Τελευταίες 15 φωνές:
Σήμερα στις 03:33
edwse pono
Σήμερα στις 03:30
kai oxi mono, 8a pesei o ouranos na sas plakwsei olouss reeeeeeeee
Σήμερα στις 03:19
θα πεθανετε δαπιτεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα στις 03:11
Είχαμε σεισμό, τον νιώσατε? Στις 3
Σήμερα στις 03:10
σεισμοοος
Χθες στις 21:06
Rock bar 12-2 tongue
Χθες στις 20:29
μηπως ξερει καποιος τις μερες και τις ωρες επικοινωνιας του κ. Βοζικη με τους φοιτητες;
20 Μάιος 2012, 19:27
gnorizete kapoio site gia foithtes p na enimerwnei gia foithtika themata? (metaptixiaka, ipotrofies ktl)
20 Μάιος 2012, 18:49
programma gia thn eksetastikh exoume ?
19 Μάιος 2012, 22:31
παιδια αυτα τα σεμιναρια υποχρεωτικης ςπιλογης τι ειναι ακριβως
?
19 Μάιος 2012, 22:03
τις εκλογες δηλαδη
19 Μάιος 2012, 22:00
βαλε και το χωριο
19 Μάιος 2012, 19:49
 12/6 - 29/6 αν θυμαμαι καλα.
19 Μάιος 2012, 13:57
ποτε ξεκιναει η εξεταστικη;
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
22 Μάιος 2012, 05:32

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3867
Τελευταίο: zetaxainti
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 73949
Σύνολο θεμάτων: 8562
Σε σύνδεση σήμερα: 41
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 13
Συνολικά: 14
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Κρεατόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Μοσχάρι γιουβέτσι ή Κοτόπουλο κοκκινιστό με ζυμαρικά

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φρούτο και Γλυκό

Κυρίως πιάτο δείπνου

Γιουβαρλάκια ή Λαχανοντολμάδες

Συνοδευτικό δείπνου

Φέτα, Κρέμα καραμελέ και Γάλα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Πίκλες

Κυρίως πιάτο γεύματος

Φασολάδα ή Φακές

Συνοδευτικό γεύματος

Φέτα και ελιές, Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Καλαμαράκια τηγανιτά με πιλάφι ή Σουπιές με χόρτα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Γάλα
Σελίδες: [1] 2 3   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Εξετάσεις 25/1/11 Ειλικρινά Μπράβο στον Κ. Χειλά!  (Αναγνώστηκε 1454 φορές)
Scar
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Άντρας
στις: 26 Ιανουάριος 2012, 09:59
+8

Ειλικρινά Συγχαρητήρια στον κ Χειλά που έθεσε το μάθημα στην σωστή του βάση.
πρώτη φορά είδα θέματα που όντος να ανταποκρίνονται σε εισαγωγικό μάθημα φυσικής τμήματος πληροφορικής και όχι Φυσικού ΑΠΦ  blink 
Λοιπόν τα θέματα ήταν 9 ερωτήσεις πολλαπλής και 1 ερώτηση σύντομης ανάπτυξης. Όλες ισοδύναμες χωρίς αρνητική βαθμολογία και σχεδόν όλες  τους αφορούσαν πολύ στοιχειώδης έννοιες.
Μακάρι να συνειδητοποιήσουν όλοι οι καθηγητές μας ότι δεν είμαστε ούτε μαθηματικό, ούτε φυσικό, ούτε ηλεκτρολόγοι ούτε.. δεν ξέρω και εγώ τι άλλο! 
Καταγράφηκε
TeiSerron.gr
Fott1

Άντρας
Απάντηση #1 στις: 26 Ιανουάριος 2012, 10:05
+2

Κι εμένα μου άρεσαν...
Καταγράφηκε

ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!!
Don't be like Water , become water
kuriaki

