Τελευταίες 15 φωνές:
Χθες στις 17:10
ειχε κανεις δικτυα Ι σημερα 2-4; θελω να ρωτησω κατι.....
Χθες στις 16:16
σε 3 βδομαδες
Χθες στις 14:43
Βάσεις 2 εργαστήριο πότε δίνουν οι παρατηρητές?
Χθες στις 11:51
o papatsoris simera den irthe sto tei??
Χθες στις 08:34
εγω παλι δεν ενιωσα τιποτα...
Χθες στις 03:33
edwse pono
Χθες στις 03:30
kai oxi mono, 8a pesei o ouranos na sas plakwsei olouss reeeeeeeee
Χθες στις 03:19
θα πεθανετε δαπιτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες στις 03:11
Είχαμε σεισμό, τον νιώσατε? Στις 3
Χθες στις 03:10
σεισμοοος
21 Μάιος 2012, 21:06
Rock bar 12-2 tongue
21 Μάιος 2012, 20:29
μηπως ξερει καποιος τις μερες και τις ωρες επικοινωνιας του κ. Βοζικη με τους φοιτητες;
20 Μάιος 2012, 19:27
gnorizete kapoio site gia foithtes p na enimerwnei gia foithtika themata? (metaptixiaka, ipotrofies ktl)
20 Μάιος 2012, 18:49
programma gia thn eksetastikh exoume ?
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
23 Μάιος 2012, 00:49

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3868
Τελευταίο: john char
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 73975
Σύνολο θεμάτων: 8580
Σε σύνδεση σήμερα: 36
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 8
Επισκέπτες: 22
Συνολικά: 30
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Πρόσφατα
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Κρεατόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Μοσχάρι γιουβέτσι ή Κοτόπουλο κοκκινιστό με ζυμαρικά

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φρούτο και Γλυκό

Κυρίως πιάτο δείπνου

Γιουβαρλάκια ή Λαχανοντολμάδες

Συνοδευτικό δείπνου

Φέτα, Κρέμα καραμελέ και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Πίκλες

Κυρίως πιάτο γεύματος

Φασολάδα ή Φακές

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα και ελιές, Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Καλαμαράκια τηγανιτά με πιλάφι ή Σουπιές με χόρτα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα
Σελίδες: [1]   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Οδηγίες εγκατάστασης APACHE/PHP/MySQL (οδηγίες του καθηγητή)  (Αναγνώστηκε 3099 φορές)
Live Role Playing...
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Άντρας
στις: 29 Μάιος 2008, 21:39
0

Επειδή έχω ακούσει/ διαβάσει ότι η εγκατάσαση των προγραμμάτων που προτείνει ο Κοτζιάμπασης είναι δύσκολη, παραθέτω βήμα- βήμα της οδηγίες που έδωσε. Τα προγράμματα τα έχω εγκάταστήσει αρκετές φορές με επιτυχία. Μαλιστά, καθώς συντάσσω το θέμα αυτό, κάνω και εγκατάσταση για να είναι πλήρεις οι οδηγίες.

Αφού κατεβάσουμε τα προγράμματα από τη σελίδα (http://www.teiser.gr/icd/staff/jkotzi/):
 1) Εγκαθιστούμε πρώτα τον APACHE Server. Ακολουθούμε τις οδηγίες. Στη τέταρτη καρτέλα θα μας ζητήσει να δώσουμε "Server Information". Στα κουτάκια, με τη σειρά, γράφουμε: localhost,localhost, admin@localhost και checkάρουμε τη πρώτη από τις δύο επιλογές (recommended). Μετά απλά clickάρουμε συνεχώς Next> μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση (εκτός φυσικά και αν θέλουμε να ορίσουμε  διαφορετικό κατάλογο).

2) Στη συνέχεια εγκαθιστούμε το PHP. Αφού ορίσουμε το κατάλογο που επιθυμούμε, στην επόμενη καρτέλα checkάρουμε τη τρίτη επιλογή (APACHE 2.2.x Module). Μετά, κάνουμε browse το κατάλογο που εγκαταστήσαμε τον APACHE και ψάχνουμε τον καταλογό conf (π.χ. C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\conf\). Λίγο αργότερα θα μας ζητήσει να να βάλουμε επιπλέον αντικείμενα. Οπότε, έχουμε: click στο + στο Extensions και διαλέγουμε τα MySQL και MySQLi.

3) MySQL Server. Διαλέγουμε το Custom, διαλέγουμε το καταλογό και προχωράμε κανονικά στην εγκατάσταση. αφου τελειώσει, επιλέξτε το Configer now. Επιλέξτε το Skip email. Μετα, standard Configuration, Next>, Next>. Στο "Enter root password" βάλτε το 123456 ή κωδικό της επιλογής σας και τέλος, Execute.

