Τελευταίες 15 φωνές:
Σήμερα στις 22:31
παιδια αυτα τα σεμιναρια υποχρεωτικης ςπιλογης τι ειναι ακριβως
?
Σήμερα στις 22:03
τις εκλογες δηλαδη
Σήμερα στις 22:00
βαλε και το χωριο
Σήμερα στις 19:49
 12/6 - 29/6 αν θυμαμαι καλα.
Σήμερα στις 13:57
ποτε ξεκιναει η εξεταστικη;
Σήμερα στις 10:33
για στεφ απ οτι μου ειπαν..φηφισαν 800 ατομα περιπου..5 εδρες δαπ 1 πασπ 1 μασ..
Σήμερα στις 00:44
Ποια είναι τα αποτελέσματα από τις εκλογές που είχαμε;
Χθες στις 02:50
11-1 για τους φοιτητες
17 Μάιος 2012, 22:06
paides ti ora einai anoixti i grammateia?
17 Μάιος 2012, 18:36
Tin teliki askisi gia Fisiki II pou tn briskw/??

17 Μάιος 2012, 11:42
Ρε ειδατε οτι εκριθηκαν 3,5 χιλιαρικα για θεατρικη ομαδα του ΤΕΙ κ δε λετε τπτ? εμεις λεφτα για καθηγητες δεν εχουμε...
16 Μάιος 2012, 19:09
και α και ου και δαπ νδφκλκασθησδφνκχψ !!
16 Μάιος 2012, 18:55
Nai Spermas einai.
16 Μάιος 2012, 18:51
Mipos jerei kaneis aglotirumoi kai domes ergastirio pote dinoyme tin askisi Huh?
16 Μάιος 2012, 13:29
και μετά κάνα μαντρί να πάτε να κλειστείτε
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
19 Μάιος 2012, 22:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3866
Τελευταίο: giorgos955
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 73925
Σύνολο θεμάτων: 8558
Σε σύνδεση σήμερα: 38
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 22:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 6
Επισκέπτες: 23
Συνολικά: 29
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Καιρός
Εφημ. Φαρμακεία
Περισσότερα
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Κρεατόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Μπιφτέκι ή Σουτζουκάκια με πατάτες τηγανιτές

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φέτα, Φρούτο και Κομπόστα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Αγκινάρες αλά πολίτα ή Σπανακόρυζο

Συνοδευτικό δείπνου

Γλυκό, Φέτα και Φρούτο

Πρώτο πιάτο γεύματος

Κοτόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Κοτόπουλο σνίτσελ και ζυμαρικά ή Μοσχάρι βραστό

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φέτα και Φρούτο

Κυρίως πιάτο δείπνου

Κοτόπουλο ψητό με χυλόπιτες ή Μπριζόλα χοιρινή με πιλάφι και σάλτσα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Κρέμα
Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Απορίες για τη διάρκεια πτυχιακής  (Αναγνώστηκε 1001 φορές)
derevirn

*

Απάντηση #10 στις: 04 Δεκέμβριος 2011, 05:14
0

Δεν έχω δικαίωμα να σου μιλάω δηλαδή επειδή ορκίζεσαι σε πέντε μέρες; Μαζί με το πτυχίο παίρνουμε και το δικαίωμα στο λόγο; Μάλλον εσύ πρέπει να αράξεις λίγο. Εγώ άλλωστε έκανα απλά μία έρωτηση πρός όσους έχουν την καλή διάθεση να απαντήσουν. Εσύ με ύφος χιλίων καρδιναλίων πετάγεσαι και μιλάς για άσχετα πράγματα χωρίς να συνεισφέρεις στη συζήτηση. Anyway, δεν έχω να πω κάτι άλλο, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
Καταγράφηκε
TeiSerron.gr
CowBoy

*

Αναπάντητες: 300

Απάντηση #11 στις: 04 Δεκέμβριος 2011, 15:46
+1

Μόλις είπα ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας λέει ότι θέλει, μην καταστρέφεις την συζήτηση και αρπάζεσαι από όποια κουβέντα σε συμφέρει, OMG μην κάνεις σαν παιδί.
Απλώς κάποιος πρέπει να σου πει πως έχεις κάνεις λάθος. Στην ζωή σου να δέχεσαι τα πάντα και τα καλά και τα κακά.
Αλλά πραγματικά, μόνο για την πτυχιακή σου δεν μιλάμε και μιλάμε για άλλα πράγματα. Φέρσου ώριμα.
Και αν νομίζεις ότι είναι δικό σου πρόβλημα κάνεις λάθος. Εδώ υπάρχουν παιδιά που ψάχνουν πτυχιακή πολύ καιρό μιας και δεν έχει και πολλούς καθηγητές και εσύ έχεις γαντζωθεί πάνω της τώρα καιρό. Αυτό είναι άδικο και εκπροσωπώ μια ομάδα φοιτητών μιας και κανείς δεν θέλει να μιλήσει, η άλλη ομάδα μια χαρά εκπροσωπεί την αντίθετη γνώμη και μου έκανε και dislike ίσως να μην θέλουν να πάρουν πτυχιακή ακόμα. Όταν όμως θα ψάχνουν πτυχιακές το μήνυμα θα βρίσκεται στο archive.  tongue