*

Γυναίκα
Απάντηση #2 στις: 27 Ιανουάριος 2012, 15:17
0

Επειδή εγώ ξέχασα,μήπως ρώτησε κανείς τον κ.Χειλά τι θα γίνει με τις εργασίες που παραδώσαμε στον κ.Παπατσώρη,δεν τον είδα να έρθει στο ΤΕΙ και έχω μια φοβία μήπως μας ξέχασε..Ευχαριστώ πολύ
Καταγράφηκε
eagle67

*

Απάντηση #3 στις: 28 Ιανουάριος 2012, 09:35
0

σωστος ο Scar!  TEI
Καταγράφηκε
anonym.me

*

Remember remember the 5th of November

Απάντηση #4 στις: 28 Ιανουάριος 2012, 13:09
0

Πρώτα πρώτα να πω ότι έδωσα κι εγώ και χάρηκα για τα θέματα και για την έλλειψη αρνητικής βαθμολογίας και που επιτέλους το πέρασα.

ΑΛΛΑ:

πρώτη φορά είδα θέματα που όντος να ανταποκρίνονται σε εισαγωγικό μάθημα φυσικής τμήματος πληροφορικής και όχι Φυσικού ΑΠΦ  blink 
Really? Θεωρείτε ότι αυτά ήταν όπως θα έπρεπε να είναι οι ερωτήσεις σε τμήμα θετικής επιστήμης, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης;
Αυτά ήταν ερωτήσεις κατανόησης για το σπίτι, επιπέδου 1ης Λυκείου.

Μετά κάθεστε και κλαίτε και γκρινιάζετε που δεν μας βλέπουν ως ισάξιους με τα Πανεπιστήμια.

Ξαναλέω, μ' άρεσε που μπήκαν τέτοια θέματα και επιτέλους ξεμπέρδεψα με αυτό το μάθημα, αλλά μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Ήταν απλά μια πολύ καλή/ευγενική κίνηση του Χειλά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί γίναμε υπερβολικά πολλοί για τόσους λίγους καθηγητές.

Μακάρι να συνειδητοποιήσουν όλοι οι καθηγητές μας ότι δεν είμαστε ούτε μαθηματικό, ούτε φυσικό, ούτε ηλεκτρολόγοι ούτε.. δεν ξέρω και εγώ τι άλλο! 

... επίσης ούτε φιλολογία είμαστε, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να γράφεις

[...] όχι Φυσικού ΑΠΦ
Καταγράφηκε

The only verdict is vengeance
Thrakioths

*

Ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις.Απλά διασκέδασε το

Άντρας WWW
Απάντηση #5 στις: 28 Ιανουάριος 2012, 13:40
-1

Πρώτα πρώτα να πω ότι έδωσα κι εγώ και χάρηκα για τα θέματα και για την έλλειψη αρνητικής βαθμολογίας και που επιτέλους το πέρασα.

ΑΛΛΑ:

Really? Θεωρείτε ότι αυτά ήταν όπως θα έπρεπε να είναι οι ερωτήσεις σε τμήμα θετικής επιστήμης, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης;
Αυτά ήταν ερωτήσεις κατανόησης για το σπίτι, επιπέδου 1ης Λυκείου.

Μετά κάθεστε και κλαίτε και γκρινιάζετε που δεν μας βλέπουν ως ισάξιους με τα Πανεπιστήμια.

Ξαναλέω, μ' άρεσε που μπήκαν τέτοια θέματα και επιτέλους ξεμπέρδεψα με αυτό το μάθημα, αλλά μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Ήταν απλά μια πολύ καλή/ευγενική κίνηση του Χειλά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί γίναμε υπερβολικά πολλοί για τόσους λίγους καθηγητές.

