ΤΕΙ ΣερρώνForumΣυζητήσειςΚαφενείοΞέρω είναι άσχετο αλλά εχω μια απορία
Σελίδες: [1] 2 3   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Ξέρω είναι άσχετο αλλά εχω μια απορία  (Αναγνώστηκε 1567 φορές)
caramelitsa
Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας

*

στις: 12 Νοέμβριος 2008, 15:35
0

λοιπον επειδη ανυπομονω να αρχισω την φοιτητικη μου ζωη (εχω περασσει 2ο εξαμηνο) και να βρω παρεουλα!ηθελα να σας ρωτησω κατι....παρεα βρισκεις μονο απο το τμημα σου η' και απο αλλα τμηματα?γιατι εγω νομιζω πως το τμημα μου δεν θα εχει πολλα κοριτσια.. Huh? cry
Τελευταία τροποποίηση: 12 Νοέμβριος 2008, 15:45 από Chrisp Καταγράφηκε
TeiSerron.gr
maria14
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Γυναίκα
Απάντηση #1 στις: 12 Νοέμβριος 2008, 15:39
0

Λογικα βρισκεις και απο αλλο τμημα!!!!
Καταγράφηκε
caramelitsa

*

Απάντηση #2 στις: 12 Νοέμβριος 2008, 15:47
0

πως δλδ?
Καταγράφηκε
Chrisp
Συντονιστής

Άντρας
Απάντηση #3 στις: 12 Νοέμβριος 2008, 15:48
0

Μπα έχει αρκετά! Που να ήσουν πληροφορική ή μηχανολογία  blink_grin blink_grin Γενικά αυτό που ισχύει είναι οτι το 1ο εξάμηνο θα γνωρίσεις πολλά άτομα μέχρι να βρείς αυτούς που θα κάνεις παρέα και αυτούς που θα είναι απλώς γνωστοί... Και γιατί παρακαλώ ψάχνεις μόνο κορίτσια;   angry
Καταγράφηκε

Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν.
caramelitsa

*

Απάντηση #4 στις: 12 Νοέμβριος 2008, 16:15
0

xεχε...μου λειπει μια κοριτσπαρεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιατι τωρα εδω στην πολη μου ειμαι ολομοναχη.....ολεσ οι φιλεσ εχουν φυγει!εγω ειμαι η μονη 2ο εξαμηνο!!!!!!!αχ μπραβο μακαρι να βρω αμεσως!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε
soulis

**

Man with a very big cock

Άντρας
Απάντηση #5 στις: 12 Νοέμβριος 2008, 17:06
0

Υπομονή....Μόλις έρθεις θα βρεις αμέσως παρέα. Στα πρώτα εξάμηνα, όλοι αυτό κάνουν Grin. Πατάνε σε όλες τις θεωρίες για να γνωρίσουν κόσμο. Εκεί που γνωρίζεις καλύτερα κόσμο, είναι στα εργαστήρια γιατί τα τμήματα είναι ολιγομελή και μερικά απαιτούν "συνεργασία" σπουδαστών για να βγουν οι εργασίες. Μετά από καιρό θα βαρεθείς να τους βλέπεις.

(Σκέψη που έκανα καθώς τα έγραφα: Γέρασα σε αυτό το ΤΕΙ. Πέρασαν τα χρόνια, οι άλλοι πήραν πτυχίο, οι παλιές παρέες μου χάθηκαν και τώρα βρίσκομαι στη θέση του "καινούργιου".Τελικά η σπουδαστική ζωή κάνει κύκλους. Πρέπει να πάρω ένα πιθάρι και να βγω στο ΤΕΙ σαν Διογένης, να δίνω συμβουλές )  Grin

Καλό απόγευμα
Καταγράφηκε
Mordeth

*

7ο εξάμηνο

Άντρας
Απάντηση #6 στις: 24 Νοέμβριος 2008, 01:57
0

λοιπον επειδη ανυπομονω να αρχισω την φοιτητικη μου ζωη (εχω περασσει 2ο εξαμηνο) και να βρω παρεουλα!ηθελα να σας ρωτησω κατι....παρεα βρισκεις μονο απο το τμημα σου η' και απο αλλα τμηματα?γιατι εγω νομιζω πως το τμημα μου δεν θα εχει πολλα κοριτσια.. Huh? cry

Υπομονη... Εγω που εχω πολλα ατομα (ειμαι 2ο εξαμηνο πληροφορικη) δεν εχω ακόμη σταθερη παρεα.. Ολο απο δώ κ απο κει ειμαι...
Ειναι βλακεία, ΤΟΟΟΟΣΟΣ κοσμος, τόοοοσα ατομα, κ να υπαρχουν ακόμη ατομα οπως εγω κ συ που ψαχνουν εναν φιλο.. :Ρ ειρωνία..