Ελπίζω πως ύστερα από την χθεσινή συζήτηση να προτρέξεις λίγο και να κοιτάξεις να τελειώσεις γρήγορα την πτυχιακή σου και σου το εύχομαι και εγώ. Αυτός ήταν και ο σκοπός που σου μίλησα έτσι, αλλά κάποιοι νόμισαν πως ήθελα να σου χωθώ.

Τέλος το ξέρεις και εσύ ότι οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις με την πτυχιακή μπορούμε όλοι εδώ μέσα να σε βοηθήσουμε και πίστεψε με εγώ και μερικοί άλλοι θα είναι και όχι αυτοί που καρφώνουν τα dislike αβέρτα και τους αρέσουν λόγια που τους χαϊδεύουν τα αυτιά.

Καλό κουράγιο.
 blink
Τελευταία τροποποίηση: 04 Δεκέμβριος 2011, 16:00 από CowBoy Καταγράφηκε

High thoughts must have high language.
Aristophanes, Frogs, 405 B.C.
SpermaS
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Απάντηση #12 στις: 04 Δεκέμβριος 2011, 16:08
-1

Μη διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο μπορεί ο κόσμος να μην καταλάβει τη διάφορα....
Καταγράφηκε

Η αγραμματοσυνη ειναι μανα ολων των κακων.
Πυθαγορας
sainhs

**

Άντρας
Απάντηση #13 στις: 04 Δεκέμβριος 2011, 17:19
0

Αφου απαντηθηκε η απορια του παιδιου, θα πω απλα τη γνωμη μου.
Για ολο αυτο το χαλι με τις πτυχιακες (χρονο ολοκληρωσης, ελλειψη νεων θεματων, prive αναθεσεις) φταινε εξ ολοκληρου οι καθηγητες (συμπεριλαμβανομενων και των προισταμενων). Απο το επομενο εξαμηνο θα ανηκω σαυτους που θα "κυνηγαν" πτυχιακη και δεν χαιρομαι καθολου μαυτο με ολα οσα εχω ακουσει.
Οποτε μην την "πεφτετε" σε συμφοιτητες μας, αυτοι αφου βρισκουν "ελαστικο" το συστημα καλος ή κακος κανουν  και το εκμεταλευονται. Το συστημα ομως οταν ειναι κ#$%!χανιο τοτε δεν μπορουμε να λεμε τιποτα για αυτους.

Ειρηνη ημιν techna μου...may the force be with you...
Καταγράφηκε

Live for ever or Die trying...
anonym.me

*

Remember remember the 5th of November

Απάντηση #14 στις: 04 Δεκέμβριος 2011, 18:31
0

Αν όμως σκεφτείς ένα θέμα και θελήσεις να το πάρεις, θα δεις τι ωραία που θα σου αρέσει και ζητάς την απευθείας ανάθεση. (Η οποία κατά τη γνώμη μου είναι κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει by default ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες για ελαστικότητα, αλλά τεσπα)
Καταγράφηκε

The only verdict is vengeance
sainhs

**

Άντρας
Απάντηση #15 στις: 04 Δεκέμβριος 2011, 19:11
0

Ναι εχω σκεφτει και ναι θα την ζητησω αν υπαρχει ελαστικοτητα και γλυψιμο...αν δεν υπηρχε πολυ απλα δε θα την ζητουσα.
Η νοοτροπια μας δυσκολα αλλαζει, πιο ευκολα αλλαζει το συστημα και οι νομοι. Μετα να δεις τι καλα θα στρωναμε.
Οσο για το τι θα επρεπε και τι οχι στους νομους-κανονες του ΤΕΙ, ειναι μεγαλη κουβεντα...
Καταγράφηκε

