Τελευταίες 15 φωνές:
Χθες στις 17:10
ειχε κανεις δικτυα Ι σημερα 2-4; θελω να ρωτησω κατι.....
Χθες στις 16:16
σε 3 βδομαδες
Χθες στις 14:43
Βάσεις 2 εργαστήριο πότε δίνουν οι παρατηρητές?
Χθες στις 11:51
o papatsoris simera den irthe sto tei??
Χθες στις 08:34
εγω παλι δεν ενιωσα τιποτα...
Χθες στις 03:33
edwse pono
Χθες στις 03:30
kai oxi mono, 8a pesei o ouranos na sas plakwsei olouss reeeeeeeee
Χθες στις 03:19
θα πεθανετε δαπιτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες στις 03:11
Είχαμε σεισμό, τον νιώσατε? Στις 3
Χθες στις 03:10
σεισμοοος
21 Μάιος 2012, 21:06
Rock bar 12-2 tongue
21 Μάιος 2012, 20:29
μηπως ξερει καποιος τις μερες και τις ωρες επικοινωνιας του κ. Βοζικη με τους φοιτητες;
20 Μάιος 2012, 19:27
gnorizete kapoio site gia foithtes p na enimerwnei gia foithtika themata? (metaptixiaka, ipotrofies ktl)
20 Μάιος 2012, 18:49
programma gia thn eksetastikh exoume ?
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
23 Μάιος 2012, 00:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3868
Τελευταίο: john char
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 73975
Σύνολο θεμάτων: 8580
Σε σύνδεση σήμερα: 36
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 8
Επισκέπτες: 18
Συνολικά: 26
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Πρόσφατα
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Κρεατόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Μοσχάρι γιουβέτσι ή Κοτόπουλο κοκκινιστό με ζυμαρικά

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φρούτο και Γλυκό

Κυρίως πιάτο δείπνου

Γιουβαρλάκια ή Λαχανοντολμάδες

Συνοδευτικό δείπνου

Φέτα, Κρέμα καραμελέ και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Πίκλες

Κυρίως πιάτο γεύματος

Φασολάδα ή Φακές

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα και ελιές, Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Καλαμαράκια τηγανιτά με πιλάφι ή Σουπιές με χόρτα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα
Σελίδες: [1] 2 3   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: καταγγέλω στο forum  (Αναγνώστηκε 3379 φορές)
katageleia

*

στις: 01 Ιούλιος 2008, 10:31
0

Καταγγέλω στο forum τον παρολίγο ξυλοδαρμό του ενός απο τους τρείς καθηγητές στην δοιήκηση επιχειρήσεων.
Παιδιά δεν κάνω πλάκα για άγριο ξύλο ήταν να τον πάρει φορίο και έπειτα να τον καταγγείλουμε στην διοίκηση του ΤΕΙ.
Ακούστε τι έγινε: ενώ γράφαμε ήσυχα και ωραία Τρίτη 9:00 - 11:00 -στην 10Χ αίθουσα του πρώτου δηλαδή ορόφου- μπαίνει μέσα αυτός με μια ρόζ μπλούζα (το ονομα του δεν το ξέρω και μπορεί να μήν ήταν σε εμας επιτηρητής γιατί ήρθε αργότερα) και μιλάει με τον καθηγητή και οταν πάει να φύγει γυρνάει σε κάποιο παιδί στο παράθυρο και του λέει φωναχτά "τι με κοιτάς ρε.... έ σε σένα μιλάω.... μην με κοιτάς γιατί θα φύγεις οπως είσαι" εμείς στην αίθουσα κοκαλομένοι κανείς δεν είπε τίποτα και όλοι κοιτούσαμε κάτω κάθε φορά που έμπαινε μέσα. Εμένα πραγματικά μου ήρθε να σκίσω την κόλα μου επιδηκτικά μπροστά του και να του τραβήξω άγριο ξύλο μαζί με όποιον άλλον βοηθούσε να τον δείρουμε. Έρχεσε ρε ηλίθιε μες στην αίθουσα εξετάσεων πουλάς τσαμπουκά και δεν θα σε κοιτάμε κάν για να το παίξεις άντρας ρε παπάρι. Ακόμη γράφουνε μέχρι τις 11 μισή ώρα ακόμη. Άν το έκανε σε εμένα θα τον είχα ξεχέσει τον π***η. και πέραν αυτού οι άλλοι δύο καθηγητές δεν κάναν απολύτως τίποτα. Το όνομα του 28-35αρι βλάκα πρέπει να είναι Πέτρος.
Τελευταία τροποποίηση: 01 Ιούλιος 2008, 10:59 από katageleia Καταγράφηκε
TeiSerron.gr
kanelos
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Άντρας
Απάντηση #1 στις: 01 Ιούλιος 2008, 11:18
0