4) MySQL Tools. Αφού επιλέξετε το κατάλογο, είναι μια απλή εγκατάσταση. Και μετά finish.

Για "βλέπει" ο APACHE όλα τα πρόγραμματα, στο System tray (κάτω δεξιά), στο εικονίδιο του APACHE, κάντε STOP και μετά START. Μέσα στο .zip που κατεβάσαμε εχει ενα αρχείο ονόματι test.php . Αντιγραφή/επικόλληση στο φάκελο .\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs. Μετά, ανοίγουμε τον IE/Opera/Mozilla/FireFox και γράφουμε: localhost/test.php . Περίπου στη μέση θα πρέπει να γράφει mysql και λίγο πιο κάτω mysqli. Αν εμφανίζονται, όλα οκ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

APACHE Server
    localhost
    localhost
    admin@localhost
    recommended
PHP
    APACHE 2.2
    Apache/conf
    Extension->MySQL
                    MySQLi
MySQL Server
    custom
    standard configuration
    password:123456
MySQL Tools
systray->Apache-> Stop/Start
Browser->localhost/test.php -> mysql/mysqli
Καταγράφηκε

TeiSerron.gr
Troula
Συντονιστής Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Πτυχίο εδώ... Πτυχίο εκεί... Πτυχίο Παραπέρα...

Γυναίκα
Απάντηση #1 στις: 29 Μάιος 2008, 21:47
0

Ευχαριστούμε για τις οδηγίες... Χρήσιμες... Αλλά επειδή είμαι τεμπέλα και το ξέρεις... Σε μένα θα έρθεις να τα κάνεις εσύ εγκατάσταση... Ε φαντασικέ Παναγιώτη..... Grin Grin Grin Grin
Καταγράφηκε

Φωνάζουν οι.... Κουμπάροι, να φοβηθούν οι νοικοκύριδες...
Ρε που καταντήσαμε...
Live Role Playing...

*

Άντρας
Απάντηση #2 στις: 29 Μάιος 2008, 21:52
0

κανένα πρόβλημα. οι αδυναμίες δε κρύβονται... blink_grin blink_grin blink_grin blink_grin blink_grin
Καταγράφηκε

blAck PR
Διαχειριστής
It's not my fault. My name is Tim'; DROP TABLE students; --

Άντρας WWW
Απάντηση #3 στις: 30 Μάιος 2008, 00:39
0

Δεν ξέρω τι σας έχει πει ο κ. Κοτζιάμπασης.
Πάντως αν θέλετε να εγκαταστήσετε apache, php, mysql σε windows είναι πολύ εύκολο.
Απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε το wamp
Οι φάκελοι και τα php αρχείων που θα φτιάχνετε πρέπει είναι στο c:\wamp\www\       (default)
Για να δείτε τα αρχεία σας γράφετε στον browser localhost/to_onoma_tou_arxeiou.php

πχ έχω φτιάξει ένα αρχείο test.php
Το βάζω στο c:\wamp\www\test.php
και για να το δω γράφω στον browser http://localhost/test.php
Καταγράφηκε

Δεν ήρθε η σειρά μου. Εγώ την έφερα :p
Arwen

**

Welcome to the Addams Family

Γυναίκα
Απάντηση #4 στις: 17 Νοέμβριος 2011, 15:46
0

Να κάνω μια ερώτηση... εγώ έχω βάλει το xampp που βάζει από μόνο του PHP και MySQL.. όταν ελέγχω το στάτους στο localhost λέει ότι ο Apache και τα δυο προαναφερθέντα δουλεύουν κανονικά. Δεν θα πρεπε να έχω όμως τη MySQL (και το ΡΗΡ) σαν ξεχωριστή εφαρμογή? Δυο αρχεία exe ας πουμε, που να τα τρέχεις ξεχωριστά?

Μπορεί να είναι χαζή η ερώτησή μου απλά το είχα περιέργεια και στο μάθημα δεν φτάσαμε να χρησιμοποιήσουμε PHP και MySQL ακόμα..!
Καταγράφηκε
Sport_Billy

Sidai

Άντρας
Απάντηση #5 στις: 17 Νοέμβριος 2011, 16:19
0

C:\\xampp\mysql\bin\mysql.exe
C:\\xampp\php\php.exe
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
Διαφημιστείτε εδώ!serresLife.gr | Online κοινότητα των ΣερρώνAcademy | Applied Engineering Studies