... επίσης ούτε φιλολογία είμαστε, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να γράφεις

[...] όχι Φυσικού ΑΠΦ

Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν αλλά βαριόμουν να το συντάξω.Με κάλυψες πλήρως και θα συμφωνήσω 100% μαζί σου περι πανεπιστημίου.
Καταγράφηκε

Ευθυμιόπουλος Ηλίας-Σπυρίδων(Thrakioths).
                Προπτυχιακός
Μηχανικός Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Website: http://users.forthnet.gr/ath/mias20/
pg

*

Γυναίκα
Απάντηση #6 στις: 28 Ιανουάριος 2012, 14:42
0

Μπορείτε να ψάξετε σε πανεπιστήμια στο τομέα πληροφορικής άλλων χωρών (όπως πχ Αγγλίας που το επίπεδο είναι σαφώς ανώτερο από το δικό μας) , τι μαθήματα κάνουν . Πόσα μαθήματα κάνουν , και ΠΟΙΑ μαθήματα κάνουν.
Τότε θα καταλάβετε γιατί είμαστε 180 χρόνια (buffer χαιρετώ) πίσω.
Καταγράφηκε
Chrisp
Συντονιστής

Άντρας
Απάντηση #7 στις: 28 Ιανουάριος 2012, 14:52
0

H συζητηση σε σχέση με τα πανεπιστημια εξωτερικα (δυτικών χωρών) ειναι μια πονεμένη ιστορία, όχι τόσο για τις γνώσεις που προσφέρουν αλλά κυριως για τον τρόπο που χειρίζονται τους φοιτητες, την οργανωση τους και τον προσανατολισμό που έχουν στο να τελειώνει ο φοιτητης στην ώρα του. Στο επίπεδο γνώσεων που προσφέρουν θα διαφωνησω ότι ειναι καλύτερα από τα Ελληνικα πιστευω μαλιστα ότι ισχύει το αντιθετο, απλως υπερέχουν με τεραστια διαφορα σε όλους τους αλλους τομεις.

Οσο για τα θεματα καλό ειναι σε μαθηματα κορμου να μπαινουν πιο απλα θεματα, αλλωστε μαθηματα κορμου ειναι αλλά επίσης καλό ειναι να μην καταργεί ο ιδιος ο καθηγητης το μαθημα του, όπως και το να μπαινουν θεματα με τον ιδιο βαθμο δυσκολιας σε καθε εξεταστικη.
Καταγράφηκε

Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν.
eleos*

**

Γυναίκα
Απάντηση #8 στις: 28 Ιανουάριος 2012, 15:07
0

Ήταν απλά μια πολύ καλή/ευγενική κίνηση του Χειλά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί γίναμε υπερβολικά πολλοί για τόσους λίγους καθηγητές.

ααακριβως...
ο τροπος που διδασκει ο συγκεκριμενος θεωρω οτι ειναι εξαιρετικος, και σε συγκριση με αυτο, τα θεματα ηταν κατι παραπανω απο βατα..
Κατα τα λεγομενα του ηταν θεμα μισης ωρας για καποιον που εχει καταλαβει τι παιζει, και προσωπικα συμφωνω.. 

Καλος, χρυσος, αλλαααα... θ μπορουσε να βαλει αλλες 256 διαφανειες υλη στα δικτυα3 :p :p :p :p
Καταγράφηκε
xriseyri

**

Απάντηση #9 στις: 28 Ιανουάριος 2012, 15:10
0

Καλό είναι να μπαίνουν πιο βατά θέματα αλλά οι δικοί μας συναγωνίζονται ποιος θα βάλει τα πιο δύσκολα. Εξιτάρονται με το να κόβουν κόσμο. ( όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι ) . Γιαυτό λοιπόν ένα ευχαριστώ και από μένα στον κύριο Χειλά και στον κύριο Παπατσώρη που δεν έβαλαν παράλογα θέματα προηγούμενων εξεταστικών. Τώρα όποιος από εμάς κόπηκε τότε είναι άξιος της μοίρας του.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2 3   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
Διαφημιστείτε εδώ!serresLife.gr | Online κοινότητα των ΣερρώνAcademy | Applied Engineering Studies