μήπως ήταν χοντρός?
Καταγράφηκε
Xaeron
Γενικός Συντονιστής

If you smell...what Xaeron...is cooking...

Άντρας
Απάντηση #2 στις: 01 Ιούλιος 2008, 12:03
0

Ότι να'ναι...
Καταγράφηκε

katageleia

*

Απάντηση #3 στις: 01 Ιούλιος 2008, 12:14
0

όχι ήταν νέος και γυμνασμένος και δεν φορούσε γυαλιά και μπορεί να μην ήταν καθηγητής αλλά κάποιο τσιράκι των άλλον καθηγητών γιατί όταν το έκανε αυτό οι καθηγητές δεν είπαν τίποτα μάλιστα ο ένας απο τους 2 καθηγητές χτύπησε το χέρι του στην έδρα και καλά οτι κάναμε εμείς κάτι.
Καταγράφηκε
theios23

Άντρας WWW
Απάντηση #4 στις: 01 Ιούλιος 2008, 12:26
0

να καταγγείλεις καθηγητή επειδή που πούλησε τσαμπουκά ναι ,
αλλά να καταγγείλεις καθηγητή επειδή παραλίγο να τον δείρεις ......

έχω κάποιον στο μυαλό μου αλλά πολύ θέλω να μάθω ποιός είναι
Καταγράφηκε

The quieter you become, the more you are able to hear

http://sapioi.blogspot.com/
loxy

*

Καλυτερα ενας λυκος παρα 100 προβατα... SUPER 3

Άντρας
Απάντηση #5 στις: 01 Ιούλιος 2008, 15:57
0

Βασικα,μπορει να εχεις δικιο αλλα αυτο το " καταγγελω " τα χαλαει ολα...
Τι ειναι το φορουμ ; Δικαστηριο ;  :smile
Καταγράφηκε
katageleia

*

Απάντηση #6 στις: 01 Ιούλιος 2008, 16:09
0

αυτό που θέλλω να πώ είναι οτι μου ανέβασε τοσο πολύ την πίεση στο κεφάλι που ειμουν ετοιμος να τον δειρω.
Μα δεν καταλάβατε κάτι έτσι οπως το είπε είμουν σίγουρος οτι αν σηκωνώμουν και του αντιμιλούσα αυτός θα με προκαλούσε δεν φαντάζεστε τσατίλα που είχε ο τύπος. Και κάτι αλλο ο μόνος λόγος που δεν τον έδειρα ήταν γιατί δεν το είπε σε εμένα..... και δεν θέλω να το παίξω άντρας οτι και καλά τον έδειρα αλλά δεν φαντάζεστε έτσι όπως το είπε ήταν σαν ένας του δρόμου που σε προκαλεί να πάτε έξω να δαρθείτε. αλλά αυτός έχει υποχρέωσει και πόσο μαλλον σε εξετάσεις να είναι τυπικός. Αν κάνω λάθος διορθώστε με, ξέρω γω μπορεί να κάνω λάθος μπορεί να είναι συνηθές φαινόμενο οι καθηγητές να δέρνονται με φοιτητές και επιμένο στο ξύλο γιατί δεν μπορούσα να ησυχάσω μέχρι το μεσημέρι. Αυτός ήταν για καταγγελία στην διοίκηση.
Καταγράφηκε
Empire

Απάντηση #7 στις: 01 Ιούλιος 2008, 16:38
0

όχι ήταν νέος και γυμνασμένος και δεν φορούσε γυαλιά και μπορεί να μην ήταν καθηγητής αλλά κάποιο τσιράκι των άλλον καθηγητών γιατί όταν το έκανε αυτό οι καθηγητές δεν είπαν τίποτα μάλιστα ο ένας απο τους 2 καθηγητές χτύπησε το χέρι του στην έδρα και καλά οτι κάναμε εμείς κάτι.