Παντως συμβουλή απο μενα--> Να προσεχεις αυτους κ αυτες απο την λογιστική  :smile ειναι ΥΠΟΥΛΟΙ... (βασισμενο σε αληθινα γεγονότα)

(υ.γ: εννοειται πως δεν ειναι ολοι ετσι..)
Καταγράφηκε

Never quit
Troula
Συντονιστής Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Πτυχίο εδώ... Πτυχίο εκεί... Πτυχίο Παραπέρα...

Γυναίκα
Απάντηση #7 στις: 24 Νοέμβριος 2008, 11:35
0

Ε, αφού μίλησαν όλοι, ας μιλήσω και εγώ...
Πρώτον κορίτσια υπάρχουν παντού... Εγώ που είμαι Πληροφορική ας πούμε και μόνο από το δικό μου εξάμηνο δεν ξερώ και εγώ πόσες είμαστε... Πίστεψέ με, τόσες που με πολλά κορίτσια ούτε που μιλάμε γιατί ποτέ δεν καταφέραμε να γνωριστούμε...
Δεύτερον είναι το κλασικό ότι στην αρχή θα πηγαίνετα τσούρμο... 10-10 άτομα για καφέ, για ποτό κλπ κλπ... Αλλά από το 2ο εξάμηνο κ μετά φτιάχνουν τα πράγματα... Τώρα εσύ Mordeth πως τα κατάφερες και δεν έκανες σταθερή παρέα ακόμα, δεν ξέρω.. Ίσως είναι ότι δεν κολήσατε πολύ...
Συμφωνώ ότι άτομα γνωρίζεις καλά στα εργαστήρια, αλλά τουλάχιστον με μένα δεν έγινε έτσι... Με τα άτομα που ήμουν ομάδα στα πρώρα εργαστήρια τώρα απλά ένα γεια λέμε, το πολύ... Εξάλου από ένα σημείο και μετά εσύ επιλέγεις την ομάδα σου...
Επίσης ένας άλλος τρόπος να γνωρίσεις κόσμο και όχι αναγκαστικά από το τμήμα σου είναι και το σπίτι που θα μένεις.. Όλο και κάποιος φοιτητής-ρια θα μένει στην πολυκατοικία και θα γνωριστείτε...
Όλα καλά θα πάνε.. Όλοι το περάσαμε αυτό το στάδιο.. Και είναι ωραίο στάδιο...
Για να καταλάβει εγώ τώρα είμαι 7ο εξάμηνο και σχετικά πάντα ακόμα γνωρίζω άτομα και κάνουμε "παρέα".
Ενοείτε πως δεν είναι οι κολλητοί σου, αλλά τελικά είναι ωραίο να γνωρίζεις νέο κόσμο...

Α, υπάρχουν πάντα και οι παρατάξεις, που με το που θα πατήσεις το πόδι σου στο ΤΕΙ θα αρχίσουν να κολλάνε πάνω σου και να σε πρήζουν να βγεις μαζί τους για καφε, κλπ κλπ (προσωπική εμπειρία και πολλών άλλων πιστεύω). Οπότε και έτσι μπορεί να γνωρίσεις κόσμο...

Μόνο μην αγχώνεσαι.. Ζήσε τη φοιτητική ζωή όσο καλύτερα μπορείς, ειδικά στα πρώτα εξάμηνα, γιατί μετά δυσκολεύουν τα πράγματα...
Καταγράφηκε

Φωνάζουν οι.... Κουμπάροι, να φοβηθούν οι νοικοκύριδες...
Ρε που καταντήσαμε...
mudis

*

Νο Woman... No Cry!

Άντρας WWW
Απάντηση #8 στις: 24 Νοέμβριος 2008, 21:52
0

Και γω συμφωνω με τον φιλο πανω ..τοσος κοσμος και να ψαχνω ακομη ναβρω εναν φιλο?? Και γω απο δω και απο κει ειμαι.. πολλα ατομα αλλα κανενα "κολητο" μεχρι στιγμης! Παντως μην ανησυχεις θα βρεις ευκολα φιλες και φιλους!!!! Αλλα με προσοχη παντα ε! blink
Καταγράφηκε

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς το λόγο σου είναι να μην τον δίνεις.
DimiGkog
Λογιστικής

*

Απάντηση #9 στις: 02 Φεβρουάριος 2012, 18:07
0

Oloi oi parapanw dikio exoun...idiaitera auto me thn logistikh (kai egw sto tmhma eimai...) isxuei... fusika kai oxi gia olous.........epishs an thes parea mhn peseis toulaxiston se kana 2-3 kommatoskula pou tha se zalizoun mono kai mono gia na mpeis kapou h otidhpote.... mpes opou einai na mpeis,parees tha vreis...... makria apo thn logistikh....(exw parees kuriws eksw apo to tei logo tmhmatos Grin )
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2 3   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
serresLife.gr | Online κοινότητα των ΣερρώνAcademy | Applied Engineering StudiesΔιαφημιστείτε εδώ!