Live for ever or Die trying...
derevirn

*

Απάντηση #16 στις: 04 Δεκέμβριος 2011, 23:43
-1

Μόλις είπα ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας λέει ότι θέλει, μην καταστρέφεις την συζήτηση και αρπάζεσαι από όποια κουβέντα σε συμφέρει, OMG μην κάνεις σαν παιδί.
Απλώς κάποιος πρέπει να σου πει πως έχεις κάνεις λάθος. Στην ζωή σου να δέχεσαι τα πάντα και τα καλά και τα κακά.
Αλλά πραγματικά, μόνο για την πτυχιακή σου δεν μιλάμε και μιλάμε για άλλα πράγματα. Φέρσου ώριμα.
Και αν νομίζεις ότι είναι δικό σου πρόβλημα κάνεις λάθος. Εδώ υπάρχουν παιδιά που ψάχνουν πτυχιακή πολύ καιρό μιας και δεν έχει και πολλούς καθηγητές και εσύ έχεις γαντζωθεί πάνω της τώρα καιρό. Αυτό είναι άδικο και εκπροσωπώ μια ομάδα φοιτητών μιας και κανείς δεν θέλει να μιλήσει, η άλλη ομάδα μια χαρά εκπροσωπεί την αντίθετη γνώμη και μου έκανε και dislike ίσως να μην θέλουν να πάρουν πτυχιακή ακόμα. Όταν όμως θα ψάχνουν πτυχιακές το μήνυμα θα βρίσκεται στο archive.  tongue

Ελπίζω πως ύστερα από την χθεσινή συζήτηση να προτρέξεις λίγο και να κοιτάξεις να τελειώσεις γρήγορα την πτυχιακή σου και σου το εύχομαι και εγώ. Αυτός ήταν και ο σκοπός που σου μίλησα έτσι, αλλά κάποιοι νόμισαν πως ήθελα να σου χωθώ.

Τέλος το ξέρεις και εσύ ότι οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις με την πτυχιακή μπορούμε όλοι εδώ μέσα να σε βοηθήσουμε και πίστεψε με εγώ και μερικοί άλλοι θα είναι και όχι αυτοί που καρφώνουν τα dislike αβέρτα και τους αρέσουν λόγια που τους χαϊδεύουν τα αυτιά.

Καλό κουράγιο.
 blink

Από τη μία λες ότι έχουμε δημοκρατία, αλλά μετά μου λές ότι πρέπει να αποφοιτήσω για να σου απευθύνω το λόγο, λιγακί αντιφατικό δε βρίσκεις; Αν δε θες να αρπάζομαι από κουβέντες σου, μη μου δίνεις το δικαίωμα με αυτά που γράφεις. Anyway δεν είμαστε 15 χρονών να τσακωνόμαστε στα forum, ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.

Ναι, παραδέχομαι φυσικά ότι πρέπει να τελειώσω την πτυχιακή μου στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει ο κανονισμός (και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω), αλλά έχω κάθε δικαιώμα να αναρωτηθώ τι θα συμβεί αν το ξεπεράσω. Αρμόδιος για να αποφασίσει τι θα γίνει στη συνέχεια είναι είτε ο επιβλέπων καθηγητής, είτε κάποιος άλλος υπεύθυνος του ιδρύματος, όχι εμείς με τις φλυαρίες μας. Και θα διαφωνήσω, το thread το δημιούργησα εγώ για να λύσω μια απορία σχετική με την πτυχιακή μου, οποτέ θέλω να μείνουμε εντός θέματος.
Καταγράφηκε
CowBoy

*

Αναπάντητες: 300

Απάντηση #17 στις: 05 Δεκέμβριος 2011, 00:34
-1

Άκουσα όμως ότι κάποιος καθηγητής είπε ότι επειδή του έχουν καθυστερήσει 6 πτυχιακές 18 μήνες σκέφτεται να τις ακυρώσει.
Να εύχεσαι μόνο να μην είσαι ένας από τους έξι.

Αυτά που λες δεν υπάρχει λόγος να τα σχολιάσω, ο καθένας θα μπορούσε να πει οτιδήποτε έτσι ώστε να δημιουργεί εντυπώσεις και αυτό να συνεχίζεται επ' άπειρο.

Ότι εντύπωση θέλω να δημιουργήσω το κάνω βοηθώντας παιδιά εδώ μέσα, όπως έκανα και με τους δύο άλλους λογαριασμούς που είχα.
Τώρα εσύ κάνε τον μάγκα με τις εξυπνάδες σου. Δεν σέβεσαι ΟΥΤΕ όμως εμένα που σε κράζω και κάθεσαι και πιάνεσαι σαν μωρό από λόγια, αλλά ούτε τους συμφοιτητές σου που περιμένουν για μια πτυχιακή εργασία.

Αλή πασά.
Καταγράφηκε

High thoughts must have high language.
Aristophanes, Frogs, 405 B.C.
The_Freedom_Man
Συντονιστής Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Άντρας
Απάντηση #18 στις: 05 Δεκέμβριος 2011, 00:37
+4

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ.
Καταγράφηκε

Θεωρώ πιο γενναίο εκείνον που κυριαρχεί στα πάθη του από εκείνον που κυριαρχεί στους εχθρούς του. Η δυσκολότερη νίκη είναι εκείνη ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό.» {Αριστοτέλης}

No matter how long the winter, spring is sure to follow.  ~Proverb
Σελίδες: 1 [2]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
Academy | Applied Engineering StudiesserresLife.gr | Online κοινότητα των ΣερρώνΔιαφημιστείτε εδώ!