Καλά αν λες γυμνασμένος και νέος και δει κάποιος τις επιτηρήσεις και το μάθημα που κατά πάσα πιθανότητα έδινες,την ώρα πριν το αναφέρεις στο forum,δεν θέλει πολύ για να καταλάβει ποιον εννοείς...όσοι τουλάχιστον γνωρίζουν.Αν είναι αυτός που υποψιάζομαι πάντως,γιατί έτσι όπως το λες γυμνασμένος....μόνο σε έναν πηγαίνει το μυαλό μου...!!!Ρε συ,αυτός γενικά είναι πολύ ήσυχος καθηγητής...τι φλασιά έφαγε....αλλά αν όντως ήταν τρελαμένος,παιδιά δεν είχε κανένα δικαίωμα να ξεσπάσει στο άλλο παιδί με τέτοιο απαράδεκτο(τουλάχιστον όπως κατάλαβα) τρόπο.Τι να πω...πλέον κάποια πράγματα όπως έχω αναφέρει και παλιότερα,αρχίζουν και ξεφεύγουν ανησυχητικά και βλέπετε ότι βγάζουν ορισμένοι τον πραγματικό χαρακτήρα-άνθρωπο-καθηγητή που κρύβουν μέσα τους γι'αυτό και πάντα θα το πιστεύω σε όλη μου την ζωή ότι το καθηγητηλίκι δεν είναι κομπλεξισμός,δεν είναι μαγκιά,δεν είναι να γ..μάω τα και καλά κωλόπαιδα και κακομαθημένα τους φοιτητές ή μαθητές ακόμα,είναι πάνω απ'όλα κατανόηση και σχέση εμπιστοσύνης με τους φοιτητές...να υπάρχει μια ισορροπία και το κακό είναι ότι πολλοί νέοι καθηγητές έχουν αυτά τα στοιχεία που προανέφερα(τα αρνητικά) και αυτό είναι ακόμα χειρότερο-ανησυχητικό.Εδώ φίλε μου μπαίνει η πραγματική παιδεία,που δεν έχουν πολλοί ως άνθρωποι πάνω απ'όλα!!!
Καταγράφηκε
katageleia

*

Απάντηση #8 στις: 01 Ιούλιος 2008, 16:50
0

και το παιδί δεν έκανε τίποτα απλώς τον κοίταξε, έπρεπε να δείτε όλη η αίθουσα επειδή χέστηκε πάνω της όλοι στο γραπτό κοιτούσαν κανείς δεν σήκωσε κεφάλι, όλα έχουν και τα όρια τους. και για να μήν με παρεξηγήσετε δεν έχω ξανακάνει παράπονα για καθηγητή ποτέ ξανά ο πρώτος που κάνει έτσι.
Καταγράφηκε
B0neTruper

*

Password Sanity doublecheck

Άντρας WWW
Απάντηση #9 στις: 03 Ιούλιος 2008, 11:54
0

ΝΟΜΟΣ:

18726/22-02-1978 Απόφαση ΥΠ.Ε.Π.Θ.

«Οι καθηγητές οφείλουν σεβασμό στην προσωπικότητα των μαθητών και πρέπει να αποφεύγουν τις έντονες επιπλήξεις μπροστά σε άλλους συμμαθητές τους, ιδιαίτερα δε τις σωματικές κυρώσεις».

Τελευταία τροποποίηση: 09 Ιούλιος 2008, 15:03 από B0neTruper Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
serresLife.gr | Online κοινότητα των ΣερρώνΔιαφημιστείτε εδώ!Academy | Applied Engineering Studies